Şimdi Ara

BLACKBERRY CURVE 9300 KULLANANLAR KULUBU... (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
414
Cevap
6
Favori
30.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bende bugün internetten 9300 aldım siyah :) BIS olmadan telefonda wifi üzerinden Whatsup Facebook Twiter kullanabilirmiyim ? yada hangi özellikleri uygulamaları nasıl kullanabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler :)
  • Vodafone hattı olup BIS kullanan arkadaşlar BIS'i aktif ettikten sonra vodafone'u arayıp ''internet apn ve wap apn'yi kapatmak istiyorum'' dediğinizde ekstra para olayına son veriyorsunuz.
  • Arkadaşlar Merhaba,

3g ile bis paketini kullanırken birden 3g yazısının yanındaki BlackBerry amblemi kayboluyor ve internet çalışmıyor. Ayarlardan edge e getirip tekrar 3g yi açtığımda baglanabiliyorum. Bu sorun sizde de oluyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JAGD

Vodafone hattı olup BIS kullanan arkadaşlar BIS'i aktif ettikten sonra vodafone'u arayıp ''internet apn ve wap apn'yi kapatmak istiyorum'' dediğinizde ekstra para olayına son veriyorsunuz.

Merhaba , bir sorum olacak aslinda , yaklasik bir yıldır esim blackberry curve 9300 kullanıyor , fakat wifi baglantisi yapamiyorduk. Telefonu vodafone dan almisti ,gecen hafta vodafone u aradigimizda wifi baglantisi icin dahi internet paketi almamiz gerektigini soylediler. Oncelikle dogru mudur , sonrasinda sizin bahsettiginiz olay ne yapmamizi gerektirir. telefonun app centre ı oldugunu ve en azindan bir takim aplikasyonlar yukleyebilecegimi tahmin ediyorum . Huawei x5 kullanip telefonumdan Autocad dosyalarimi actigim dusunulurse bu telefona maalesef iyi gozle bakamiyorum.

Simdiden tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: atesengy

quote:

Orijinalden alıntı: JAGD

Vodafone hattı olup BIS kullanan arkadaşlar BIS'i aktif ettikten sonra vodafone'u arayıp ''internet apn ve wap apn'yi kapatmak istiyorum'' dediğinizde ekstra para olayına son veriyorsunuz.

Merhaba , bir sorum olacak aslinda , yaklasik bir yıldır esim blackberry curve 9300 kullanıyor , fakat wifi baglantisi yapamiyorduk. Telefonu vodafone dan almisti ,gecen hafta vodafone u aradigimizda wifi baglantisi icin dahi internet paketi almamiz gerektigini soylediler. Oncelikle dogru mudur , sonrasinda sizin bahsettiginiz olay ne yapmamizi gerektirir. telefonun app centre ı oldugunu ve en azindan bir takim aplikasyonlar yukleyebilecegimi tahmin ediyorum . Huawei x5 kullanip telefonumdan Autocad dosyalarimi actigim dusunulurse bu telefona maalesef iyi gozle bakamiyorum.

Simdiden tesekkurler

Merhaba wifi icin bis paketi gerekmemektedir fakat program yuklemek icin gerekiyor sanirim.

Bahsettiginiz beklentileri karsilayabilecek bir cihaz degil curve 9300

• Beni e yaz kardes 1 yikdir kullaniyorum

• Beni e yaz kardes 1 yildir kullaniyorum siyah renk

• Şöyle bir sorunum var arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

Evimdeki pc'de internete bağlanmak için kartalcell 3G modem kullanıyorum.
    Çalıştığım yerde bu modem ile iyi sinyal alamadığım için aynı data hattını cep telefonuna takarak kullandım.Daha önce nokıa 5800 ile aynı şeyi yapınca hiç bir extra dat akullanımı ve ücreti olmamıştı ve ek ücret ödememiştim.

Fakat şimdi hattı 9300'a takıp kullanınca 3 sonra fatura üst sınırına ulaştınız diyen bir mesaj geldi ve 99 tl eklenecek bu ayki faturama.

Bu işlem için müşteri hizmetlerinden bilgi almıştım wap uzantılı sitelere girmezseniz sorun yok demişlerdi ve öylede olmuştu.Şimdi ise internet apn yerine wap apn kullanımı yapmışsınızdır diyorlar.

Bu durumun blackberry den kaynaklanmışmıdır?
  • Yazın beni tekrardan , Blackberry candır ama kullanmasını bilene BİS fiyatları ne durumda turkcell faturasızda bilen var mı ?
  • ikinci el bu telefonu almayı düşünüyorum sizce mantıklımı ne önerirsiniz?
  • 2 yıldır e72 kullanıyorum artık yavaşlamaya başladı. MEnülerde takılma yapıyor üstelik kendi standart temasını kullanmama rağmen. Blackberry bu anlamda seri midir? internet oyun face mail önemli değil. Şarjı uzun gitsin,konuşma kalitesi iyi olsun yeter. Bir de daha önce hiç bb kullanmadım biraz da ondan düşünüyorum.
  • Bende bir adet SATILIK açılmamış, ambalajında Blackberry Curve 9320 var. Kayıtlıdır. Fiyatı 400,- TL isteyenler özel mesaj atabilir.
  • Arkadaşlar memnun musunuz bu telefondan?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

Arkadaşlar memnun musunuz bu telefondan?

Ben şahsen memnunum.Ara ara takılmalar oluyor.Ancak fazla önemsemezsen sıkıntı çıkmaz.Şu BİS paketini bir türlü yapamadım.Yardımcı olsanız beyler.
  • Blackberry Curve 9300 Cihazımı Satmaktayım . Garantisi Devam Etmektedir. Tek Sıkıntısı Yanında Bulunan Plastik Aksamında Ufak Bir Parça Koptu. Halen Kullanmaktayım Cihazı .

Fiyat Olarak 220 TL
  • Blackberyy telefonumun yan tuşları hiç tırnakla kullanmadığım halde deforme oldu garantisi hala devam ediyor çarşamba günü yolluyorum umarım garantiden işlem yaparlar. Ayrıca klavyedeki bazı tuşlarda tutukluk yapıyor iyce bastırmam gerekiyor aynı şekilde escape tuşu da hassasiyetini kaybetti. Çok fazla program yüklemediğim halde çok sık saat simgesiyle karşılaşıyorum.

Kvkyı aradığımda bana telefonu mng kargo ile ankaraya göndermem söylendi sadece başka bilgi vermediler yani sorunlarını vs. bir kağıda yazıp kutunun içine mi atayım ben yoksa tekrar müşteri temsilcisine mi söyleyeyim bilmiyorum.
    Daha önce garantiye gönderme tecrübesi olan arkaşlar var ne yapmam gerektiğini yazarlarsa çok sevinirim.
  • @polat1870 Benide ekle.

• Arkadaşlar bende internet bazen çok sinir bozucu şekilde yavaşlıyor. Ve büyük sayfalar açılmıyor çoğu zaman. Sizde de oluyor mu ? Oluyorsa nasıl bir önlem aldınız ?

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanyazici -- 12 Mayıs 2013; 0:57:40 >
  • Bende'de siyah var şuana kadar memnunum
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.