Şimdi Ara

BLACKBERRY CURVE 9300 KULLANANLAR KULUBU... (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
414
Cevap
6
Favori
30.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aranıza katılmaz üzereyim ama hiç Blackberry kullanmadım. Blackberry'lerin özelliği nedir ? Yani BİS deniliyor, BİS olmadan wireless ile filan hiç mi internete giremiyoruz yoksa bis denilen şey sadece internet paketi mi ? Eğere normal internet paketiyse neden bis deniliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mśtfzfr

Hocam Ekle beni de siyah

ekliorum hemen uzun zamandır ilgilenemedim koonuyla konuya tekrar can verelim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: efemertmetin

Wi-fi ile bağlanıp normal tarayıcıdan facebook'a girmek istiyorum.
    Giriş sırasında kullanıcı bölümüne xxxx@hotmail.com yazmam lazım fakat "i" yerine sürekli "ı" yazdığı için giriş yapamıyorum.Nasıl yazabilirim?

Birde çoklu metin mesajı gönderemiyorum gönder deyince yazdıklarım silinip yeşil şekilde kalıyor alıcı listesi.Nasıl çoklu mesaj göndericem?
    Teşekkürler

yazım dilini ingilizce yaparsan sorunun düzelir kardeşim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyy2015

8520 kurtarmıyormu ?

cihazlar nekdar yakın olsada farklı ama favorilere ekleyip takip edebilirsin illa cok istiyosanda ekleyebilirm listeye :):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu25

Blackberry 9300 beyaz kullanıcılarına bir sorum var.
    Bu telefonun gelen aramayı yanıtlama tuşu ile reddetme tuşu renkli mi renksiz mi?
    İnternette görsellerde renkli olanı da var renksiz olanı da, acaba birinden biri orjinal değil mi?

cevaplamakta biraz gec kaldım cevaplanmıs olabilri ama beyazında o tuşlar renksız ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucan_manda

bende beyaz aldım bugün ekleyebilirsiniz benide listeye :)
    bi sorun var ama internet paketi alsam tarayıcıya girebilirmiyim rahat rahat.(wi-fi ile girmeye calısınca hata alıyorum.)
    bide wi-fi özelliğini bis olmadan nasıl kullanabiliriz ?
    son olarak opera yüklesem wi-fi ile internete bağlanabilirmiyim acaba ?(işim falan yok benim whatsappla,app worldle filan sadece internete girebilsem yeter.)

ekliyorum listeye hemen geç kaldm bıraz ama internet paketiyle rahat rahat tarayıcı kullanabilrsiniz wifi kullanmak içinde bise greeek yok ama opera olayını bilmiorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bouche

Benide eklersen sevinirim 2 yıldır kullanıyorum.

ekledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu25

Ben de bugun aranıza katıldım renk siyah

senide ekliyorum hemen :)
  • 'I' ya basılı tutarak trackpadı yukarı asagı dogru hareket ettir ı değişir kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: polat1870

quote:

Giriş sırasında kullanıcı bölümüne xxxx@hotmail.com yazmam lazım fakat "i" yerine sürekli "ı" yazdığı için giriş yapamıyorum.Nasıl yazabilirim?

Birde çoklu metin mesajı gönderemiyorum gönder deyince yazdıklarım silinip yeşil şekilde kalıyor alıcı listesi.Nasıl çoklu mesaj göndericem?
    Teşekkürler

'I' ya basılı tutarak trackpadı yukarı asagı dogru hareket ettir ı değişir kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncerdem3

quote:

quote:

Teşekkürler

'I' ya basılı tutarak trackpadı yukarı asagı dogru hareket ettir ı değişir kolay gelsin

Alinti yanlis oldu herhalde sorun arkadasin di o yontemide biliyorum ama yazim dili turkce iken smsi uzun yazinca gondermiyodu ondan ingilizce yapmaasini soledim ayrietten kucuk I heryerde lazim olur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler

Alinti yanlis oldu herhalde sorun arkadasin di o yontemide biliyorum ama yazim dili turkce iken smsi uzun yazinca gondermiyodu ondan ingilizce yapmaasini soledim ayrietten kucuk I heryerde lazim olur :)

özür dilerim dost cevabın baya mantıklı

• Cok yakin arkadasim 9300 kullaniyor tel 1.5 yillik gecenlerde hep 3g kullanirken artik 3gnin cekmedigini gorduk sadece 2gde calisiyor garantiye verdik yazilim falan attilar gene duzelmedi sizce nasil duzelir?hic yasayan oldumu boyle bisey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 4 Kasım 2012; 15:35:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler

özür dilerim dost cevabın baya mantıklı

Rica ederim ne ozuru :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim benide yazarmısın siyah renk
  • beni de ekleyebilirsiniz siyah renk
  • dün itibariyle bende 9300 e geçtim, ekleyebilirsiniz beni de renk black
  • kurcalıyorum kurcalıyorum şu menü tuşuna basınca neden ayrı bir yer de açılmıyor da sürekli tümü - favori - sık kullanılanlar arasında dolaşıyorum onu bulamadım yardım edermisiniz..
  • telefonda gelen sürüm 6.0.0.546 bundan dolayı mı acaba
  • Telefonu satıyorum. Listeden çıkarabilirsiniz beni.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.