Şimdi Ara

BLACKBERRY CURVE 9300 KULLANANLAR KULUBU... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
414
Cevap
6
Favori
30.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: olgacxx

quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Klavye oynama sorununa çözüm bulan var mı ?

2.el almıştım 14 ay garantisi var garantiye vermeliyim ?

Klavye oynamasına karşın pek birşey yapmıyabilirler. Çünkü sıfır olarak iki tane 8520 aldım ikisindede azda olsa mevcuttu yani denediğim çoğu 8520de mevcuttuki çok farklı cihazlar değiller. Şuanda 9300 kullanmaktayım ve aynı sorun azda olsa mevcut beni rağatsız etmediği için garantiyi düşünmüyorum ama siz genede bir konuşun yetkili servisle tabi.

Benim içinde sorun değil fakat problem çözülüyorsa garanti varken yaptırayım dicektım.

• O zaman göstermekte yarar var :)
  • bu arada 9300 da kullandığınız ve yararlı bulduğunuz programlarıda paylaşın arkadaşlar. Ayrıca screenshotda koyabilirsiniz eğlenceli olur bakalım kimler nasıl duvar kağıtları yada temalar kullanıyor :) Ben mini os7 diye bir tema kullanıyorum mesela oldukça güzel bir tema app worlde mini os7 yazdıgınıda indirebilirsiniz :)
  • Tema ?

Arkadaşlar Bis olmadan Tema ve program yüklenebiliyor mu ? bilgsiayardan atarak ?
  • Evet yüklenebiliyor. **** sitesinde birçok tema bulabilirsiniz ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: olgacxx

Evet yüklenebiliyor. **** sitesinde birçok tema bulabilirsiniz ;)

Hangi site.
  • Yazdımda olması blackberry......gen....tr :) Dosya halinde paylaşan birçok arkadaş mevcut.
  • Hemen screenshoot aliyorum paylasicam sizdende bekliyorum :)
  •  BLACKBERRY CURVE 9300 KULLANANLAR KULUBU...
    [/url][/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polat1870 -- 18 Nisan 2012; 0:25:57 >
  • Merhaba beyler 600tl ye bu telefonu buldum, almayı düşünüyorum siz Blackberry 9300 kullananlar olarak bana tavsiye eder misiniz? Acil mesajınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvoLutioN87

Merhaba beyler 600tl ye bu telefonu buldum, almayı düşünüyorum siz Blackberry 9300 kullananlar olarak bana tavsiye eder misiniz? Acil mesajınızı bekliyorum.

Ben tavsiye ederim sahsen internette her siteyi goruntuler video izler bis paketi acarsan bbm ve facebook sohbeti var benim acimdan telefon baska bisi veremz tek sikintisi telefon cok doluysa braz kasma yapar okadar he bide kamerasi 2mp.
  • quote:

Ben tavsiye ederim sahsen internette her siteyi goruntuler video izler bis paketi acarsan bbm ve facebook sohbeti var benim acimdan telefon baska bisi veremz tek sikintisi telefon cok doluysa braz kasma yapar okadar he bide kamerasi 2mp.

Tavsiye ediyorsun o zaman dostum?
  • quote:

quote:

Tavsiye ediyorsun o zaman dostum?

Aynen dostum tavsiye ediyorum tabi bunlar benim fikirlerim burdaki cogu kiside memnun.
  • quote:

Merhaba beyler 600tl ye bu telefonu buldum, almayı düşünüyorum siz Blackberry 9300 kullananlar olarak bana tavsiye eder misiniz? Acil mesajınızı bekliyorum.

Diğer gruba yazmıştım buraya da yazayım....

Bir ay kadardır kullanıyorum bu telefonu. Almak isteyenler için kendi izlenimlerimi belirteyim:

1-Öncelikle bekleme ve konuşma süresi olarak androidli telefonlar ve iphone'ları her türlü öper. Eski android kullanıcısıyım telefonum en fazla bir gün gidiyordu, BB çok aşırı wi-fi kullandığımda ve oyun oynadığımda bile 3 günden az hiç gitmedi. Tabi bunların içerisine günlük en az 2 saat telefon görüşmesi de dahil.

2-Bence gayet stabil bir işletim sistemi var çok uğraşılmadığı sürece de stabilliği bozulmuyor. Sadece batarya çıkarıldığında ya da bir uygulama kaldırıldığında kendisini yeniden başlattığında açılması epeyce uzun sürüyor. Bunun dışında normal açıp kapatmalarda gayet hızlı.

3-Daha önce hiç bb bold serisi telefon kullanmadım ama bana bu 9300'un malzeme kalitesi gayet güzel geldi.

4-Klavyenin kullanımı rahat daha büyük tuşlu telefonların bir kısmından daha kolay mesaj yazılıyor.

5-Ekranın renk desteği az ama çözünürlük düşük olduğu için çok sorun olmuyor. Çözünürlük düşük olmasına rağmen görüntü fena değil. (Önceki telefonum amoled ekranlı 480x800 çözünürlüğe sahip ti ona göre değerlendirdim)

6-Müzik dinlerken ses kalitesi fena değil ve flac, wav desteği de var ama keşke sadece ön ayarlı equalizer yerine kullanıcının kendi ayarlarını yapabilmesine de olanak tanısalardı o zaman tadından yenmezdi.

