Şimdi Ara

BLACKBERRY CURVE 9300 KULLANANLAR KULUBU...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
414
Cevap
6
Favori
30.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar tum kullanicilari bekliyorum. Sorunlarimizi paylasip cozmemize yardimci olur diye dusundum...

Katilmak Isteyen Renginide Belirtsin!!

Uyeler :

1.polat1870 - beyaz
    2.ideosx5_35 - siyah
    3.android137 - siyah
    4.scherlook - siyah
    5.erdincce - siyah
    6.citoyenfrançais - siyah
    7.275001 - beyaz
    8.yunusemresa - siyah
    9.Burn in Hell - siyah
    10.hellboy11 - siyah
    11.ey44719 - beyaz
    12.fyzkynr - siyah
    13.andelip - siyah
    14.dr25 - siyah
    15.GöKHaN 35 - siyah
    16.KURSAD. - beyaz
    17.Nein - siyah
    18.olgacxx - siyah
    19.benkadir05 - siyah
    18.akanovic - beyaz
    19.manuman - siyah
    20.veysel87 - siyah
    21.divanederya - siyah
    22.ZarakiKenpachi_ - siyah
    23.tugcan1907 - siyah
    24.atakanredbayrak - siyah
    25.taha2013 - siyah
    26.mśtfzfr - siyah
    27.efemertmetin - siyah
    28. ucan_manda - beyaz
    29.emodeph - siyah
    30.batu25 - siyah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polat1870 -- 2 Kasım 2012; 15:51:58 >

• yaz benide kardeş 380 23 ay garantili aldım iyimi etmişim bide 12 ay taksiytle sırf bbm için
  • quote:

Orijinalden alıntı: ideosx5_35

yaz benide kardeş 380 23 ay garantili aldım iyimi etmişim bide 12 ay taksiytle sırf bbm için

Fazla kullanan yok ama 8520 den iyi diyebilirim iyi yapmissin almakla memnunum bu arada telefonunun renginide belirtirmisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polat1870 -- 21 Mart 2012; 16:37:18 >
  • Benide yaz kardes 7 aydir kullaniyorum. Siyah renk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: android137

Benide yaz kardes 7 aydir kullaniyorum. Siyah renk

Yazdim kardesim nasil telefondan memnunmusun ?

• Benide ekleyin. Renk siyah...

• quote:

Orijinalden alıntı: scherlook

Benide ekleyin. Renk siyah...

Ekledim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BB Curve 8520 Hakkında Yardım
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benide eklerseniz sevinirim.

curve le alakalı deilde bisle alakalı bir soru sorabilirmiyim? telefonu çok kurcalayamadım daha.
    şimdi ben vodafone dan sınırsız bis aldım. tarayıcı yahut opera dan internete girince ekstra bir ücret mi ödüyorum? yoksa interneti aldım,naparsam yapayım sınırsız diye serbest mi?

birde ekleme: telefonun mp3 çalma ve kulaklık kalitesi çok mu vasat yoksa bana mı öyle geldi. kulaklık özellikle çok dandik gibime geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citoyenfrançais -- 21 Mart 2012; 21:28:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: citoyenfrançais

benide eklerseniz sevinirim.

curve le alakalı deilde bisle alakalı bir soru sorabilirmiyim? telefonu çok kurcalayamadım daha.
    şimdi ben vodafone dan sınırsız bis aldım. tarayıcı yahut opera dan internete girince ekstra bir ücret mi ödüyorum? yoksa interneti aldım,naparsam yapayım sınırsız diye serbest mi?

birde ekleme: telefonun mp3 çalma ve kulaklık kalitesi çok mu vasat yoksa bana mı öyle geldi. kulaklık özellikle çok dandik gibime geldi.

cep telefonundan 542 ara ve "ekstra ücretlendirme olmaması için blackberry apn dışındaki apn'leri kapattırmak istiyorum" de. herşeyi yapabilirsin ancak youtube'dan video izleyemezsin ve radyo dinleyemezsin. tarayıcı sınırsız, opera sınırsız, pek çok şey sınırsız... ufak çaplı bir araştırma yapsan sen de bu bilgiye ulaşırdın zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: polat1870

quote:

yaz benide kardeş 380 23 ay garantili aldım iyimi etmişim bide 12 ay taksiytle sırf bbm için

Fazla kullanan yok ama 8520 den iyi diyebilirim iyi yapmissin almakla memnunum bu arada telefonunun renginide belirtirmisin.

rengi siyah kardeşim
  • quote:

quote:

quote:

rengi siyah kardeşim

Hemen ekliyorum :)

• 4 kullanici olduk kisi sayisi cogalsada sorunumuz olursa rahat cozum bulsak cunku bildiginiz gibi 9300 in menusu bi cok bb ye gore farkli..
  • Vodafone dan Genç avantaj tarifesi ile birlikte ve bis li olarak aldım. renk siyah, daha çok yeniyim, alışamadım diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdincce

Vodafone dan Genç avantaj tarifesi ile birlikte ve bis li olarak aldım. renk siyah, daha çok yeniyim, alışamadım diyebilirim.

Senide ekledim kardesim bende yeni sayilirim ama takildigin bi nokta olursa yardimci olmaya calisirim...
  • Konu guncel arkadaslar baska kullanan yokmuuuuuu???
  • Benim merak ettiğim bir konu (henüz ilk faturayı görmediğimden) bisli olarak aldığım için ayrıca internet kullanımı adı altında fatura gelip gelmeyeceğidir. Müşteri hizmetlerine sordum; telefondaki internet browserinden girdiğiniz yerler ücretsiz dedi. Yani 16,90 bis için ödediğim rakama dahilmiş fakat emin olamıyorum. çünkü youtubeden video bile izlenebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdincce

Benim merak ettiğim bir konu (henüz ilk faturayı görmediğimden) bisli olarak aldığım için ayrıca internet kullanımı adı altında fatura gelip gelmeyeceğidir. Müşteri hizmetlerine sordum; telefondaki internet browserinden girdiğiniz yerler ücretsiz dedi. Yani 16,90 bis için ödediğim rakama dahilmiş fakat emin olamıyorum. çünkü youtubeden video bile izlenebiliyor.

dorudur bb apn ve tarayıcı için geçerli bende oyle biliyorum turkcellde oyle en azından ama turkcell in giriş paketi için video hakkında çelişkili konusmuslar 16.90lık pakette sıkıntı olmaz gibime gelio bu arada operator vodafone sa 542 yi arayığ ucretsiz güncel faturanı sorgulayabilirrsiin....
  • quote:

quote:

Valla hocam masallah nazar degmesin cok memnunum bozulmadigi sorun cikarmadigi surecede degistirmeyi pek dusunmuyorum :)

• quote:

quote:

quote:

Valla hocam masallah nazar degmesin cok memnunum bozulmadigi sorun cikarmadigi surecede degistirmeyi pek dusunmuyorum :)

Memnunsan sikinti yok bende cok memnunum bozulmassa baya kullanirim her isimi goruyor .
  • benide yaz kardesim 1 aylık 9300 kullanıcısıyım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.