Şimdi Ara

BLACKBERRY CURVE 9300 KULLANANLAR KULUBU... (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
414
Cevap
6
Favori
30.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Daha yeni elime geçti siyahından var beni de eklerseniz sevinirim
  • arkadaslar bb 9300 curve kullanıcısıyım . bis veya internet paketim yok bu yüzden evimdeki wifiden whatsapp uygulmasını kullanıyorumm . Cok büyük fatura sokları yasıyorumm sebebi nedir ? ? şimdiden teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aatees

arkadaslar bb 9300 curve kullanıcısıyım . bis veya internet paketim yok bu yüzden evimdeki wifiden whatsapp uygulmasını kullanıyorumm . Cok büyük fatura sokları yasıyorumm sebebi nedir ? ? şimdiden teşekkürler :)

Telefonu değiştirdim ama hatırladım maalesef mobil veriyi kapatıp girmeniz gerekiyo önceliği operatöre verdiği için wifi ikinci planda kalıyo mobil şebekeyi kapatıp girerseniz bu sorunu yaşamıcaksınız maalesef bende çözümünü bulamamıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler 3G ile girmek icin hangi twitter ve facebook uygulamalarini kullaniyorsunuz?

• polat1870 kullanıcısına yanıt
    dediginiz şekilde yaptıgımda da whatsapp'ı kullanamıyorum malum rehber kişiler fln.. mobil şebeke olması gerekiyo
  • quote:

dediginiz şekilde yaptıgımda da whatsapp'ı kullanamıyorum malum rehber kişiler fln.. mobil şebeke olması gerekiyo

Whatsapp kullanmadım hiç bb'de ona bi çözümüm yok maalesef.

teşekkür ederim saolun
  • quote:

teşekkür ederim saolun

Rica ederim , yardımcı olamadım ama.

• mobil sebeke ayarlari altindaki veri servislerini kapatin. Boylece sebekeden data almamis olursunuz.
    Yine de tavsiyem, uygun internet paketlerinden birine gecin. Tum operatorlerde uygun cozumler var.
    İnsanlar whatsap tan yazinca, wireless olmayan yerlerde msj alamayacaginiz icin programin bir manasi kalmiyor(tecrube ettim, oradan biliyorum) :)
  • sazan84 S kullanıcısına yanıt
    veri servisleri kapatıldıgında telefon internete girmiyo,hattımın internete giriş ayarlarını kapattım sadece wifiden girmek için ama yine olmadı ???
  • aatees A kullanıcısına yanıt
    Tlfnu bir bilen arkadasiniza gosterin, wifi uzerinden bbm haric tum internet gereken uygulamalari kullaniyor olabilmeniz lazim

• Merhaba arkadaşlar bende bir telefon almak istiyorum.nokia asha 302,303 tarzı yada 9300 düşünüyorum.Telefonda interneti çok sık kullanmayı sevmiyorum ama ara sıra whatsapp lazım oluyor.agırlıklı olarak konuşma süresi önemli benim için.9300 almalımıyım??
  • quote:

Orijinalden alıntı: adamgibiadam

Merhaba arkadaşlar bende bir telefon almak istiyorum.nokia asha 302,303 tarzı yada 9300 düşünüyorum.Telefonda interneti çok sık kullanmayı sevmiyorum ama ara sıra whatsapp lazım oluyor.agırlıklı olarak konuşma süresi önemli benim için.9300 almalımıyım??

Whatsapp'ta sorun yaşamazsın , internet paketiyle kullanabilirsin. Benim telefonun hoparlörü bozuldu sesi eskisi gibi net çıkmıyor ama yine de iyi. Öyle çok sorunlu telefon değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    bende dün aldım siyah benide yaz kardeş
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.