Şimdi Ara

BlackBerry Bold kendi kendinekapanıyor??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
14.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yeni aldığım blackberry bold, cebimdeyken kandi kendine kapanıyor sonra tekrar açılıyor ve elime aldığımda pin kodu sorduğunu görüyorum, daha 1 hafta olmasına rağmen böyle bir sorun çıkması çok kötü :(
    ayrıca yaptığım testte 30 cm yükseklikten yastığımın üstüne bıraktığım bold cihazımın aynı şekilde kapanıp açıldığını keşfettim, nedeni ne olabilir? bu aygıtta freefall sensörü mü var yoksa gerçekten bir arıza mı?

• Öncelikle otomatik kapanıp açılmanın aktif olmadığına bakın eğer yoksa daha fazla vakit geçirmeden cihazı değiştirmenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Woot

Öncelikle otomatik kapanıp açılmanın aktif olmadığına bakın eğer yoksa daha fazla vakit geçirmeden cihazı değiştirmenizi tavsiye ederim.
    Anlattığınız şey kesinlikle arıza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vipracing

Anlattığınız şey kesinlikle arıza.

Alıntıları Göster
    hiperkene arkadaşım.
    Anlattığın sorunla ilgili bir bilgim yok ama cihazı kullandığına göre cihaz hakkında bilgin vardır. Bende almayı düşünüyorum. Olumlu olumsuz yanları nelerdir. Bize fikirlerini anlatırsan sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat2222

hiperkene arkadaşım.
    Anlattığın sorunla ilgili bir bilgim yok ama cihazı kullandığına göre cihaz hakkında bilgin vardır. Bende almayı düşünüyorum. Olumlu olumsuz yanları nelerdir. Bize fikirlerini anlatırsan sevinirim.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar sorunu çözdüm ilerde sizin de başınıza gelirse aklınızda bulunsun, şöyle ki;

her bold da var mı bilmiyorum ancak benim boldumda pil kapağı ile pilin arasında minik bir boşluk kalıyor 1 mm belki olabilir ancak asıl olay şu cihaz ufak bir darbe alında pil yerinden oynuyor ve o 1mm lik yer yüzünden pil anlık olarak serbest kalıp tekrar yerine oturuyor bu sırada aygıt kendine restart atıyor, şimdi pil ile kapak arasında ufak bir şey koydum ve pili sabitledim böylece sorun ortadan kalktı, inşallah sizlerin de başına gelmez ama gelirse artık ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz.. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sedat2222

hiperkene arkadaşım.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Sedat2222

hiperkene arkadaşım.

Bence cihazın artıları:

çok ergonomik ve kullanışlı
    mail yazma ve okuma konusunda hiçbir sorun yok klavye kullanımı çok kolay ve şu "alt" tuşuna alışınca çok akıcı oluyor
    pil ömrü çok iyi hatta süper, 2-3 günlük iş seyahatlerinde şarj aleti taşımaya gerek yok ( kullanıma göre değişir tabi )

eksileri
    navigasyon yazılımı gerçekten çok başarısız...
    internet tarayıcı da bence çok kullanışlı değil ama mouse imleci ile gezinmek keyifli
    şu ortaya top koyma huylarından bir vazgeçemediler, bu top 1 sene içinde işlevini kaybetmeye başlayacak, etrafımda kaç tane bberry varsa hepsinin topu bozuldu...

bunun haricinde aklına takılan birşey varsa sor söyleyeyim, öteki türlü aklıma bişi gelmiyo :)

• quote:

Öncelikle otomatik kapanıp açılmanın aktif olmadığına bakın eğer yoksa daha fazla vakit geçirmeden cihazı değiştirmenizi tavsiye ederim.
    quote:

Orjinalden alıntı: Woot

otomatik açılıp kapanma nerden bakılıyo bu arada :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hiperkene

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Hiperkene

quote:

Seceneklere gir o 15-16 anahtara benzeyen şekle orda otomatk acma kapama var oraya bi göz at

• quote:

Orijinalden alıntı: Rdegerli

quote:

quote:

Seceneklere gir o 15-16 anahtara benzeyen şekle orda otomatk acma kapama var oraya bi göz at

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Rdegerli

quote:

quote:

teşekkür ederim sevgili dostum derhal kontrol edicem :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Hiperkene

quote:

Orjinalden alıntı: Rdegerli

quote:

quote:

teşekkür ederim sevgili dostum derhal kontrol edicem :)

