Şimdi Ara

BlackBerry 9800 Torch tanıtıldı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
608
Cevap
0
Favori
153.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9700 kızılay dağıtsa bukadar çogalmaz özellikle beyazı kafanızı nereye cewırsenız 9700 beyaz cıkıyor....telefonu cıkarmaya utanırım...9700 yerıne 9800 alırım daha ııyıı
  • quote:

Orijinalden alıntı: inek möö

blackberry bold 9700 aldım mutluyum

Ne kadara aldın ?
  • bu telefon çok güzel.çok hoşuma gitti.ama beyaz rengide olsa daha güzel olurdu.

bide klavyeyi açmayınca dokunmatik kullanılıyo galiba.buda çok güzel bir özellik.
  • Bu telefonu eğer iş telefonu olarak kullanılma sürülüyorsa bir iş telefonunda olabilecek özellikler bence şöyle olmalı :
    3G
    Wifi
    İnternette gezinti yapılabilecek bir telefon
    Kamera
    Mail atabilecek bir telefon

Bu özellikler dışında radyo , vs . bence gereksizdir ki kaldıki bir kızaklı olmasını şahsen tercih etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pavyon Fedaisi

Bu telefonu eğer iş telefonu olarak kullanılma sürülüyorsa bir iş telefonunda olabilecek özellikler bence şöyle olmalı :
    3G
    Wifi
    İnternette gezinti yapılabilecek bir telefon
    Kamera
    Mail atabilecek bir telefon

Bu özellikler dışında radyo , vs . bence gereksizdir ki kaldıki bir kızaklı olmasını şahsen tercih etmem.

+1 onlar sadece ek özellikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: inek möö
    blackberry bold 9700 aldım mutluyum

Hayırlı olsun.
  • Cok iyi bir telefon arkadasim amerikadan aldi ve memnun flashsiz ve dokunmatiginin kotu olmasi eksileri.
    Ve Kesin olarak turkcellin kampanyali cikis tarihini bilen var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

Bence tasarımı gayet şık olmuş.

bencede
  • 1 günde 2 kez şarj etmek lazım bunu. gereksiz telefon blackberry zaten bana çok amaçsız geliyor sadece marka değeri var .
  • Bence BlackBerry 9800 Torch tüm övgüleri hakediyor helal olsun gördüğüm tek eksiği sesli olarak randevu da kaydetseymiş dahada süper olurmuşwww.ar-eskurye.com
  • BUGUN CIKAN BI HABERE GORE

Avea ve Vodafone, hem büyük dokunmatik ekranlı hem de tam qwerty klavyeli Blackberry Torch 9800'ü Türkiye'ye getiriyor.

İki firmadan da yapılan açıklamada, Blackberry Torch'un 'uygun' ödeme koşulları ve cazip kontrat paketleriyle pek yakında satışa sunulacağı bildirildi.

Blackberry 6.0 işletim sistemine sahip 3G’li BlackBerry Torch 9800 360×480 piksel çözünürlüğe sahip dokunmatik ekran ve tam QWERTY klavyeli ilk akıllı telefon olma özelliğini taşıyor. Kullanıcıların e-postalarını anında cep telefonlarından görmelerini sağlayan, BlackBerry® Messenger (BBM™) ile anlık mesajlaşma imkanı sunan Blackberry Torch ayrıca, 5 mega piksel kamera, sürekli otomatik odaklanma, coğrafi etiketleme ve görüntü dengeleyici özelliklerini sadece 161.1 gramlık bir ağırlık ile sunuyor.
  • Bir arkadaş IPAQ'e benziyor demiş. Uzun süre değişik modellerde IPAQ kullanmış biri olarak bende benzettim.
    IPAQin en sevmediğim tarafı 4 yılda 3 farklı modelde belki sadece 4-5 kere kullandığım klavyesiydi. Sanırım elindeki klavyeci müşterisini kaçırmamak için tekrar buna da koymuş bu boyuttaki bir tel.de de sürgülü :(

