Şimdi Ara

BLACKBERRY almayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Blackberry almayı düşünüyorum kullanan veya bilgisi olan arkadaşların fikirlerini alabilirmiyim?
    Yardımcı olursanız sevinirim...

• Kesinlikle al, her bakimdan saglam telefon, tabi aldiktan sonra bis servisini actir, cunku soyle bir soz vardir, bis siz bb, bb degildir. Gerek tasarimiyla gerek ozellikleriyle cok guzel bir telefon. Ayrintili bilgi icinwww.bbturk.com u ziyaret edebilirsin.
  • teşekkür ederim.Çok hoş bir telefon gerek özellik gerek görüntü olarak fiyat araştırması yapıyorum bakalım alıcam bi tane
    quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

Kesinlikle al, her bakimdan saglam telefon, tabi aldiktan sonra bis servisini actir, cunku soyle bir soz vardir, bis siz bb, bb degildir. Gerek tasarimiyla gerek ozellikleriyle cok guzel bir telefon. Ayrintili bilgi icinwww.bbturk.com u ziyaret edebilirsin.
  • al hocam. ben şimdiden hayırlı olsun diyimde. Hayırlı olsun.
  • quote:

Kesinlikle al, her bakimdan saglam telefon, tabi aldiktan sonra bis servisini actir, cunku soyle bir soz vardir, bis siz bb, bb degildir. Gerek tasarimiyla gerek ozellikleriyle cok guzel bir telefon. Ayrintili bilgi icinwww.bbturk.com u ziyaret edebilirsin.

Gprs üzerinden internet dolaşımı yapılamıyor değil mi abonelik olmadan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: since1905

quote:

Gprs üzerinden internet dolaşımı yapılamıyor değil mi abonelik olmadan?

Bis paketi olmadan da dolasim yapabilirsiniz,fakat operatorunuze kullanim bedeli odersiniz, yada internet paketiniz varsa ordan eksilir..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XBOX360 almayı düşünüyorum?
    18 yıl önce açıldı
    laptop almayı planlıyorum
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.