Şimdi Ara

BlackBerry Bold kendi kendinekapanıyor?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
14.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yok valla daha aramadılar arıycam bugün kvk yı cuma gününe kadar vermezlerse istiycem muadili çok zor bişeyde yapmıycaklar sonuçta programını tekrar kurcaklar
  • arkakdaslar 3 gun once kurumsal sozlesme ile bold cihazima kavustum.
    8 GB lik sandisk micro sdhc kart aldim.film yuklemek istiyorum, avi uzantili dvd yukledim seyredemedim, ne tur degisiklikler yapmam gerekiyor, lutfen bilgi veririmsiniz.
    Tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ornitoreng

arkakdaslar 3 gun once kurumsal sozlesme ile bold cihazima kavustum.
    8 GB lik sandisk micro sdhc kart aldim.film yuklemek istiyorum, avi uzantili dvd yukledim seyredemedim, ne tur degisiklikler yapmam gerekiyor, lutfen bilgi veririmsiniz.
    Tesekkurler

Ben avi. ve mp4 formatına convertleyip öyle izliyorum.elinizdekileri bu formatlara convert yapıp izleyeblrsnz.Alternatif format tavsye edebilcek arkadaslardanda cvp bekleriz...bide java oyunu calıstırıyormu bunu ögrenmek istiyorum arkadaslar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rdegerli

Ben avi. ve mp4 formatına convertleyip öyle izliyorum.elinizdekileri bu formatlara convert yapıp izleyeblrsnz.Alternatif format tavsye edebilcek arkadaslardanda cvp bekleriz...bide java oyunu calıstırıyormu bunu ögrenmek istiyorum arkadaslar..

.jar veya .jad dosyalarını blackberry'de kullanmak için .cod'a dönüştürmek gerekiyor.Bunun için RIM JDE ve J2SE SDK gibi programlar lazım.Ama jar/jad dosyasını bir web server'a upload edip BB browser ile çekmeyi denerseniz sanırım olur.
  • tesk.ederim Woot.O siteye BB den girip cektim ve yükledim.oynayabiliyorum;)denemek icin cod4 ü indirdim.ama bircok oyun ve pro gözüküyor sitede.
    buyrun siteyi veriyorum BB nizden deneyip indirebilrsiniz.

Site:www.mobile9.com
    Burdan dilerseniz cihazınızı secip bakarsınız dilerseniz tüm java lara bakabilrsiniz.Umarım isinize yarar arkadaslar

www.pimpmyberry.com

http://phone.mobiles24.com/rim/blackberry-bold

Bunlarada bi göz atarsınız tema vs.gibi seyler bulabilrsinz.Uygun görülürse bunu Ana konu olarak verebilirz arkadaslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdegerli -- 28 Eylül 2008; 18:54:59 >

• arkadaşım o alete o kadar para verdikten sonra bi araştırsaydın keşke o 1mm boşluk hepsinde mi var diye? eğer o sorun sadece senin cihazındaysa bence gerigötür ve değiştir derim. :D
    quote:

Orjinalden alıntı: Hiperkene

Arkadaşlar sorunu çözdüm ilerde sizin de başınıza gelirse aklınızda bulunsun, şöyle ki;

her bold da var mı bilmiyorum ancak benim boldumda pil kapağı ile pilin arasında minik bir boşluk kalıyor 1 mm belki olabilir ancak asıl olay şu cihaz ufak bir darbe alında pil yerinden oynuyor ve o 1mm lik yer yüzünden pil anlık olarak serbest kalıp tekrar yerine oturuyor bu sırada aygıt kendine restart atıyor, şimdi pil ile kapak arasında ufak bir şey koydum ve pili sabitledim böylece sorun ortadan kalktı, inşallah sizlerin de başına gelmez ama gelirse artık ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz.. :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.