Şimdi Ara

BlackBerry 9800 Torch tanıtıldı (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
608
Cevap
0
Favori
153.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: donnaiolo

Ya buralarda gezince telefonu cop zannediyosunuz ama 2-3 aydir torch kullanan , eski bir iphone kullanicisi olup 9300 curve ile bb ye gecmis ve son olarak bu torch kullanan biri olarak ;

Telefondan son derece memnunum.duzgun kullanirsaniz boyasi moyasi cikmaz.

Internette gezinme gayet rahat.

Ve bana gore en buyuk ozellikleri;

Bukadar buyuk ekrana sahip hem dokunmatik hem klavyeli bb yok.sagladigi sosyal mesajlasma servisleriyle bu buyuk ekran ve dokunmatik/klavye ikilisi inanilmaz zevkli bir deneyim.

Istersen yatay kullan,istersen dikey,isterden dokunmatik,istersen klavye..

Islemcisini bilmemnesini bilmem ama tek bisey soylicem,zaten bb app world iphone gibi uygulamalara sahip degil ve benim icin sadece mesajlasma ve sosyal birimler onemli bir telefonda,bunlar icinde mevcut torch gayet hizli.

Islemci 1.2 ghz olsa hakkini verecek bisey yokki app world de.. Mevcut islemci ram vs de gayet yeterli sadece telefon amaci icin..

• Şuan 9800 almak mantıklımı , okuduğum kadarıyla hep işlemci hızından şikayet edilmiş fakat ben çok fazla uygulama indirip kullanan biri değilim o yüzden işlemcinin bana yeterli geleceğini düşünüyorum. Yoğun olarak internet,bis vs. kullanıcam bu sebeple sanırım 9810unu beklememe gerek yok , yinede fiyat konusunda tereddütlerim var vatan bilgisayarda 9800 1289 tl sizce fiyat makul mu , 9810 piyasaya girince bir miktar daha düşer mi ?

Şuan 2,5 yıldır samsung gt-s5603 preston kullaniyorum
    daha once de 4 yıl nokia 6630 kullandım torcha geçince bazılarının yaşadığı bahsedilen kullanım zorluklarını yaşarmıyım ?
  • Dun aldim 9800 Turkcell full bis de aktive ettim suan icin memnunum .
  • Bende 9800 kullanıyorum. Gayet güzel. Telefonum siyah ve beyaz incipio kapak aldım. Gayet güzel duruyor ve koruma altında kapak ile... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvrenCCC

Bende 9800 kullanıyorum. Gayet güzel. Telefonum siyah ve beyaz incipio kapak aldım. Gayet güzel duruyor ve koruma altında kapak ile... :)

Nerden aldınız ve kaça aldınız acaba?
  • çerçevede yaşanan boya dökülmelerinden bahsediyor çoğu kullanıcı. bu sorun kronik bir sorun mu?kullanıcılar arasında yaşamayan var mı bu boya dökülmesini?
  • Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum bana göre,

+ ları

- Facebook twitter ve internet cok kullanıslı
    - Dokunmatik ekranı
    -Görünüşü menüsü
    - Bana Göre En büyük Artısı Telefon 5 defa sert zemine yüz üstü :) düştü ve hiç hasar almadı :) gayet sağlam
    - Pil Ömrü İphone göre daha iyi 2 gün gidiyor

-leri

- Bis Olmadan Telefon Bir İşe Yaramıyor Aylık 30 tl yi gözden cıkarmanız Lazım Ablam İphone 4 kullanıyor ve aylık 8 tl ye sınırsız giriyor nete
    -Kızak hafif sallanıyor özellikle kızak kapalıyken rahasız ediyor
    - Klavye tuşları Kullanıslı değil
    -Çerçeve Kısmındaki Boyalar dökülüyor zamanla

Açıkcası Ben Pek Memnun Değilim 9800 dan özellikle kızak sorunu ve boya dökülmesinden ve bis e aylık 30 tl vermekten Benim tavsiyem bu telefon yerine ya biraz daha para konulup iphone 4 alınmalı yada iphone 3gs kesinlikle 1 kat daha iyi maddi durumum müsait olunca satıp direk iphone geçicem :)

• BlackBerry 9780 cihazımın kırılması nedeniyle aksesuarlarını satıyorum.
    BLackBerry 9800 Torch için de orijinal kılıf var.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-blackberry-orijinal-kilif-pil-sarj-cihazi-ve-usb-kablosu-64211508/detay/
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkaN

çerçevede yaşanan boya dökülmelerinden bahsediyor çoğu kullanıcı. bu sorun kronik bir sorun mu?kullanıcılar arasında yaşamayan var mı bu boya dökülmesini?