Alıntıları Göster
    selam bende yeni blackberry bold kullanıcısıyım sorularım var bazı youtube da video seredemiyoruz heralde desteklemiyo bide html maileri sadece yazı olarak açıyo resimleri açmıyo bunların çözümleri var mı explorer çok yavaş siteleride çok geç açıyo sorunlar çıkıyo bunların çözümlerin bilen var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: cigocin

selam bende yeni blackberry bold kullanıcısıyım sorularım var bazı youtube da video seredemiyoruz heralde desteklemiyo bide html maileri sadece yazı olarak açıyo resimleri açmıyo bunların çözümleri var mı explorer çok yavaş siteleride çok geç açıyo sorunlar çıkıyo bunların çözümlerin bilen var mı

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cigocin

oncelikle forumda blackberry bold baslıgı adı altında tum soru ve cozumlerı bulabılrsın sanırım yanlıs yere ilettn sorunu.cozume gelince evet youtube ve benzeri sitelerdeki videoları izleyemezsin.Cunku cihazdaki flash player o sayfaların gereksinimini karsılamıyor henüz.ama bu kısa sürede cozumlenecekdir diger blackberrylerdeki gibi.malum yeni bi cihaz bu yüzden pro ları henüz yaygın degil.Html sorununa gelince.evet cihaz maillerin hepsni link olarak acıyor.yani yazılanlar ok ama sitedeki resm vs gibi seyler link halinde.bu blackberry nin tamamen güvenlik hususu ile ilgili.RIMın vermis oldugu bilgi.ama bunu hali hazırda var olan html viewer programlarını cihaza yüykleyerek giderebilrsin.ınternet sayfaları ise sayfa iceriklerine göre degisir acılma süresi.ama anormal bi durum seziyorsan ve ekranda sürekli olarak bir(menülerde dahil)saat görüyorsan o zmn acık bıraktıgın yada yükleme sırasında sorun yasadıgın pro varsa bunlar sorun oluyordur.sorunlu proyu tekrar yükleyip(eskisini silip)sonra pili çıkarıp takarsan sorunun cözulmus olacakdır.

• quote:

quote:

oncelikle forumda blackberry bold baslıgı adı altında tum soru ve cozumlerı bulabılrsın sanırım yanlıs yere ilettn sorunu.cozume gelince evet youtube ve benzeri sitelerdeki videoları izleyemezsin.Cunku cihazdaki flash player o sayfaların gereksinimini karsılamıyor henüz.ama bu kısa sürede cozumlenecekdir diger blackberrylerdeki gibi.malum yeni bi cihaz bu yüzden pro ları henüz yaygın degil.Html sorununa gelince.evet cihaz maillerin hepsni link olarak acıyor.yani yazılanlar ok ama sitedeki resm vs gibi seyler link halinde.bu blackberry nin tamamen güvenlik hususu ile ilgili.RIMın vermis oldugu bilgi.ama bunu hali hazırda var olan html viewer programlarını cihaza yüykleyerek giderebilrsin.ınternet sayfaları ise sayfa iceriklerine göre degisir acılma süresi.ama anormal bi durum seziyorsan ve ekranda sürekli olarak bir(menülerde dahil)saat görüyorsan o zmn acık bıraktıgın yada yükleme sırasında sorun yasadıgın pro varsa bunlar sorun oluyordur.sorunlu proyu tekrar yükleyip(eskisini silip)sonra pili çıkarıp takarsan sorunun cözulmus olacakdır.

Alıntıları Göster
    Youtube'u bold'ta kullanamazsınız gibi birşey yok videolar gayet güzel çalışıyor. Http://m.youtube.com adresini denemenizi tavsiye ederim:).Mobile kullanıcılar için optimize edilmiştir.

• quote:

Youtube'u bold'ta kullanamazsınız gibi birşey yok videolar gayet güzel çalışıyor. Http://m.youtube.com adresini denemenizi tavsiye ederim:).Mobile kullanıcılar için optimize edilmiştir.

Alıntıları Göster
    quote:

evet dün gece bunu denedm sayfa basarılı acılıyor mobile versiyonu ancak wap a gecilsinmi dior evet diorsun fakat ortam oynatıcısı oynatmıyor adres dogru değil dior.bunun icin bi cözüm varmı??yada bana kısaca nasıl acıldıgını anlatrsan baglantı kurablr hatayı çözebilirim

• quote:

quote:

evet dün gece bunu denedm sayfa basarılı acılıyor mobile versiyonu ancak wap a gecilsinmi dior evet diorsun fakat ortam oynatıcısı oynatmıyor adres dogru değil dior.bunun icin bi cözüm varmı??yada bana kısaca nasıl acıldıgını anlatrsan baglantı kurablr hatayı çözebilirim

Alıntıları Göster
    bende denedim youtube hata veriyo anlatırsanız çok sevinirim cevap için teşekürler mesela bizim forum sayfasını yüklerken saat çıkıyo ve takılıp kalıyo telefon yüklemeleri güncelliyorum ama teli yine pc ye takınca o yüklemeler yine çıkıyo başarılı oldu diyo her seferinde ama olmuyo bide güncelleme yaparken texas hold em sildi kendi bi daha yükleyemedim oyunu

