Şimdi Ara

Blackberry Bold 9780 uygulama yükleyememe sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Blackberry 9780'e hiçbir uygulama yükleyemiyorum, yazılımı 9780 için güncel. "There was a problem during installation, please try again" uyarısı veriyor. Internet paketi, bis ve wifi ile de denedim hata aynı. Bugün de Whatsapp güncelleme isteyip, yenisi yüklenmeyince iyice sorun olmaya başladı. Garantisi de devam ediyor.

Desktop manager'dan uygulama yükleniyormuş ama onu bulamadım her model için geçerli mi o?
    Var mı böyle sorun yaşayan, yardımcı olabilecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuzlufistik -- 11 Şubat 2013; 13:54:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• app world'den indirirken mi sorun var, tarayıcıdan indirirken mi? güvenlik temizlemesi deneyebilirsiniz. işe yaramazsa cihazı wipe edip yazılım güncelleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuzlufistik

Merhaba, Blackberry 9780'e hiçbir uygulama yükleyemiyorum, yazılımı 9780 için güncel. "There was a problem during installation, please try again" uyarısı veriyor. Internet paketi, bis ve wifi ile de denedim hata aynı. Bugün de Whatsapp güncelleme isteyip, yenisi yüklenmeyince iyice sorun olmaya başladı. Garantisi de devam ediyor.

Desktop manager'dan uygulama yükleniyormuş ama onu bulamadım her model için geçerli mi o?
    Var mı böyle sorun yaşayan, yardımcı olabilecek?

Telefonunda sanırım fazla uygulama var.Kullanmadığın uygulamaları silmen lazım.
  • En fazla bes tanedir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.