Şimdi Ara

BlackBerry Bold kendi kendinekapanıyor?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
14.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Blackberry gibi bir cihazda Batarya kısmında boşluk olması bence kesinlikle kabul edilemez !!
    Üretim hatası filan olabilir !!
    Bunun için mutlaka servise veya distribütöre başvurman gerekir, cihaz problemli olabilir veya sorunlu ürün olabilir.
    Bu konuda çok tecrübeler yaşadık Türkiyeye gönderilen cihazlar konusunda

Youtube konusuna gelince şu an Youtube sitesine giriş yok , yani girip izlemek zaten mümkün değil, site yasaklı.
    Yasak kalktıktan sonra deneyip açılıp açılmadığına bakmak lazım bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technological -- 19 Eylül 2008; 22:42:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BAĞATUR

Blackberry gibi bir cihazda Batarya kısmında boşluk olması bence kesinlikle kabul edilemez !!
    Üretim hatası filan olabilir !!
    Bunun için mutlaka servise veya distribütöre başvurman gerekir, cihaz problemli olabilir veya sorunlu ürün olabilir.
    Bu konuda çok tecrübeler yaşadık Türkiyeye gönderilen cihazlar konusunda

Youtube konusuna gelince şu an Youtube sitesine giriş yok , yani girip izlemek zaten mümkün değil, site yasaklı.
    Yasak kalktıktan sonra deneyip açılıp açılmadığına bakmak lazım bence...

En son dün gece pc mden girdim legal olarak bu aksamda hotpost yöntemyle bold dan girdim ve izledim...

• selam hotspot browser yaptım wifi le steye girdim ve kapalı olduğu için o muhteşem yazı çıktı ama wifi kapatıp deniyorum internet paketinden girmiyor hotspot açıkken sayfa açarken wifi açık olduğundan emin olun yazıyor sadece wifi olan yerden mi girebilcem youtube açılınca bunu öğrenebilirmiyim sizlerden
  • quote:

Orjinalden alıntı: cigocin

selam hotspot browser yaptım wifi le steye girdim ve kapalı olduğu için o muhteşem yazı çıktı ama wifi kapatıp deniyorum internet paketinden girmiyor hotspot açıkken sayfa açarken wifi açık olduğundan emin olun yazıyor sadece wifi olan yerden mi girebilcem youtube açılınca bunu öğrenebilirmiyim sizlerden

Gerek yabancı forumlarda gerek bizim forumlarımızda Bold ile ilgili kendi capımda arastırmalar yapıyorum ama gördügüm kisiden kisiye göre(cihazdan cihaza)degisen sorunlar mevcut.Buna anlam veremedim.
    Cigocin arkadasım senin soruna gelince internet browserdan seçenekler diyince 3 tane sekme ıkıyor karsına 2 secenekdede hotspotu sectinmi?Evet wifi acıkken sadece wifi olan yerlerden izleyebilceksin.ben denedim ve sorunsuz çalısıyor.hatta çok keyif aldım bunu basarabildim die

• Sorunları olanlar OS version'larınıda mesajlarına eklerlerse çözüm açısından daha iyi olur.Çünkü gerçekten farkediyor sorunlar mesela nokia'nın işletim sistemlerinde version'lar arası çok büyük farklar olmaz ama burada oluyor.Ben .125 kullanıyorum gprs üzerinden ve wi-fi üzerinden sorunsuz girebiliyorum.Hatta internet browser olarak seçtiğim zaman upload'u edge üzerinden download'u wi-fi (bağlantı var ise) üzerinden yapıyor (browser'ın sağ üst köşesinden EDGE yazmasına rağmen).Nasıl olabiliyor anlamış değilim bölye bi ayar yok çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woot -- 20 Eylül 2008; 20:09:52 >
  • ben hala girdiğimde wifi dan site kapalı olıuğu için hata veriyo sadece wi-fi seretmek çok saçma ama woot arkadaşımız iki türlüde seredebiliyomuş ben hiç seredemiyorum napmam lazım annamadım dediklerinizide yapıyorum ama olumuyor
  • quote:

ben hala girdiğimde wifi dan site kapalı olıuğu için hata veriyo sadece wi-fi seretmek çok saçma ama woot arkadaşımız iki türlüde seredebiliyomuş ben hiç seredemiyorum napmam lazım annamadım dediklerinizide yapıyorum ama olumuyor

OS version nedir?