• quote:

bende denedim youtube hata veriyo anlatırsanız çok sevinirim cevap için teşekürler mesela bizim forum sayfasını yüklerken saat çıkıyo ve takılıp kalıyo telefon yüklemeleri güncelliyorum ama teli yine pc ye takınca o yüklemeler yine çıkıyo başarılı oldu diyo her seferinde ama olmuyo bide güncelleme yaparken texas hold em sildi kendi bi daha yükleyemedim oyunu

Alıntıları Göster
    quote:

evet bendeki son güncellemedn sonrada texas hold em silindi.sanırım 6.4.0.147 yükledin.buün .150 versyonunu buldum ama henüz yüklemedim akşam deneyip neyin degisip degismeyceni görcem dileyen olursa linki verebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdegerli -- 19 Eylül 2008; 14:27:31 >

• quote:

quote:

evet bendeki son güncellemedn sonrada texas hold em silindi.sanırım 6.4.0.147 yükledin.buün .150 versyonunu buldum ama henüz yüklemedim akşam deneyip neyin degisip degismeyceni görcem dileyen olursa linki verebilirim

Alıntıları Göster
    ben link alayım deneyim hemen şimdi bakalım nolcak

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Dikkat:Kurulum sırasında oluşabilecek tüm arızalar inidirip kuranın kendi sorumluluğundadır.

http://www.mediafire.com/?6woahampydf

bu 6.4.0.147

http://www.mediafire.com/download.php?mumn1hmttoj Buda 6.4.0.150. bu versiyonu henüz yükleyip denemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdegerli -- 19 Eylül 2008; 14:37:45 >

• quote:

quote:

Dikkat:Kurulum sırasında oluşabilecek tüm arızalar inidirip kuranın kendi sorumluluğundadır.

http://www.mediafire.com/?6woahampydf

bu 6.4.0.147

http://www.mediafire.com/download.php?mumn1hmttoj Buda 6.4.0.150. bu versiyonu henüz yükleyip denemedim.

Alıntıları Göster
    tabi ki sorumluluk bbana ait teşekkürler deneyim nolcak bakalım bide sen turkcelle mi aldın bis servisyle acaba

• quote:

tabi ki sorumluluk bbana ait teşekkürler deneyim nolcak bakalım bide sen turkcelle mi aldın bis servisyle acaba

Alıntıları Göster
    Öncelikle .147 ve 1.50'yi yüklemenizi kesinlikle tavsiye etmiyorum.Çünkü bu ikiside beta'dır ve gariplikler gösteriyorlar.(Yüklediyseniz ve size göre sorun yoksa downgrade ile uğraşmayın tabi.)

Telefonunuzdaki OS'in Turkcell tarafından sunulmuş en son versiyon olduğundan emin olun yani .125.http://www.turkcell.com.tr/downloads/9000M_PBr4[1].6.0_rel242_PL4.0.0.134_A4.6.0.125.zip

Youtube'a girerken hangi hatayı aldığınızı söylermisiniz? Ayrıca Browser tipini internet browser'dan hotspot browser'a değiştirip hem wi-fi ile hemde wi-fi connection olmadan denermisiniz.(Tabi bu şekilde yapınca youtube'un mahkeme kararı ile kapatılmıştır yazını görmeniz gerekiyor.)

• quote:

Öncelikle .147 ve 1.50'yi yüklemenizi kesinlikle tavsiye etmiyorum.Çünkü bu ikiside beta'dır ve gariplikler gösteriyorlar.(Yüklediyseniz ve size göre sorun yoksa downgrade ile uğraşmayın tabi.)

Telefonunuzdaki OS'in Turkcell tarafından sunulmuş en son versiyon olduğundan emin olun yani .125.http://www.turkcell.com.tr/downloads/9000M_PBr4[1].6.0_rel242_PL4.0.0.134_A4.6.0.125.zip

Youtube'a girerken hangi hatayı aldığınızı söylermisiniz? Ayrıca Browser tipini internet browser'dan hotspot browser'a değiştirip hem wi-fi ile hemde wi-fi connection olmadan denermisiniz.(Tabi bu şekilde yapınca youtube'un mahkeme kararı ile kapatılmıştır yazını görmeniz gerekiyor.)

Alıntıları Göster
    quote:

tesk.ederim bilgilendirdigin icin.versiyon olayında sorun yasamadım su dakkaya kadar.youtube olayını ise hotspot ile wifi acıkken kullanabildim.bunun icinde tesk.ederim.Peki bu sekildeki youtube kullanımında ekstra bir maliyet cıkartırmı bana?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.