Şimdi Ara

Blackberry Bold 18 ay Taahhütlü kampanyayla ilgili ihtar örneği var mı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 25 Mart 2009 tarihinde bu kampanyaya katıldım ve ilk tutar 10 Nisan'da kesilen tutara yansıtıldı ve Eylül 2010'da 18 aylık ödeme yapmış oldum. Ama Turkcell her zaman ki gibi abartılı fatura gönderme tavrını gösterip bununla ilgili 1 fatura daha çıkaracaklarını belirttiler ve uzlaşmaya varamadık bu yüzden kendilerine ihtar çekmem gerekiyor. Bununla ilgili mevcut bir ihtar örneği varsa paylaşırsanız sevinirim.

• eylulu odediysen 18 ay bitmiş oluyor.sozlesme 18 ay degilmi faturaya mı itiraz edeceksin simdi?
  • evet normal şartlar altında Eylül ayında kesilen faturamla bitmesi gerekiyor ama güncel tutara normal bisle alakalı her şey yansıtılmış kampanya ve paketler kısmında da bis aboneliğim görünüyor. müşteri hizmetlerini aradım belirttim. ilk gün aradılar hesapladı evet 18ay ödediniz dedi sonra işin içinden çıkamadı kılıf uydurabilmek için sizi tekrar arayacağız dedi ve ertesi gün aradı işte mart 25de abone olduğunuzdan 18ay olduğu için 25eylüle kadar o yüzden 19ay ödeyeceksiniz bende kendilerine o zaman nasıl 18ay oluyor sadece fatura kesim tarihinde alındığı zaman taahhüt edildiği zaman 18ay ondan başka günler 19ay mı ödüyor etik olan 18ay ödedim ama 25eylüle kadar internet kullanma hakkımdır hala diretti o yüzden faturama yansıtacaklar ihtar çekeceğim ödemezlerse tüketici mahkemesine iyice zıvanadan çıktılar artık...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.