Şimdi Ara

BLACKBERRY CURVE 9300 KULLANANLAR KULUBU... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
414
Cevap
6
Favori
30.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alper.konukcu

S.a beyler bende almayı üşünüyorum bu telefonu bana genel olarak telefondan bahsedermisiniz? Şarj süresini özellikle merak ediyorum. ilk defa BB kullanıcam birazda özelliklerinden bahsedermisinz?

Suan musait degilim ama kisaca guzel eglenceli telefon internette diledigin kadar dolasabiliyosun cogu zaman sikinti yaratmiyo bence sadece kamerasi ve uygulama bellegi dusuk baska sikintisi yok sarj konusunda ise benim gibi takoz bir telefondan buna gectiyseniz sarj sikinti yaratir suan bis acik degil sadece tarayici ile anca 1 gun gidiyo sarj.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 275001

quote:

S.a beyler bende almayı üşünüyorum bu telefonu bana genel olarak telefondan bahsedermisiniz? Şarj süresini özellikle merak ediyorum. ilk defa BB kullanıcam birazda özelliklerinden bahsedermisinz?

şarjı smartphonelere göre ii ben mesela konusma ve mesajlaşma trafiğinde her sey acık iken 2,5 gün gidiyor ama cihazdan cihaza değişebilir
    çoğu işlerini BİS üzerinden yapıyor bende ilk aldığımda baya zorluk çektim genel itibariyle ii kasılma gibi kötü bi huyu yok çok şükür

UMARIM DİĞER ARKDASLARDA SENİ AYDINLATIRLAR....

2.5 gunmu tarayici kullanmasam benimde 2.5 gunmu gidicek yani iyimis :) ama internetsiz olmaz yarinda bis acicam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: polat1870

quote:

Orijinalden alıntı: ZR1

shazam

Shazam 9300 icin bulamadim varsa link atarmisin

Malesef yok hocam zamaninda appworldden indirdim adamlar kaldirmis ya

• quote:

quote:

quote:

şarjı smartphonelere göre ii ben mesela konusma ve mesajlaşma trafiğinde her sey acık iken 2,5 gün gidiyor ama cihazdan cihaza değişebilir
    çoğu işlerini BİS üzerinden yapıyor bende ilk aldığımda baya zorluk çektim genel itibariyle ii kasılma gibi kötü bi huyu yok çok şükür

2.5 gunmu tarayici kullanmasam benimde 2.5 gunmu gidicek yani iyimis :) ama internetsiz olmaz yarinda bis acicam :)

evet bende bis yok ama wifi üzerinden bağlanıyorum ama bu söylediklerim gercek sırf bu teli klavyesi var mesajlasmada ii olur diye aldım sonra yuttu beni ş**refsiz

• quote:

quote:

quote:

o zaman iyi ya ben sabahtan gece yatana kadar yetsin yeter diodum :D android'den nefret etmiş sabah 8.de prizden çıkartır ewden çıkardım öğlen 2-3 gibi biterdi :D

evet ii ama ilk aldığında kafayı yiyorsun telefonlar arasında aykırı ya blackberry ama sonrada bi tatlıoluyor kullanması inanılmaz

• quote:

quote:

quote:

shazam

Shazam 9300 icin bulamadim varsa link atarmisin

Malesef yok hocam zamaninda appworldden indirdim adamlar kaldirmis ya

Yapcak bisi yok ozaman :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

evet bende bis yok ama wifi üzerinden bağlanıyorum ama bu söylediklerim gercek sırf bu teli klavyesi var mesajlasmada ii olur diye aldım sonra yuttu beni ş**refsiz

:)

• quote:

quote:

quote:

quote:

o zaman iyi ya ben sabahtan gece yatana kadar yetsin yeter diodum :D android'den nefret etmiş sabah 8.de prizden çıkartır ewden çıkardım öğlen 2-3 gibi biterdi :D

evet ii ama ilk aldığında kafayı yiyorsun telefonlar arasında aykırı ya blackberry ama sonrada bi tatlıoluyor kullanması inanılmaz

