Şimdi Ara

Blackberry Bold 9900 adet sıfır gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde ihtiyaç fazlası 2 adet bold 9900 vardır. sadece şarj aletleriyle verilecektir. resimlerini yarın ekleyeceğim ama her ikiside 10 üzerinden 9.5 alır.

fiyat herbiri 360 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dozaj Filesi -- 15 Kasım 2013; 21:52:00 >

• Ne kdrluk chazz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reserved
  • mesajım bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemal Emre

reserved
    takip : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dozaj Filesi -- 11 Aralık 2013; 15:07:12 >
  • Bu isler referansla mi oluo bu sitede anlamadim .s yanlis anlama ilan sahibi ilani baltalamak gbi bi niyetim yok ama bir haftadir duse duse 250ye dustum ayni cihazi ama hala duruo olece ne pm atan var ne yorum sadece merak ettim sitede yeniyim referansim filan yok die mi nie hic pas veren yok bize :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hfzersy

Bu isler referansla mi oluo bu sitede anlamadim .s yanlis anlama ilan sahibi ilani baltalamak gbi bi niyetim yok ama bir haftadir duse duse 250ye dustum ayni cihazi ama hala duruo olece ne pm atan var ne yorum sadece merak ettim sitede yeniyim referansim filan yok die mi nie hic pas veren yok bize :)

aslında evet biraz referansla oluyor. ben de referansı yüksek arkadaşlarla alışveriş yaparken parası ödenmeden ürünü kargoladığım zamanlar oldu. senin tenzih ederk söylüyorum bu forumda da alışveriş için hiç uygun olmayan kişiler var ve onlarla alışveriş yapan bir çoğunun ağzı epey yandı. dolayısıyla insanlar yoğurdu üflüyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dozaj Filesi

quote:

Orijinalden alıntı: hfzersy

Bu isler referansla mi oluo bu sitede anlamadim .s yanlis anlama ilan sahibi ilani baltalamak gbi bi niyetim yok ama bir haftadir duse duse 250ye dustum ayni cihazi ama hala duruo olece ne pm atan var ne yorum sadece merak ettim sitede yeniyim referansim filan yok die mi nie hic pas veren yok bize :)

aslında evet biraz referansla oluyor. ben de referansı yüksek arkadaşlarla alışveriş yaparken parası ödenmeden ürünü kargoladığım zamanlar oldu. senin tenzih ederk söylüyorum bu forumda da alışveriş için hiç uygun olmayan kişiler var ve onlarla alışveriş yapan bir çoğunun ağzı epey yandı. dolayısıyla insanlar yoğurdu üflüyorlar.

Benim kargoyla filan pek isim olmuo ben elden teslim tercih ediorum ama tabi yinede forumda benden eskisiniz herhalde oyle diosaniz oyledir hocam .d hayrlisi olsun ne dielim .. Hayrli satislar hocam

• xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 20 Mayıs 2020; 13:45:55 >
  • hayır değiller ama kapanma sorunu yok
  • pm yolluyorum
  • Cevapladim

• quote:

Cevapladim

Tekrar yolladim :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verizon rainhard arkadasimiza satilmistir

• quote:

Verizon rainhard arkadasimiza satilmistir

telefonu şuan aldım gerçekten denildiği gibi 10 üzerinden 9.5 alır
    çok teşekkürler
  • Dozaj Filesi kullanıcısına yanıt
    Hocam ikiside satıldı mı?

• Biri satildi. T.mobile duruyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.