Şimdi Ara

Blackberry CEO: Apple, 2007'de harika bir iş yaptı ancak... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dawras

quote:

Orijinalden alıntı: gently weeps

s4 ile gelen z10 evet mükemmel.
    Kopyacılıkta 1 numara sandığım samsung a 2.si çıktı.
    Arkası xperia önü htc one.
    Apple ın eskisi gibi olmadığı doğru ama blackberry düşmez bunu söylemek.
    Adamlar beş para etmez telefonları sadece 400 liraya sattılar.
    Curve, bold hepsi 2 gün sonra bozulan telefonlar..

Bold?2 gün sonra bozulan?Hayatınızda bir blackberry kullandınız mı acaba çok merak ediyorum?cihazımın başına gelenleri sayiyim
    -su dolu çukura düştü çıkarıp iki salladım sorunsuz kullanıma devam
    -sarhoşken yüksek biyerden betona fırlattım
    -arabada sinirlenip fırlattım ön konsolda sekti
    -evde misafir çocuk koşarken kabloya takıldı telefon bir uçtan diğer uca fırladı salonda

bunun gibi bir sürü olayın sonucu sadece:estetik sorunlar..
    Bu cihaz için bozulur demek kullanmamış olmayı gerektirir.
    Bu cihazları iphone ya da android ile karşılaştırıp "eheeee bi tırt olmazki bundan" demek saçma olur blackberryler iş ağırlıklıdır daha çok mail alıp-gönderimi,ofis dosyaları düzenleme vb. gibi iş ağırlıklı işler için var ki piyasanın en ergonomik qwerty klavyesi bblerdedir.
    Ha fiyat politakasına sözüm yok Türkiye'deki teknoloji marketleri şu zamanda n97 ye 700 3gs e 1300 tl fiyat çekerken 8520 hala 400 lira olması doğal tabiki.

Dedikleriniz doğru olabilir ancak ben üst 2 tuşu bozulan bb bold 9700 veya 9780 cok gördüm. Malzemenin dandikligide cabasi. Soyulmalar bilmemneler. 9900 kullandım Kilifinda tasimama ragmen klavyenin ustundeki parlak kisimlar dokuluyordu. Kilifa sokup cikartmaktan kilif telefonu cizmis zaten böyle bir salaklık olamaz dedim. Ekrana toz girdi filan. Blackberry hoş ama boş ve dandikti. Yeni nesiller nasıl göreceğiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 9900 koca bir bardak kaynayan kahveye düştü; çıkartıp kuruladıktan 1 saat sonra hasar namına bir şey yok. 1 senedir de sağlam. Bataryayı yeniledim sadece. Satıp da ne alıcam dert mi alayım başıma..

Ayrıca konuyla alakalı olarak da blackberry ölmüş, ağlayanı yok. Neyin derdindeler hala belli değil..
  • Helal olsun. Çoğu kişi gibi çekemeyip Apple ı yargılayan insanlar gibi yapmayıp doğruyu söylemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: createemir

Arayüzü gerçekten sıkmaya başladı. Mesela Android'in arayüzleri gayet benzer, ancak zamanla eklemeler yapıldı HTC Sense, Samsung Touchwiz vb. arayüzler telefon üretici markalar tarafından geliştirildi. Ancak bunlar geliştirildikçe RAM ihtiyacı, CPU ihtiyacı, GPU ihtiyacı vb. arttı. Daha büyük bataryalar lazım oldu. iOS'de Notification Bar eklendiğinde canavar gibi çalışan A4'lü Apple cihazları kasmaya başladı. Kullanımı kolaylaştırmak için Siri eklendi. iOS 4 ile menünün arkaplan resmini değiştirme seçeneği eklendi. Başka da bir görselite eklenmedi eğer yanlış hatırlamıyorsam.

