Şimdi Ara

BLACKBERRY CURVE 9300 KULLANANLAR KULUBU... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
414
Cevap
6
Favori
30.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 275001

benide yaz kardesim 1 aylık 9300 kullanıcısıyım

Yazdim kardesim renginide belirtirsen sevinirim...
  • beyaz siyahını bulamadım
  • quote:

beyaz siyahını bulamadım

Ben vodafone bayiine gittim adam aradi beyaz varmis sikinti olurmu dedi dedim olmaz brader ben zaten deli gibi beyaz ariyodum :) beyaz iyidir ya valla siyah denk gelseydi uzulcektim o yanlardaki gri seyler bana cok itici geldi.
  • orasıda öle ama zevkler işte ama olsaydı baya güzel olur
  • bu arada arkdaslar bizim telin güncellemesi çıkmış 6.0.0.723 güncellemek isteyenler olursa adresi göndereyim (bunuda bana başka bi dh uyesi söyleişti bende paylasayım hepimiz yaralanalım dedim ) site ismi yayınlamak reklam oluyormus galiba oda yasakmış bildiğim kadarıyla
  • quote:

bu arada arkdaslar bizim telin güncellemesi çıkmış 6.0.0.723 güncellemek isteyenler olursa adresi göndereyim (bunuda bana başka bi dh uyesi söyleişti bende paylasayım hepimiz yaralanalım dedim ) site ismi yayınlamak reklam oluyormus galiba oda yasakmış bildiğim kadarıyla

Bu grubu o yuzden kurduk zaten bilgi paylasimi :) gonderirsen pm den sevinirim ama telefonda sikinti yaratirmi acaba .
  • Renk olayina gelince zevkler farkli dogrudur ben beyaz buldugum icin memnunum keske sende siyah bulabilseydin neyse cihazda problem olmasinda beyaz olsun :)
  • arkadaslar neredeyse sizi büyük bi hataya sürüklüyordum 723 sürümü berbat 600 sürümünde ise de telde konusurken cızırtı olusuyor enn iyisi 666 şu an onu kurdum ve sarjda baya basırılı kesinlikle kurun derim bide güncelleme bazı sıkıntılar olusabiliyor olusursa paylasalım lütfen
  • Bekliorum kardesim guzelse pm atarsin.
  • yeni sürümse banada gönderirmsiniz seste cızırtı olayı bende de var.
  • Suan bende yok kendi verdigi surumu kullaniyorum arkadas bi denesin problem cikmassa bize verir.
  • vay arkadas 668e güncelleyemedim ben bunu ya su cızırtı acayip canımı sıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncerdem3 -- 28 Mart 2012; 18:45:23 >
  • bide arkdaslar herkes kullandığı yararlı programların ismini yazabilirmi ??

benimkiler:
    opera mini(tarayıcı)
    tunein radio(ismi üzere radio programı)
    cep sözlük pro (jar uzantılıdır(ingilizce sözlük))
    battery booster pro (şarj yüzdesi batarya kullanım grafiği ve kullanım optimizasyonu)
    memboo ( RAM satabilizayonu )

umarım sizin açınızdan işe yarar

Not: sözlük jar uzantılıdır ve appworldde yoktur
    link: http://www.gezginler.net/indir/cepsozluk.html
  • Isime yariyacak sagol ben fzla uygulama kullanmiyorum ama kullandiklarim :

Whatsapp : chat uygulamasi
    Screenshot : ekran goruntusu alma
    Color id : bbm gelen mesajlar icin led rengi ayari

Bisiler yuklersem yazarim ins. Isinize yarar .
  • shazam
  • S.a beyler bende almayı üşünüyorum bu telefonu bana genel olarak telefondan bahsedermisiniz? Şarj süresini özellikle merak ediyorum. ilk defa BB kullanıcam birazda özelliklerinden bahsedermisinz?
  • sağ olun arkdaslar diğer arkdaslarda yazarlarsa süper olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper.konukcu

S.a beyler bende almayı üşünüyorum bu telefonu bana genel olarak telefondan bahsedermisiniz? Şarj süresini özellikle merak ediyorum. ilk defa BB kullanıcam birazda özelliklerinden bahsedermisinz?

şarjı smartphonelere göre ii ben mesela konusma ve mesajlaşma trafiğinde her sey acık iken 2,5 gün gidiyor ama cihazdan cihaza değişebilir
    çoğu işlerini BİS üzerinden yapıyor bende ilk aldığımda baya zorluk çektim genel itibariyle ii kasılma gibi kötü bi huyu yok çok şükür

UMARIM DİĞER ARKDASLARDA SENİ AYDINLATIRLAR....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alper.konukcu

S.a beyler bende almayı üşünüyorum bu telefonu bana genel olarak telefondan bahsedermisiniz? Şarj süresini özellikle merak ediyorum. ilk defa BB kullanıcam birazda özelliklerinden bahsedermisinz?

şarjı smartphonelere göre ii ben mesela konusma ve mesajlaşma trafiğinde her sey acık iken 2,5 gün gidiyor ama cihazdan cihaza değişebilir
    çoğu işlerini BİS üzerinden yapıyor bende ilk aldığımda baya zorluk çektim genel itibariyle ii kasılma gibi kötü bi huyu yok çok şükür

UMARIM DİĞER ARKDASLARDA SENİ AYDINLATIRLAR....

o zaman iyi ya ben sabahtan gece yatana kadar yetsin yeter diodum :D android'den nefret etmiş sabah 8.de prizden çıkartır ewden çıkardım öğlen 2-3 gibi biterdi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ZR1

shazam

Shazam 9300 icin bulamadim varsa link atarmisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.