7-Şimdi biraz da sevmediğim yönlerinden bahsedeyim: Kesinlikle en sevmediğim özelliği uygulama desteği. Android ve ios kullananlar için en büyük nimetlerden biri uygulama desteği. BB için uygulama yok mu? Kesinlikle var ama düzgün uygulamalar ücretli ve bunu aşmanın bir yolu yok.

8-Telefonun gps'i var ancak BIS üyeliği olmadan telefondaki haritaları ve navigasyonu kullanamıyorsunuz ne yazık ki ve harici düzgün bir navigasyon programı da göremedim ben.

9-Birden fazla sayıda alarm kurma şansınız yok. Multiple alarm programları da daha önce dedğim gibi ücretli.

10-BIS olmadan kullanılıyor ancak anladığım kadarıyla BIS le telefon biraz daha özgürce kullanılabiliyor. Ancak v.........'da faturalı hat kullananlar için BIS paket fiyatı 17 Lira ve 12 BIS kullandığınızda 200 lirayı buluyor yani BB kullanacaksanız senelik 200 lirayı da gözden çıkarmanız gerekiyor. Bu para telefonu aldığımız paranın üzerine eklenip başka bir telefon alınabilir mi? Neden olmasın.

Kısaca çok oyun oynamıyorsanız, uygulama yükleyip benim yaptığım gibi su terazisi yerine kullanmıyorsanız,bilgisayara gitmeye üşenip telefondan nete girip goalunited oynamıyorsanız, telefon lan bu mesaj atarım konuşurum maillerime bakarım hadi en fazla facebook twitter kullanırım, zırt pırt şarjı bitmesin yarı yolda bırakmasın beni diyorsanız tam size göre bir telefon.
    Ama bedava uygulama, özgürlük, hayvan gibi multimedya desteği (yanlış anlaşılmasın bb' de destek gayet geniş ama ekran küçük) isterük biz kocaman ekranda flash desteği isterük telefonda tablet gibi, bilgisayar gibi her istediğimi yapsın diyorsanız hiç yaklaşmayın canınız sıkılır telefonu yakma isteği uyanır içinizde :)

Yazımın sonunda tekrar ediyorum bunlar benim limo, android kullanımlarımdan edindiğim izlenimler ve tecrübelerimden çıkardıklarımdır. Farklı düşünüyor olabilirsiniz hatta uygulama konusunda beni yanıltırsanız çok sevinirim bile :)

• Mesajda da yazdığım gibi telefonu nasıl kullandığına bağlı olarak memnun kalırsın. Ben eski telefonumu pek aramıyorum fazlasıyla işimi görüyor hatta şarjın bu kadar uzun gidebilmesi çok güzel bir durum. Her allahın günü telefon şarj etmekten sıkılmıştım. Stabilliği de ayrı bir güzellik ios kadar stabil değil ama bence androidlerden çok daha stabil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr25

Mesajda da yazdığım gibi telefonu nasıl kullandığına bağlı olarak memnun kalırsın. Ben eski telefonumu pek aramıyorum fazlasıyla işimi görüyor hatta şarjın bu kadar uzun gidebilmesi çok güzel bir durum. Her allahın günü telefon şarj etmekten sıkılmıştım. Stabilliği de ayrı bir güzellik ios kadar stabil değil ama bence androidlerden çok daha stabil.

Yazinda herseyi anlatmissin ben okadar yazamadm bide simdi keesin inandim benim telefonda problem var sarjim en fazla 10 saat ki bis paketini actirdigimdan beri 10 saat gormez oldu servise gostermem lazim telefonu sizin 3 gun gidiyosa super ben 1 gun gitse raaziyim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonun ekranı çizikler bayağı arttı ve kasasıda artık eskisi gibi iyi değil.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/blackberry-curve-9300-kasa-kapak-full-54991117
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/blackberry-curve-9300-kasa-kapak-full-beyaz-55281897

Bunlardan birisini alsam kendim kolayca takabilirmiyim? Garanti dışı kalır mı? Önerirmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: polat1870

Yazinda herseyi anlatmissin ben okadar yazamadm bide simdi keesin inandim benim telefonda problem var sarjim en fazla 10 saat ki bis paketini actirdigimdan beri 10 saat gormez oldu servise gostermem lazim telefonu sizin 3 gun gidiyosa super ben 1 gun gitse raaziyim :)

Çok garip ya acaba ben mi abartıyorum diye düşünmeye başladım Arkadaşlar şarj sürelerini yazsalar anlardık durumu. Ama bence daha fazla gitmesi gerekir 10 saat çok az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr25

quote:

Orijinalden alıntı: polat1870

Çok garip ya acaba ben mi abartıyorum diye düşünmeye başladım Arkadaşlar şarj sürelerini yazsalar anlardık durumu. Ama bence daha fazla gitmesi gerekir 10 saat çok az.

Sikinti bende sen normalsin diger arkadaslarda senin yazdiklarin civarinda yazdilar napsam diye dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Arkadaşlar telefonun ekranı çizikler bayağı arttı ve kasasıda artık eskisi gibi iyi değil.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/blackberry-curve-9300-kasa-kapak-full-54991117
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/blackberry-curve-9300-kasa-kapak-full-beyaz-55281897

Bunlardan birisini alsam kendim kolayca takabilirmiyim? Garanti dışı kalır mı? Önerirmisiniz?

Yalniz 9300in beyazinda yanlardaki gri seritler yok ne ayak bunlar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.