Şimdi Ara

blackberry bold 9000 acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 9000 cihaz kullanıyorum şarjım %100 iken bataryayı çıkarıyrm ve şarj seviyem düşüyor ayrıyeten 2 çubuk varken telefonla konuştuğumda cızırtı geliyor ve telefon kapanıyor şarja koyup açıyorum seviye sıfır düşük seviyede şarjım varkende video izlediğimde beyaz ekran geliyor ne yapmalıyım 2 yıl garantisi var vermeye korkuyorum değişimden geldi tekrar değişim bekliyeceğim diye yardımlarınızı bekliyorum. teşekkür ederim

• yeni batarya al.aynısı bende de oluyodu.bataryan ölmüş ondandır
  • bir güncelleme yaptım şimdi bi kaç gün gözetimde tutucam olmadı bataryayı bir değiştireyim orjinal varmı nerde var ve ne kadar fiyatı bilginiz varmı
  • kardeşim al derim iyi cihaz benimki değişimden gelmiş bende garantisini seri nosunu garantide tanıdığım vardı kısaca telefonun geçmişini araştırıp aldım telefonun 2 yıl garantisi var ben 300 liraya aldım temiz ise al derim kardeşim ama seri nosunu filan araştır 2. el sıkıntı çünkü
  • kardeşim merhaba problem hala geçmedi güncelleme yaptım batarya kesin problemin çözümüdür değil mi bana bir yardımcı olsan
  • sen batarya al bi bak bakalım.bende hem batarya alıp hemde sürüm güncellemiştim herşey takır takır çalıştı ama şimdi bold 9900'e geçtim :D
  • Batarya değiştir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.