(Options > About Baştan 3. satır)
  • os kendi içinden çıkan os yükledim günecellemeleri yaptım o kadar
  • baktım v4.6.0.150 versinyon ben bunu nasıl tekrar 125 düşürebilirim peki
  • quote:

baktım v4.6.0.150 versinyon ben bunu nasıl tekrar 125 düşürebilirim peki

Downgrade;

http://forums.crackberry.com/f3/proper-upgrade-downgrade-procedure-53359/

JL_Cmder'in kullanımı;

http://forums.crackberry.com/f2/how-wipe-jl_cmder-53502/

Biraz karışık gibi görünsede tüm adımları takip ederseniz bir sorunla karşılaşmazsınız.Ama eğer bir sorunla karşılaşıcağınızı düşünüyorsanız hiç bulaşmayın:).Bir şekilde sorun yaşarsanız alete hardware olarak zarar vermezsiniz ama yapıcağınız en fazla şey servise götürüp orada software yükletmek olur uğraşmak isterseniz.

• acaba bunu yaparsam herşey yoluna girerirmi dersiniz
  • 507 nolu hatayla telefon kaldı öle dm yükelemye başlıyo ama romları yüklerken hata veriyo bağlantı koptu diyo nasıl yapıcam ben bunu acaba :(
  • Sanırım verdiğim linklerdekini uygulamışsınız...Uzun uzun yazmak yerine resimli anlattığı için link veriyorum.Aşağıdaki prosödürleri takip edin sorun düzelicektir ve istediğiniz OS yüklenmiş olucaktır.

http://crackberry.com/blackberry-101-lecture-12-how-reload-operating-system-nuked-blackberry
  • valla olmuyo deniyorum ama yarın kvk ya götüriyim diyorum acaba para isterler mi yeni baştan yüklemeye
  • quote:

valla olmuyo deniyorum ama yarın kvk ya götüriyim diyorum acaba para isterler mi yeni baştan yüklemeye

Ne tip şeylerle karşılaştığınızı yazarsanız sorunu çözmeye yardımcı olurum.Bu yöntemi en azından 5 kere sorunsuz kullandım.
  • valla artık çok geç çok sağol yardımların için kvk ya verdim bugün bakalım nolucak dün yapmaya çalışırken artık çökmüş durumdaayken bb pc ye taktığımda pin yok diyodu bağlanmak için bilgisyara uğraştım gönderdiğn bütün linklerle denedim ama olmadı bende vermek durumunda kaldım bide bayram geliyo geç kalsam hiç alamazdım teli 15 gün kvk dan ama bugün arkadaşın blackberrysine baktım version 125ti youtube girmedi yine edgeten bide ben bu bisle aldım teli wap tan girersem nete faturaya farklı bi ücret yansıyo mu onu öğrenmek istiyorum
  • wap ücretli arkadaşım
  • quote:

valla artık çok geç çok sağol yardımların için kvk ya verdim bugün bakalım nolucak dün yapmaya çalışırken artık çökmüş durumdaayken bb pc ye taktığımda pin yok diyodu bağlanmak için bilgisyara uğraştım gönderdiğn bütün linklerle denedim ama olmadı bende vermek durumunda kaldım bide bayram geliyo geç kalsam hiç alamazdım teli 15 gün kvk dan ama bugün arkadaşın blackberrysine baktım version 125ti youtube girmedi yine edgeten bide ben bu bisle aldım teli wap tan girersem nete faturaya farklı bi ücret yansıyo mu onu öğrenmek istiyorum

Cok gecmis olsun.senin adına üzüldüm böyle bi durumla karsılastıgın icin.Umarım sorunsuz geri alacaksındır cihaznı.15 günü kvk da kalacak demisin bu süre zarfı icerisinde sana muadili bir cihaz temin etmeleri gerekiyor!bunu karsıladılarmı(bilmiyorum ihtiyac duyarsan böle bi hakka sahipsin)

• quote:

valla artık çok geç çok sağol yardımların için kvk ya verdim bugün bakalım nolucak dün yapmaya çalışırken artık çökmüş durumdaayken bb pc ye taktığımda pin yok diyodu bağlanmak için bilgisyara uğraştım gönderdiğn bütün linklerle denedim ama olmadı bende vermek durumunda kaldım bide bayram geliyo geç kalsam hiç alamazdım teli 15 gün kvk dan ama bugün arkadaşın blackberrysine baktım version 125ti youtube girmedi yine edgeten bide ben bu bisle aldım teli wap tan girersem nete faturaya farklı bi ücret yansıyo mu onu öğrenmek istiyorum

PIN yok demesi normal 507 error demek alette işletim sistemi yok demek bu nedenle pili taktığınız andan itibaren alet kendi kendine restart kısır döngüsüne giriyor.Yukarıdaki adımları test etmek .125 üzerine .150 kurdum (daha önceden .147 ile uygulamıştım) tüm linktekileri aynen uyguladım ve sorunsuz kurulum yaptım.Bana biryerde hata yapıyorsunuz gibi geliyor ama iş işten geçmiş tabi servise vermişsiniz.

Bu arada WAP browser'a sakın bulaşmayın gelen fatura şok geçirtebilir.

• quote:

Bı gelisme varmı cigocin dostum cihazın hakkında?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.