Alali 1 ay oldu suana kadar 2 kez tas zemine dusurdum henuz bir soyulma olmadi .
  • Arkadaşlar 9800'ü aranızda en çok kullananlardan biriyimdir herhalde. yaklaşık 14 aydır kullanıyorum. telefonla ilgili bir sürü şikayet okudum şu ana kadar. ilk olarak işlemci hızı diye şikayet eden arkadaşlara sesleniyorum. Blackberry bu telefonu oyun oynayasınız diye yapmamış. Eğer oyun oynayacaksanız gidin başka telefon alın. Dokunmatiği kesinlikle çok iyi.yani 14 ay önceki modellerle karşılaştırdığınızda çok iyidi.Şimdi samsung ve HTC dokumatik olarak geçmiş durumda blackberry'i. İşlemci hızı arayan arkadaşlar telefonumda şu an 10 tane uygulama açık, 5 msn hesabı, facebook, gmail, şirket maili (günde 500'den fazla mail geliyor)vs.. vs.. ne bir donma oluyor ne de birşey. kullanmayı bildikten sonra donmuyor telefon. Acayip acayip bedava ve kimin yazdığı belli olmayan uygulamalar yüklenirse tabiki loop'a girer telefon ve işlemci donar. pili bir günden fazla gidiyor. bende 2 ay önce gittim HTC evo 3D aldım. pili şu anki açık uygulamalar ve şirket mailim ile beraber 4 saat ya gitti yada gitmedi. direk iade ettim telefonu. Müzik çaları çok iyi. sannheiser cx 400 II kulaklık var bende ve müzikçaların ses kalitesi beni çok tatmin ediyor. Ayrıca filmleride kesintisiz rahatlıkla izleyebilirsiniz. Tek kusuru telefonun Application world yazılımında ve bir türlüde düzeltemediler. 2 uygulama aynı anda yüklendiğinde uygulamalar yüklenene kadar hiç bir şekilde başka uygulama açmamalısınız. işte o zaman telefon gerçekten işletim sistemi kaynaklı donuyor. birde kızağını kırmamaya dikkat edin. ben geçen ay kızağını kırdım ve kullanıcı hatası olarak bana 435 tl fatura çıkardı KVK. bende gittim doğubank'ta 250 tl ye onarttım telefonu. üstüne üstük garantiside gitti telefonun. Kamerası 10 üzerinden 6 bilemediniz 7'lik fotolar çekiyordur. gündüz çekimleri çok güzel ama akşam çekimleri pek iyi sayılmaz. sorularınız olursa email olarak gönderirseniz cevaplayabilirim. Ayrıca yurtdışından gelecek hafta Iphone 4s gelecek. isteyene telefonuda satabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kambochia -- 27 Kasım 2011; 12:25:05 >

• Blacberry 9800 yeni aldim. Bu cihaz facebok,youtube ve diger sitelerin ne videolarini nede baska bir pencere aciyor bu cihazin yaptigi isi 300 tl lik cihazlar fazlasiyla yapiyor....belkide ben bu telefonu kullanamiyorum.
  • arkadaşlar bende torch almayı düşünüyorum ama hala karar veremedim bana torch u tavsiye edermisiniz artıları eksileri nedir?
  • Ben bu telefonu aldım radyosu ıla ılgılı bır kac bısıy demıssınız app world var ordan herhangı bır ıstedıgınız kanalı ındırıp dınlıyebılıyorsunuz bı arkadarta bu kadar ufak seylere takılmıyalım demıs bu telefonun fıyatı 1.600 lerde bu ozellık var dedıgımı yaparsanız bulursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Blacberry 9800 yeni aldim. Bu cihaz facebok,youtube ve diger sitelerin ne videolarini nede baska bir pencere aciyor bu cihazin yaptigi isi 300 tl lik cihazlar fazlasiyla yapiyor....belkide ben bu telefonu kullanamiyorum.

kullanamıyosun,videoları açıyor,ayrı bir youtube uygulaması bile var..
  • Çalıştığım şirketten aldığım az kullanılmış çok temiz 9800 telefonlarımı satıyorum. Garantileri yoktur. SIM blok kilitleri kaldırılmıştır. Pili tam doluyken 1 hafta beklemede kalabiliyor. İstanbul elden teslim edilecektir. Fiyat 220 TL. 0546 492 4401

http://forum.donanimhaber.com/m_95824375/tm.htm
  • Bu bis üyeliği denen şey olmadan mobil internet kullanamıyoruz değil mi hala?
    Yoksa torch için bir çözüm bulundu mu?
  • Simdi o telefonu oven adamlara soracaksin ki hala kullaniyorlarmi...
    telefonun degeri 200tl ye kadar dusmus. 2011 yilinda satilan iphonelar hala tas gibiyken piyasa bb yok neden cunku hepsi pert. O yuzden alirken bu forumu dinlemeyin burada telefonunu oven adam genelde fan olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Axiaziz

Bu bis üyeliği denen şey olmadan mobil internet kullanamıyoruz değil mi hala?
    Yoksa torch için bir çözüm bulundu mu?

Bunun cevabını bilen var mıdır?
  • Bu arada buraya da yazayım;

"Temiz" bir tane siyah 9800 veya olursa 9810 arıyorum.
    Nakit alacağım. Satan, bilen varsa iyi olur.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.