Şimdi Ara

BLACKBERRY CURVE 9300 KULLANANLAR KULUBU... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
414
Cevap
6
Favori
30.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fyzkynr

@polat1870

sabahları 9 gibi tam dolu batarya ile evden çıkıyorum. bbm face mesajlasma ve telefon gorusmelerım maksimum seviyede gece 2 de uyarı ısıgı yanmaya baslıyor. sizin telefonunuzda veya bataryanızda kesinlikle bir sorun var. bence servise gösterseniz iyi olur bisey kaybetmezsiniz.

tesekkürler bende servise göstermeyi düşünüyorum istanbulda nerde servisi var acaba bide simdi arızalı diye alırlarsa 15-30 gün telefonsuz kalırım bide degermi diye düsünüyorum bi kac sey deniyicem sorun devam ederse gösteririm artık tesekkürler..
  • Pili perşembe akşamı fulledim bugün %35'te.

Nete girdim , mesaj çektim. Maşallah uzun gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: polat1870

quote:

@polat1870

sabahları 9 gibi tam dolu batarya ile evden çıkıyorum. bbm face mesajlasma ve telefon gorusmelerım maksimum seviyede gece 2 de uyarı ısıgı yanmaya baslıyor. sizin telefonunuzda veya bataryanızda kesinlikle bir sorun var. bence servise gösterseniz iyi olur bisey kaybetmezsiniz.

tesekkürler bende servise göstermeyi düşünüyorum istanbulda nerde servisi var acaba bide simdi arızalı diye alırlarsa 15-30 gün telefonsuz kalırım bide degermi diye düsünüyorum bi kac sey deniyicem sorun devam ederse gösteririm artık tesekkürler..

cihazınızın garantisi hangi firmadan ? o firmanın internet sitesinde yetkili servisleri görebilirsiniz. ayrıca cihazında parça değişimi gibi bir sorun olmadığı sürece o kadar süre bekleme olmaz diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Pili perşembe akşamı fulledim bugün %35'te.

Nete girdim , mesaj çektim. Maşallah uzun gidiyor.

oooh iyimiş :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: polat1870

quote:

@polat1870

cihazınızın garantisi hangi firmadan ? o firmanın internet sitesinde yetkili servisleri görebilirsiniz. ayrıca cihazında parça değişimi gibi bir sorun olmadığı sürece o kadar süre bekleme olmaz diye düşünüyorum.

en kısa zamandaa ılgılenıp sorunu gideericem ins. tesekkürler.

• merhaba, ben cumartesi akşamı vodafone un genç avantaj tarifesi kampayasiyla sahip oldum cihaza kısa bir kurcalama sonrası beğendim. ama ilk blackberry cihazım daha önce 5800 ve x3 kullanıcısıydım. cihazla ilgili pek bilgim yok. aydınlatırsanız sevinirim.
  • Klavye oynama sorununa çözüm bulan var mı ?

2.el almıştım 14 ay garantisi var garantiye vermeliyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 16 Nisan 2012; 19:52:56 >
  • şu bıs olayı nedir o olmadan bir çözüm yolu yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone456

şu bıs olayı nedir o olmadan bir çözüm yolu yok mu ?

Bis olayı blackberry servislerini kullanmanız için gerekli olan internet paketi. Bis olamdanda telefonunzudan interente girme imkanınız mevcut tabiki ama blackberryın sağladığı facebook - twitter ve app world uygulamaları gibi şeyler kullanamıyorsunuz. Yoksa normal turkcell veya operatörunuzun sağladı tarayıcılarla internete gezinmeniz münkün.
  • Arkdaşlar Ben interneti kullanamıyorum.

Yani şöyle durum var , Vodafone'un hattımın internetini değilde Wifi evdeki interneti kullanmak istiyorum nasıl yapıcam ? Ayarları ne olmalı Faturaya İnternet ücreti yansımaması için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Arkdaşlar Ben interneti kullanamıyorum.

Yani şöyle durum var , Vodafone'un hattımın internetini değilde Wifi evdeki interneti kullanmak istiyorum nasıl yapıcam ? Ayarları ne olmalı Faturaya İnternet ücreti yansımaması için ?

Bağlantılar kısmındaki wifiyi aktif ettikten sonra eifi şebekesi kur diyip evdeki modeminizi direk bagladığınızda zaten cihaz wifiyi kullanır yani herhangi bir net paketi kullanmaz hattınız üzerinden. ( Yada evdeki interneti kullanmak istiyorum derken farklı birşey kastetiyseniz yanlış anlaış olabilirim )
  • quote:

Klavye oynama sorununa çözüm bulan var mı ?

Klavye oynamasına karşın pek birşey yapmıyabilirler. Çünkü sıfır olarak iki tane 8520 aldım ikisindede azda olsa mevcuttu yani denediğim çoğu 8520de mevcuttuki çok farklı cihazlar değiller. Şuanda 9300 kullanmaktayım ve aynı sorun azda olsa mevcut beni rağatsız etmediği için garantiyi düşünmüyorum ama siz genede bir konuşun yetkili servisle tabi.
  • Bu arada benide ekleyin arkadaşlar. Siyah renkte 9300 os6 yüklü kendileride mini os7 teması mevcut :)
  • quote:

Klavye oynama sorununa çözüm bulan var mı ?

Ayni sorun bendede var napsak acaba :)
  • Telefondayim arkadaslar bilgisayara gecince ilgilenicem.
  • Daha öncede yazdığım gibi çoğu curve serisinde o sorun olarak mevcut. Tek çare yetkili servis ama çok birşey yapcaklarını düşünmüyorum o konuda hakkında. Çünkü direk sabit bir klavyesi olan curve modeline denk gelmedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone456

şu bıs olayı nedir o olmadan bir çözüm yolu yok mu ?

arkadas anlatmıs bis olayını telefona gelirsek benım her isime goruyo aldıgıma memnunum tek sıkıntım bıraz donması oda cok dolu oldugunda yapıyor. Genel olarak güzel telefon kamerası gündüz iyi olsada 2mp ve flaşsız oldugundan dezavantaj aklıma smdilik bunlar geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Arkdaşlar Ben interneti kullanamıyorum.

o bendede sıkıntı ilk once kullandıgım hattan açıo internetını ben ayarını bulamadım mobil şebekeyi kapatıorum saglıklı olmasını istersem bide birşey keşfettm ayarla ilgili degilde ilk google a tıkladıgımda mesela yukarda 3g yazıyo adres cubuguna gelip enter a basıp yeniledigimde wifi ye donuyo ayarını bilen varsa banada soleyın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: olgacxx

Bu arada benide ekleyin arkadaşlar. Siyah renkte 9300 os6 yüklü kendileride mini os7 teması mevcut :)

hemen ekliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: olgacxx

Daha öncede yazdığım gibi çoğu curve serisinde o sorun olarak mevcut. Tek çare yetkili servis ama çok birşey yapcaklarını düşünmüyorum o konuda hakkında. Çünkü direk sabit bir klavyesi olan curve modeline denk gelmedim :)

bende fazla rahatsız olmuyorumda sankı elimde kalıcak gbi oluyor :) bıde parmaklar braz buyuk oldugu için yukardakı kılıt açma tuşuna basarken kasaya cok abanmışım çıtırtı yapıyo sinir oldum bide arka kapak emanet gibi duruyo sankı bosluk varmıs gibi oda gıcık bisi :)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.