Şimdi Ara

BLACKBERRY CURVE 9300 KULLANANLAR KULUBU... (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
414
Cevap
6
Favori
30.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ey44719

Arkadaslar on liraya bir avea bayinden kilif aldim telefonu icine sokunca uyku moduna geciyor. Bu kiliflar telefona zarar verir felan dediler? Bilgisi olan var mi.

her hangi zararı yoktur tam aksine şarja katkısı var.
  • Tesekkur ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 275001

quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

quote:

@275001

Bende öyle düşündüm hattı kapattım hala aynı

Bir de 3g yi kapatamadım. Bis almadım daha ama mobil şebeke kapat diyorum hala sağ üstte 3g yada edge yazıyor

cihazı güncellemeni tavsiye ederim çünki senin yazdıklarına göre kendi telefonumda denedim bende öle bişey çıkmadı. safanın basındada anlattık orayı inceleyip güncelleyebilirsin.

ikincisi 3gyi kapatmak için seçenekler- ağlar ve bağlantılar- mobile şebeke- şebeke modu 3g ve 2g yazıyor oraya tıklayıp 2g yapabilirsiniz

Hocam ayrıca ilk sayfada güncellemeye dair bir şey bulamadım?

özür dilerim 2. sayfanın başında paylaşmıştık

backup restore factory data falan orjinal yasal sürüme güncelliyorum değil mi?

• evet osların hepsi yasaldır netteki verdiğim link ise orjinal vodafone osudur backup yapınca sadece teldeki verileri yedekler bbsaktan tüm işlemler yapılır
  • quote:

arkdaslar bu araada blackberry curve 3g (9300)'a os 7 gelmicekmiş galiba bizi unutuular

Bold lara yonelicekler herhalde :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

@275001

Bende öyle düşündüm hattı kapattım hala aynı

Bir de 3g yi kapatamadım. Bis almadım daha ama mobil şebeke kapat diyorum hala sağ üstte 3g yada edge yazıyor

cihazı güncellemeni tavsiye ederim çünki senin yazdıklarına göre kendi telefonumda denedim bende öle bişey çıkmadı. safanın basındada anlattık orayı inceleyip güncelleyebilirsin.

ikincisi 3gyi kapatmak için seçenekler- ağlar ve bağlantılar- mobile şebeke- şebeke modu 3g ve 2g yazıyor oraya tıklayıp 2g yapabilirsiniz

Edge ya da 3g farketmez amacım tamamen mobil interneti kapatmak.

Mobil interneti kapaticam sadece wifi kullanicam diyorsan operatorunu ara ordan kapatabiliyosun.

• Telefonun kutusundaki cd den software yükleyeyim dedim sp3 ve üzeri sürüm olması gerekiyor dedi. Sizin verdiğiniz linkte aynı yere yönlendiriyor. Bi giremedim wifi den internete
  • quote:

Orijinalden alıntı: ey44719

Arkadaslar on liraya bir avea bayinden kilif aldim telefonu icine sokunca uyku moduna geciyor. Bu kiliflar telefona zarar verir felan dediler? Bilgisi olan var mi.

Herhangi bir sikinti olucagini sanmiyorum bende 10 liralik kilif aldim cok yarari oluyo tek sikintim telefonum beyaz diye uzerinde tuy birakmasi baska sikintim yok. Senide gruba ekliyim cihazinin rengi nedir

• quote:

Telefonun kutusundaki cd den software yükleyeyim dedim sp3 ve üzeri sürüm olması gerekiyor dedi. Sizin verdiğiniz linkte aynı yere yönlendiriyor. Bi giremedim wifi den internete

Herhangi bir wifi sorunu bende yoktu neden oyle yapiyo acaba mobil sebeke kapali ikendemi girmiyor wifi ye

• Bu arada kusura bakmayin pek ilgilenemedim dun telefonun sarji bitti giremedim dh ye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: polat1870

quote:

Telefonun kutusundaki cd den software yükleyeyim dedim sp3 ve üzeri sürüm olması gerekiyor dedi. Sizin verdiğiniz linkte aynı yere yönlendiriyor. Bi giremedim wifi den internete

Herhangi bir wifi sorunu bende yoktu neden oyle yapiyo acaba mobil sebeke kapali ikendemi girmiyor wifi ye

Evet dostum kapalıyken de aynı. Versiyon güncelleyeyim diyorum sp2 hatası veriyor. Bis olmadığından dolayı desem telefonu açtığımda 1-2 kez bağlanmıştım wi-fi'den. Bu arada os6 yüklü.

• quote:

quote:

quote:

Evet dostum kapalıyken de aynı. Versiyon güncelleyeyim diyorum sp2 hatası veriyor. Bis olmadığından dolayı desem telefonu açtığımda 1-2 kez bağlanmıştım wi-fi'den. Bu arada os6 yüklü.

anlayamadım valla blackberry kullanıcıları sorum ve cözümleri konusuna yazabilirsin ordada yardımcı olabilirler..

• teşekkür ederim
  • quote:

teşekkür ederim

Rica ederim :)
  • quote:

quote:

arkdaslar bu araada blackberry curve 3g (9300)'a os 7 gelmicekmiş galiba bizi unutuular

hayır diğer curvelere var saddece bizimkine ve 8520ye yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncerdem3 -- 31 Mart 2012; 19:49:39 >
  • quote:

quote:

quote:

hayır diğer curvelere var saddece bizimkine ve 8520ye yok

Resmen ayrimcilik :)

• Polat kardeşim benide eklermisin? siyah 9300
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellboy11

Polat kardeşim benide eklermisin? siyah 9300

Ekledim kardesim...
  • arkadaşlar şöyle bir sorum var,
    daha önceden yükleyip sildiğim uygulamalar hala apllication world, my world, uninstalled bölümünde gözüküyo. bunlar acaba uygulama hafızasında yer kaplıyomu? tamamen silmenin bi yöntemi yokmu? varmıdır bir bilen.

ek olarak, hafızayla alakalı takıntılarım var. arama geçmişi tarama geçmişi vs. silince kendimi çok mutlu hissediyorum garip bi şekilde (= pc deki ccleaner gibi bi uygulama varmıdır acaba bildiğiniz. ben böyle ram i göreyim boş alanı göreyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: citoyenfrançais

arkadaşlar şöyle bir sorum var,
    daha önceden yükleyip sildiğim uygulamalar hala apllication world, my world, uninstalled bölümünde gözüküyo. bunlar acaba uygulama hafızasında yer kaplıyomu? tamamen silmenin bi yöntemi yokmu? varmıdır bir bilen.

ek olarak, hafızayla alakalı takıntılarım var. arama geçmişi tarama geçmişi vs. silince kendimi çok mutlu hissediyorum garip bi şekilde (= pc deki ccleaner gibi bi uygulama varmıdır acaba bildiğiniz. ben böyle ram i göreyim boş alanı göreyim.

1. Sorun icin yer kapladigini dusunmuyorum

2. Oyle bi program varmi bilmiyorumda yukarda arkadas memboo adli program kullaniyor sanirsam resimde gormustum onda sanki bahsettigin sey vardi indirip deniyebilirsin.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.