Uzun lafın kısası: Apple görseliteden çok kullanımı kolaylaştırmak için çalışmalar yaptı. Ama iOS kullanıcısıyım ve dürüst olayım: Jailbreak yapıldıktan sonra yükleyebildiğimiz temalar, geçiş efektleri, widgetlar vb. standart olarak işletim sisteminde gelmeli veya Appstore'da satışa sunulmalı.

görselite nedir arkadaşım?

• Uzun zamandır bu kadar tebrik edilesi bir yorum okumamıştım. Kendisini cidden tebrik etmek lazım bu kadar bilinçli bir şekilde saygı çerçevesinde olumlu ve olumsuz eleştirisini sunduğu için. Biz kullanıcılar bile bu kadar tarafsız yorum yapamıyoruz maalesef ve adam koskoca BB'nin Ceosu olmuş, buna rağmen Sezar'ın hakkı Sezar'a diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreplt

quote:

Orijinalden alıntı: createemir

Arayüzü gerçekten sıkmaya başladı. Mesela Android'in arayüzleri gayet benzer, ancak zamanla eklemeler yapıldı HTC Sense, Samsung Touchwiz vb. arayüzler telefon üretici markalar tarafından geliştirildi. Ancak bunlar geliştirildikçe RAM ihtiyacı, CPU ihtiyacı, GPU ihtiyacı vb. arttı. Daha büyük bataryalar lazım oldu. iOS'de Notification Bar eklendiğinde canavar gibi çalışan A4'lü Apple cihazları kasmaya başladı. Kullanımı kolaylaştırmak için Siri eklendi. iOS 4 ile menünün arkaplan resmini değiştirme seçeneği eklendi. Başka da bir görselite eklenmedi eğer yanlış hatırlamıyorsam.

Uzun lafın kısası: Apple görseliteden çok kullanımı kolaylaştırmak için çalışmalar yaptı. Ama iOS kullanıcısıyım ve dürüst olayım: Jailbreak yapıldıktan sonra yükleyebildiğimiz temalar, geçiş efektleri, widgetlar vb. standart olarak işletim sisteminde gelmeli veya Appstore'da satışa sunulmalı.

görselite nedir arkadaşım?

Görsellik denilebilir.

• sen önce bi telefonunun hızlı açılmasını sağla birader
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas1903

sen önce bi telefonunun hızlı açılmasını sağla birader

ahaha istemsi güldüm
  • Apple'ın başarısını göz ardı etmek zaten saçmalık olur. Ama Apple'ın kalite ve müşteri memnuniyeti anlayışını da Sony'den esinlendiğini söylemek mümkün.
    Apple Ios ile birlikte, stabil çalışan bir iphone yapmayı başardı bu yüzden tebrik ediyorum adamları.
    Android henüz bunu yakalayamadı ve bence böyle giderse yakalayamaz da. Çünkü ios 1.2 Ghz çift çekirdekli işlemci ile tam performans veriyor,Ama android 1.2 ghz çift çekirdekli işlemci ile ara ara da olsa kasılıyor.
    Bunun önüne geçmedikçe istersen 8 çekirdek koy 4 gb ram yap hafızayı 64'e sabitle, ne fayda. Önemli olan düşük donanım ile performans yakalamak. Bunu da şu an sadece Apple başarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokooo

Bu gerçek multitasking geyiği de iyi sakız oldu milletin ağzına. Gerçek multitasking için büyük ekran gerekli ki aynı anda iki uygulama da ekranda gözüksün ve gerçek multitasking olsun. Multitaskinge atılan uygulamaların bütün apilerinin çalışması hiçbir fayda sağlamaz aksine cihazı yorar ve pil tüketimini arttırır Apple bilmiyor muydu taa iPhone 4S!e 2 gb ram koymayı? Ya da diğer firmalar? 2 gb ram oldukça yüksek ve pil tüketimini de etkiler. "Gerçek" multitaskinge mobil platformda ihtiyaç yok.

iPhone 4S'de 2 GB Ram olmadığından şarjı 3-4 gün gidiyor değil mi

• Bb forumunda gezen birkaç tip herseye apple önerip duruyor boyle kabul etmek gerek bunları

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.