Şimdi Ara

BLACKBERRY CURVE 9300 KULLANANLAR KULUBU... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
414
Cevap
6
Favori
30.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar k.bkmayın fazla gıremıyorum ama sorunlarınızı yazın girdikce cevaplarım :) bu arada telefon yavas gelio bana bbm + face m
    zik felan donma yapıyo :) seneye bi bold düsünüyorum ins :)
  • arkdaslar bbm den gelen mesajı kopyalıyıp bc atmayı bilen varmı ?
  • Selamlar , Ben Android telefon kullanıyorum esim Curve , acaba curve 9300 icin sesli iletisim programı var mıdır ( skype , fring vb..) internet uzerinden ucretsiz konusabilmek icin. varsa yardimlarinizi bekliyorum. tesekkurler
  • Arkadaslar whatapp kullaniyorum sarj surem cok degisti bu durum normal mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atesengy

Selamlar , Ben Android telefon kullanıyorum esim Curve , acaba curve 9300 icin sesli iletisim programı var mıdır ( skype , fring vb..) internet uzerinden ucretsiz konusabilmek icin. varsa yardimlarinizi bekliyorum. tesekkurler

Mobile voip var. Ama isinize yarar mi bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ey44719

Arkadaslar whatapp kullaniyorum sarj surem cok degisti bu durum normal mi?

tavsiye etmem whatsapp ı yuzde 70 cpu kullanımı gözüküyodu bende sarj süresinide baya etkiliyo kapalı gözküyo ama sürekli aktif kısacası whatsapp ın varsa normal bı durum...
  • quote:

Selamlar , Ben Android telefon kullanıyorum esim Curve , acaba curve 9300 icin sesli iletisim programı var mıdır ( skype , fring vb..) internet uzerinden ucretsiz konusabilmek icin. varsa yardimlarinizi bekliyorum. tesekkurler

benım bıldıgım yok ama varsa arkadaslar bilglendirir ama sizin icin arastırırım bu aralar fazla giremiyorum o yuzden yazamayabilirm ama yarına kesn yazarm...
  • quote:

iphone ve android'de internet bağlantısı üzerinden görüşme yapmak için viber var ama blackberry için viber yok
  • arkadaşlar geri tuşuna basınca browserı kapatıyo tlfonum. eskiden böyle değildi ne yapmam lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellboy11

arkadaşlar geri tuşuna basınca browserı kapatıyo tlfonum. eskiden böyle değildi ne yapmam lazım?

tarayıcı dayken seçenekler de orda escape de tarayıcıyı kapatma yazan yerin önündeki kutucuktaki tik işaretini kaldır sorunun hallolur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heathrow(+)

quote:

iphone ve android'de internet bağlantısı üzerinden görüşme yapmak için viber var ama blackberry için viber yok

bb icinde bbm var yeter :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellboy11

arkadaşlar geri tuşuna basınca browserı kapatıyo tlfonum. eskiden böyle değildi ne yapmam lazım?

valla onun bi ayarı vardı bende de cıkıyo ben oyle ayarladım seceneklerde felandı hatırlayamıyorum ama hatırlarsam yazarım.
  • Yaz beni de listeye siyah kullanıyorum
  • BlackBerry benim çok hosuma gidiyor ama yok allahın izniyle alıcam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr25

Yaz beni de listeye siyah kullanıyorum

yazdmm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LookingForSome

BlackBerry benim çok hosuma gidiyor ama yok allahın izniyle alıcam :D

tavsiye ederim kardesim ama bis paketi acarsan sarjın süresi bayaa düşer benimki 6 saat :)
  • Valla ben bis paketi kullanmıyorum ama günlük 50 mesajım ve 2 saat konuşmam var buna rağmen bazen 4 günü bitiriyor. 3 günü çok rahat geçiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: polat1870

quote:

quote:

Peki android-bb sesli iletisimi internet uzerinden olabiliyor mudur ?

• quote:

Orijinalden alıntı: dr25

Valla ben bis paketi kullanmıyorum ama günlük 50 mesajım ve 2 saat konuşmam var buna rağmen bazen 4 günü bitiriyor. 3 günü çok rahat geçiriyor.

ozaman bende aşırı büyük sıkıntı var cünkü bis paketi olmadan da 1 gün gidiodu mesaj+tarayıcı+konusma baska batarya bulursam deniyim ozaman.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: polat1870

quote:

quote:

Peki android-bb sesli iletisimi internet uzerinden olabiliyor mudur ?

hicbir fikrim yok ama sanmam...

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.