Arkadaşlar Blackberry almayı düşünüyorum kullanan veya bilgisi olan arkadaşların fikirlerini alabilirmiyim? Yardımcı olursanız sevinirim...
Kesinlikle al, her bakimdan saglam telefon, tabi aldiktan sonra bis servisini actir, cunku soyle bir soz vardir, bis siz bb, bb degildir. Gerek tasarimiyla gerek ozellikleriyle cok guzel bir telefon. Ayrintili bilgi icinwww.bbturk.com u ziyaret edebilirsin.
teşekkür ederim.Çok hoş bir telefon gerek özellik gerek görüntü olarak fiyat araştırması yapıyorum bakalım alıcam bi tane
quote:
Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı
Kesinlikle al, her bakimdan saglam telefon, tabi aldiktan sonra bis servisini actir, cunku soyle bir soz vardir, bis siz bb, bb degildir. Gerek tasarimiyla gerek ozellikleriyle cok guzel bir telefon. Ayrintili bilgi icinwww.bbturk.com u ziyaret edebilirsin.
al hocam. ben şimdiden hayırlı olsun diyimde. Hayırlı olsun.
quote:
Gprs üzerinden internet dolaşımı yapılamıyor değil mi abonelik olmadan?
quote:
Orijinalden alıntı: since1905
quote:
Gprs üzerinden internet dolaşımı yapılamıyor değil mi abonelik olmadan?
Bis paketi olmadan da dolasim yapabilirsiniz,fakat operatorunuze kullanim bedeli odersiniz, yada internet paketiniz varsa ordan eksilir..