merhaba arkadaşlar 9000 cihaz kullanıyorum şarjım %100 iken bataryayı çıkarıyrm ve şarj seviyem düşüyor ayrıyeten 2 çubuk varken telefonla konuştuğumda cızırtı geliyor ve telefon kapanıyor şarja koyup açıyorum seviye sıfır düşük seviyede şarjım varkende video izlediğimde beyaz ekran geliyor ne yapmalıyım 2 yıl garantisi var vermeye korkuyorum değişimden geldi tekrar değişim bekliyeceğim diye yardımlarınızı bekliyorum. teşekkür ederim
yeni batarya al.aynısı bende de oluyodu.bataryan ölmüş ondandır
bir güncelleme yaptım şimdi bi kaç gün gözetimde tutucam olmadı bataryayı bir değiştireyim orjinal varmı nerde var ve ne kadar fiyatı bilginiz varmı
kardeşim al derim iyi cihaz benimki değişimden gelmiş bende garantisini seri nosunu garantide tanıdığım vardı kısaca telefonun geçmişini araştırıp aldım telefonun 2 yıl garantisi var ben 300 liraya aldım temiz ise al derim kardeşim ama seri nosunu filan araştır 2. el sıkıntı çünkü
kardeşim merhaba problem hala geçmedi güncelleme yaptım batarya kesin problemin çözümüdür değil mi bana bir yardımcı olsan
sen batarya al bi bak bakalım.bende hem batarya alıp hemde sürüm güncellemiştim herşey takır takır çalıştı ama şimdi bold 9900'e geçtim :D