Şimdi Ara

BLACKBERRY CURVE 9300 KULLANANLAR KULUBU... (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
414
Cevap
6
Favori
30.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nicotina

eyv. saolun şimdlik pek sıkıntı yok gibi ama henuz internet paketi almadım. tarayıcıdan nete girdiğimde acaba wifi mı kullanıyor yoksa internet ucretimi alıyor ondan emin degilim. Birde telefonu hepsiburadadan aldım onlarda vodafone anlaşmalıymıs telefon acılıp kapanırken vodafone simgesi cıkıyor ekranda ben turkcell kullanıyorum su ana kadar sim kart calıstıgı ıcın bir sorun olacagını dusunmedim.

Eğer wifi açık ve bir ağa bağlıysan tabiki wifiden gidiyor herhangi bir internet paketi kullanmıyor. Benim telefonum açılırkende vadofone yazmakta çünkü ordan alınma cihaz ama turkcell kullanıyorum herhan bir sıkıntı olmuyor. Sadece açılış mesajı gibi düşünün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ey44719

Anladım peki os6 da hangi versiyonu kullanıyorsunuz.
    Galiba sarj süresinde felan fark ediyormus version farklılıklarında?

Sarj süresi değişikliği hissetmedim ben os5 varkende aynı os6 varkende aynı sarj süresi gidiyor. Yoğun mesaj ve internet kullanımıyla maksimum 1.5 gün gitti. Normal bir konuşma ve yaklaşık 30 dakikalık bir wifi ile 3 günü devirdim.

os6 versiyonum ise. 6,0 2647
  • Cevaplar için teşekkür ediyorum. Farklı yorumları olan var mı?
  • Garanti dahilinde yapilmis telefonum kargoya verilecekmis. Cok sevindim : )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benide yaz kardeş 1 haftalık kullanıcıyım
  • Arkadaslar uzun zamaandir giremiyorum eve gidince ilgilenicem telefondan zor oluyor :)
  • merhabalar...
    bende aranıza yeni katıldım siyah rengini aldım. çok güzel çok beğeniyorum. ama BIS almadım çünkü ben sazan gibi vodafonun facebook ve twitter paketini 1 ay ücretsız kullanmak için mesaj attım bu nedenle 1 ay geçmeden BIS alamıyormuşum. benim sorunum BBM ile. kimseyi ekleyemiyorum. sürekli askıda diyor. BIS olmadığı için Wİ-Fİ la eklemeye çalışıyorum yine olmuyor. hesabımıda etkinleştiremiyorum.. bana yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: divanederya

merhabalar...
    bende aranıza yeni katıldım siyah rengini aldım. çok güzel çok beğeniyorum. ama BIS almadım çünkü ben sazan gibi vodafonun facebook ve twitter paketini 1 ay ücretsız kullanmak için mesaj attım bu nedenle 1 ay geçmeden BIS alamıyormuşum. benim sorunum BBM ile. kimseyi ekleyemiyorum. sürekli askıda diyor. BIS olmadığı için Wİ-Fİ la eklemeye çalışıyorum yine olmuyor. hesabımıda etkinleştiremiyorum.. bana yardımcı olabilir misiniz?

Bis olmadan bbm I kullnamassin facebook ve twitter kullanabilirsin bu arada hosgeldn aramiza.

• quote:

Orijinalden alıntı: veysel87

benide yaz kardeş 1 haftalık kullanıcıyım

yazdım kardesim rengini belirtirmisin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umtcmz

Garanti dahilinde yapilmis telefonum kargoya verilecekmis. Cok sevindim : )

ınş. bi sıkıntı cıkmaz sapa sağlam gelir telefon :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: polat1870

quote:

Dun teslim aldim hic bir problem yok : )

• quote:

quote:

quote:

Dun teslim aldim hic bir problem yok : )

ozaman sııkıntı yok :)
  • quote:

quote:

merhabalar...

Bis olmadan bbm I kullnamassin facebook ve twitter kullanabilirsin bu arada hosgeldn aramiza.

facebook ve twitterı da kullanamıyorum BIS zaten yokta wi-fi dan da girmiyor. ölücem.

• quote:

quote:

quote:

merhabalar...

facebook ve twitterı da kullanamıyorum BIS zaten yokta wi-fi dan da girmiyor. ölücem.

bilemicem valla girmesi gerekir.

• bis paketi olan varmı ?
  • Benide ekleyebilirsin siyah
  • arkadaşlar merhaba, ben de yaklaşık 1 haftadan beri vodafone dan blackberry almaya çalışıyorum. öncelikle beyaz istediğimi belirtmiştim ama ne beyazını ne de siyahını bulamadıklarını söylediler. şuan kullandığım telefonum da bozuldu ve ben haliyle telefonsuz kaldım. hiç bir yerde bulamıyorlarmış. ben de başka bir yerden almayı pek düşünmüyorum çünkü vodafoneun sağladığı fiyat gerçekten iyi. birkaç soru sormak istiyorum telefonu almadan önce, 500 mb internetim mevcut şuan hattımda, ben facebook twitter gibi sitelere sorunsuz girebilmek istiyorum, online olmak şart değil, fotoğrafları açsın yeter. bu durum faturamda bir değişiklik yaratır mı?
    ikinci olarak, bu telefonu bayağıdır araştırıyordum ve başka telefon almayı pek düşünmedim açıkçası, vodafone böyle bir maduriyet yaşatmasaydı keşke. ama bu hafta içerisinde de eğer bulunmazsa başka yerden almayı düşünüyorum telefonu. tuşları rahat, internete sorunsuz girebilen ve wifi olan önerebileceğiniz başka bir marka telefon var mıdır?

şimdiden çok teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: melt-m

arkadaşlar merhaba, ben de yaklaşık 1 haftadan beri vodafone dan blackberry almaya çalışıyorum. öncelikle beyaz istediğimi belirtmiştim ama ne beyazını ne de siyahını bulamadıklarını söylediler. şuan kullandığım telefonum da bozuldu ve ben haliyle telefonsuz kaldım. hiç bir yerde bulamıyorlarmış. ben de başka bir yerden almayı pek düşünmüyorum çünkü vodafoneun sağladığı fiyat gerçekten iyi. birkaç soru sormak istiyorum telefonu almadan önce, 500 mb internetim mevcut şuan hattımda, ben facebook twitter gibi sitelere sorunsuz girebilmek istiyorum, online olmak şart değil, fotoğrafları açsın yeter. bu durum faturamda bir değişiklik yaratır mı?
    ikinci olarak, bu telefonu bayağıdır araştırıyordum ve başka telefon almayı pek düşünmedim açıkçası, vodafone böyle bir maduriyet yaşatmasaydı keşke. ama bu hafta içerisinde de eğer bulunmazsa başka yerden almayı düşünüyorum telefonu. tuşları rahat, internete sorunsuz girebilen ve wifi olan önerebileceğiniz başka bir marka telefon var mıdır?

şimdiden çok teşekkürler.

500 mb paketle gün boyu facede kalsan bile kotayı aşmazsın. önerebileceğim başka telefon dersen samsung galaxy serisine bakmanı öneririm ama tabii fiyatlar biraz daha yüksek.

• Benide yazarsanız 2 gün önce siyah aldım.
    Bi sorunum var ben bundan once iphone kullanıyordum Turkcell telefon yedekleme ile rehberimi yedeklemiştim blackberry aldım ama turkcell telefon yedekleme uygun değilmiş ben şimdi rehberimi nasıl geri yukeleyebilirim turkcell yedek programını yukleyemeden?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.