Şu klavyeden vaz geçmeleri ne kadar zor oluyor. IPAQ'i görünce nenret etmemin sebebidir klavyesi...Kapasitif ekran çağında klavye ne ola?
    Oraya o klavyeyi koyunca da telefon 110 gr.lardan 160 gr.a gelmiş oluyor...
    Hiç sevmediğim klavye için ekstra 50gr.da taşımak gerekiyor.
    2005te aldığım IPAQ 165 grdı. 5 sene sonra4 gr. hafiflemişini kullanmak... Neyse önümüzdeki versiyonlara bakacağız inşallah. RIM'den hala umudumu kesmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Léo

Daha yeni 9700 almıştım.Şuan çok mutluyum,iş piyasasının telefonu olmaya devam eder.Bu telefonun satışları patlar.

Pardon beni bilgilendirir misiniz bu telefonun neresi iş dünyasının telefonudur acaba?
    Patronlar aralarında BIM den mı anlaşmaktadır. Ya da tüm şirket çalışanları için BIM hayati önem mi taşımaktadır.

Ben kavrayamadım bu durumu bir iş dünyası telefonu imajı var dediler gitti. Ciddi soruyorum BIM den başka ne özelliği var bu telefonun?
  • arkadaşlar kararsız kaldım ya. bold 9700 mü alsam bunu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

arkadaşlar kararsız kaldım ya. bold 9700 mü alsam bunu mu ?

quote:

9700 kızılay dağıtsa bukadar çogalmaz özellikle beyazı kafanızı nereye cewırsenız 9700 beyaz cıkıyor....telefonu cıkarmaya utanırım...9700 yerıne 9800 alırım daha ııyıı

Hocam çelişiyorsun..
  • bnde 9700 var içinde süper oyun var gta 4
  • quote:

ben amerikadayım..we bu telefonu aldım..1 hafta oldu alalı..540 dolar..sadece at&t den alabiliyosunuz..şifresini kırdırmakta bişey yok..internetten 10dolara şifre satın alıyosun imei numaranla..ben böyle yaptım..şu an başka bir sim le kullanıyorum..türiyeye gidince de tek yapmam gereken pasaporta kaydettirmek..hani haberiniz olsun..:)

quote:

arkadaşlar kararsız kaldım ya. bold 9700 mü alsam bunu mu ?

quote:

9700 kızılay dağıtsa bukadar çogalmaz özellikle beyazı kafanızı nereye cewırsenız 9700 beyaz cıkıyor....telefonu cıkarmaya utanırım...9700 yerıne 9800 alırım daha ııyıı

quote:

bnde 9700 var içinde süper oyun var gta 4

Hocam iyi misin sen?

9800 aldım diyorsun, sonra 9700 mü alsam 9800 mü diyorsun, sonra 9700'ü kızılay dağıtıyor dışarı çıkarmaya utanırım diyosun. Şimdi bende 9700 var süoer oyun var diye alakasız bir şey söylüyorsun. Fail'in kralı oldun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazan -- 17 Ekim 2010; 13:33:28 >

• @Hazan
    DH Misafiri kullanıcısı
    üye olmadan yazan anonim kullanıcıların yazdığı bir hesap
    yani hepsi farklı kişi o yukarıdakiler
  • Ben 2 yıl kadar süredir Bold 9000 kullanıyorum.Tüm arkadaşlarımda Blackberry ve Bbm kullanımı yoğun olduğu için tercih ettim ayrıca çevreden aldığım duyumlara göre Apple iPhone'lara nazaran Blackberry daha uzun ömürlü kullanışa sahip.Değiştirme kararı almış bulunmaktayım.9800'ü bekliyorum.Blackberry bi çok açıdan çok iyi bir telefon.Almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ediyorum özellikle iPhone mu Blackberry mi tereddütünde kalanlara.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.