Şimdi Ara

BLACKBERRY CURVE 9300 KULLANANLAR KULUBU... (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
414
Cevap
6
Favori
30.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benide eklersen sevinirim 2 yıldır kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncerdem3

ilk bi kaç açılışta biraz yavaştı ama daha sonra hızlı açılmaya başladı

dün gece wifi açık tunein acık bırak test için %85 olmuş şarjım yani diğer 5..de %80 oluyordu

bbsaktan yaptığım için ram memory:128 mb boş kaldı

program belleği 74 mb oldu

NOT: işime yaramayacak oln dilleri felan kurmadım sadece ing ve turkçeyi kurdum boş alanda çok olunda tel baya rahatladı

BLACKBERRY CURVE 9300 KULLANANLAR KULUBU...

NOT: teli bilgisayara taktıktan 15 dakika sonra çekilmiştir

Merhaba,
    ben 546 kullanıyorum, vodafone kampanyasıyla aldım. 668 kullanıyorsun bayadır, nasıl güzel mi bir sıkıntı çıkarıyor mu? önerdiğin başka bir sürüm var mı?

• Bide arkadaşlar sizce 9300 için en iyi sürüm hangisi? özellikle şarj açısından. Fikirleriniz neler acaba?
  • Ben de bugun aranıza katıldım renk siyah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada herkes bıs olmadan telefonun kendı uygulamalarını kullanamazsınız demıs ama ben su an tum uygulamaları bıs paketı oladıgı halde sorunsuz kullanabılıyorum

• bende blackberry cure 9300 aldım 1 hafta önce.internet paketimin olmasına rağmen menüdeki blacberry app world e giremiyorum.facebook veya twiter a giriyo ama.. nasıl uygulamalara ulaşıcam yardımcı olurmusunuzz..?
  • Ekle benide siyah

• Temmuz ayında 9300 almıştım ilk blackberryimdi çok seri bir telefon alışması zor oldu ama mesajlaşma bakımından çok iyi bir telefon :) klavye sağa sola oynuyor mesaj yazarken ve telefonun kenarları kauçuk malzemeden yapılmış soyuluyor tek kötü noktaları bunlar ama slikon kap ile sorunu çözebiliyorsunuz.

benim bir sorum olucak bis paketi ile facebook mesenger twitter gibi uygulamalar sınırsız mı yoksa bi MB içeriyorlar mı?

bu arada beni de eklerseniz sevinirim siyah 9300
  • quote:

Orijinalden alıntı: 54AFaCaN

Temmuz ayında 9300 almıştım ilk blackberryimdi çok seri bir telefon alışması zor oldu ama mesajlaşma bakımından çok iyi bir telefon :) klavye sağa sola oynuyor mesaj yazarken ve telefonun kenarları kauçuk malzemeden yapılmış soyuluyor tek kötü noktaları bunlar ama slikon kap ile sorunu çözebiliyorsunuz.

benim bir sorum olucak bis paketi ile facebook mesenger twitter gibi uygulamalar sınırsız mı yoksa bi MB içeriyorlar mı?

Sinirsiz kotadan yiyor iste normal net paketindede giriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: TurboS

quote:

Temmuz ayında 9300 almıştım ilk blackberryimdi çok seri bir telefon alışması zor oldu ama mesajlaşma bakımından çok iyi bir telefon :) klavye sağa sola oynuyor mesaj yazarken ve telefonun kenarları kauçuk malzemeden yapılmış soyuluyor tek kötü noktaları bunlar ama slikon kap ile sorunu çözebiliyorsunuz.

saolun peki facebook ta online olma gibi bir durum varmıdır? wifiden girince facebook ta online olabiliyorsun ama bis paketinde de oluyormudur?

teşekkürler.

• benide ekleyin baari yeniyim gerçi :) Siyah kullanıyorum bende size birşey sorabilir miyim ? App World ile ilgili bir sorun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TurboS

quote:

saolun peki facebook ta online olma gibi bir durum varmıdır? wifiden girince facebook ta online olabiliyorsun ama bis paketinde de oluyormudur?

teşekkürler.

Merhaba bis paketi alırsanız facebook'un kendi programı ile online kalabilirsiniz

• arkadaslar bir sorum olacak bende blackberry 9300 kullaniyorum hattım avea ve onemli bi problemim var.

eger telefonumda kontor varsa telefon sürekli kontor yiyor. ancak veri servislerini kapattigim zaman kontor gitmiyor mobil operator acikken wifi dahil internete giremiyorum ne yapmam lazim telefona korkudan kontor yükleyemiyorum acil yardim lütfen .....
  • Curve 9300 almayı düşünüyorum . Ama bi sorum var, bu telefonla hızlıca facebook twitter whatsapp gibi programlar kullanılır mı yani sorun çıkmaz dimi. Oyunla falan zaten işim olmaz ipod touch ım var çünkü. Bide internet tarayıcı hızı nasıl . DH Mobil gibi sitelerde çok yavaşlama oluyor mu ? Fotograf çekimi gündüz idare eder mi ? BIS den haberim var.Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak0796

Curve 9300 almayı düşünüyorum . Ama bi sorum var, bu telefonla hızlıca facebook twitter whatsapp gibi programlar kullanılır mı yani sorun çıkmaz dimi. Oyunla falan zaten işim olmaz ipod touch ım var çünkü. Bide internet tarayıcı hızı nasıl . DH Mobil gibi sitelerde çok yavaşlama oluyor mu ? Fotograf çekimi gündüz idare eder mi ? BIS den haberim var.Teşekkürler.

up
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak0796

Curve 9300 almayı düşünüyorum . Ama bi sorum var, bu telefonla hızlıca facebook twitter whatsapp gibi programlar kullanılır mı yani sorun çıkmaz dimi. Oyunla falan zaten işim olmaz ipod touch ım var çünkü. Bide internet tarayıcı hızı nasıl . DH Mobil gibi sitelerde çok yavaşlama oluyor mu ? Fotograf çekimi gündüz idare eder mi ? BIS den haberim var.Teşekkürler.

Telefon cok yavas kamerasi igrenc ikinci el 9780 bak bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turbosun dedigine hic katilmiyorum valla. Benim telefonum hic donmuyor bende face twitter whatsapp kullanan birisiyim hic sikinti cekmiyorum valla hepsi acikken bile rahatca geziniyorum nette falan hic problemim yok.. Internet hizina gelince o azicikta operatore ve konuma bagli ben kocaelide oturuyorum 0 sorunum var netle donanimhaberde sitelerim max 5-6 saniyede aciliyor genelde ondan az hatta su an tek sikintim app world ID guncellemesi istiyor onu yapamadim bir turlu onu da yaptim mi bu telefondan krali yok (: kesinlikle tavsiye ederim bende kullandigim icin biliyorum sikinti cekmezsin dostum:)

EDIT: kamerayi unutmusum soylemeyi :) oyle ahim sahim bir kamerasi yok dogruya dogru ama yine de kotu degil kamerasi guzel ozellikle pcye atip baktigin zaman fotograflar cok guzel duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShinoLexTazy -- 28 Ekim 2012; 21:49:16 >
  • Kardesim ben kendime gore soyledim beni tatmin etmedi suana kadar bissuru bb kullandim en vasatlari 8520 9300 kendi sahsi fikrim:))))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilemem kardesim olabilir :) bende kullandim ama oyle vasat degil:)

• Benim 9300'ün kasa biraz yıprandı.
    Orjinal kasayı en uygun fiyata nereden bulurum?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.