Aynen :)

• arkdaslar 668 acayip stabil ancak desktop üzerinden değilde BBSAK üzerinden yaptım yani sistemi tamamen silip direk güncel sürümü kurdum hiç bir eksiklik yoktur
  • quote:

arkdaslar 668 acayip stabil ancak desktop üzerinden değilde BBSAK üzerinden yaptım yani sistemi tamamen silip direk güncel sürümü kurdum hiç bir eksiklik yoktur

Sikinti yokmu yani bide 2 surum arasindaki fark nedir ?
  • ilk bi kaç açılışta biraz yavaştı ama daha sonra hızlı açılmaya başladı

dün gece wifi açık tunein acık bırak test için %85 olmuş şarjım yani diğer 5..de %80 oluyordu

bbsaktan yaptığım için ram memory:128 mb boş kaldı

program belleği 74 mb oldu

NOT: işime yaramayacak oln dilleri felan kurmadım sadece ing ve turkçeyi kurdum boş alanda çok olunda tel baya rahatladı

BLACKBERRY CURVE 9300 KULLANANLAR KULUBU...

NOT: teli bilgisayara taktıktan 15 dakika sonra çekilmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncerdem3 -- 29 Mart 2012; 14:02:10 >

• Kursammi bilemedim suankinden memnunum ama ayarlarini yapamazsam diye korkuyorum bide batery programini bulamadim link atabilirmisin bana ?
  • sen bilirsin ama istersen anlatımı yapabilirim hatta youtubede video olarak anlatım bile var

appworldden indirmiştim Battery booster pro yazınca çıkıyor hatta daha yeni denedim ama ben bilgisayar üzerinden kuruyorum bis olmadığı için
  • Arkadaslar telefonu en ucuz nerede bulurum sifir olarak

• quote:

bide arkdaslar herkes kullandığı yararlı programların ismini yazabilirmi ??

benimkiler:
    opera mini(tarayıcı)
    tunein radio(ismi üzere radio programı)
    cep sözlük pro (jar uzantılıdır(ingilizce sözlük))
    battery booster pro (şarj yüzdesi batarya kullanım grafiği ve kullanım optimizasyonu)
    memboo ( RAM satabilizayonu )

umarım sizin açınızdan işe yarar

Not: sözlük jar uzantılıdır ve appworldde yoktur
    link: http://www.gezginler.net/indir/cepsozluk.html

artı olarak A+ reset: bataryayı çıkarmadan teli kapatıp açmak için hoş bi program

• quote:

Orijinalden alıntı: canberk88

Arkadaslar telefonu en ucuz nerede bulurum sifir olarak

Vodafonede kampanya var oradan en ucuz alabılırsın ben vodafoneden aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: canberk88

Arkadaslar telefonu en ucuz nerede bulurum sifir olarak

Bende vodafone dan aldim herhangi bir sikinti olmuyor ilk basta logosu cikiyor geri kalan hersey ayni sanirsam eger alirsan aramiza beklerim :)
  • quote:

sen bilirsin ama istersen anlatımı yapabilirim hatta youtubede video olarak anlatım bile var

appworldden indirmiştim Battery booster pro yazınca çıkıyor hatta daha yeni denedim ama ben bilgisayar üzerinden kuruyorum bis olmadığı için

Dilleri sildim kullanmadigim uygulamalri sildim baaya rahatladi telefon suan yukseltmicem youtube dan bi arastirim orenince yukseltirim memnunum suan batery booster I da yukledim biside actimmi tamamdir :)

• Bende 9300'cıyım, siyah. Benide ekleyin :)
    Bu arada bir arkadaş nerede ucuz bulabilirm demiş, hepsiburada da indirim vardı 500 küsürdü, bak derim ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusemresa

Bende 9300'cıyım, siyah. Benide ekleyin :)
    Bu arada bir arkadaş nerede ucuz bulabilirm demiş, hepsiburada da indirim vardı 500 küsürdü, bak derim ;)

Ekledim kardesim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.