Şimdi Ara

BLACKBERRY CURVE 9300 KULLANANLAR KULUBU... (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
414
Cevap
6
Favori
30.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim curve 9300 üm var hazır kartlıyım facebook paketi aldım aldığımda 5tl vardı şimdi -6tl var 10 gün içerisinde benden facebooka girmesem bile 50 kuruş 50 kuruş alıyo bis paketimde yok onun hakkında bilgi verebilirmisiniz apn ayarı ne turkcele göre yaparsam ne olur turkcelliyim şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taha2013 -- 11 Ağustos 2012; 17:43:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: polat1870

Arkadaslar tum kullanicilari bekliyorum. Sorunlarimizi paylasip cozmemize yardimci olur diye dusundum...

Katilmak Isteyen Renginide Belirtsin!!

Uyeler :

1.polat1870 - beyaz
    2.ideosx5_35 - siyah
    3.android137 - siyah
    4.scherlook - siyah
    5.erdincce - siyah
    6.citoyenfrançais - siyah
    7.275001 - beyaz
    8.yunusemresa - siyah
    9.Burn in Hell - siyah
    10.hellboy11 - siyah
    11.ey44719 - beyaz
    12.fyzkynr - siyah
    13.andelip - siyah
    14.dr25 - siyah
    15.GöKHaN 35 - siyah
    16.KURSAD. - beyaz
    17.Nein - siyah
    18.olgacxx - siyah
    19.benkadir05 - siyah
    18.akanovic - beyaz
    19.manuman - siyah
    20.veysel87 - siyah
    21.divanederya - siyah
    22.ZarakiKenpachi_ - siyah
    23.tugcan1907 - siyah
    24.atakanredbayrak - siyah

polat 1870 beni de eklermisin siyah renk

• quote:

Orijinalden alıntı: taha2013

quote:

Orijinalden alıntı: polat1870

Arkadaslar tum kullanicilari bekliyorum. Sorunlarimizi paylasip cozmemize yardimci olur diye dusundum...

Katilmak Isteyen Renginide Belirtsin!!

Uyeler :

1.polat1870 - beyaz
    2.ideosx5_35 - siyah
    3.android137 - siyah
    4.scherlook - siyah
    5.erdincce - siyah
    6.citoyenfrançais - siyah
    7.275001 - beyaz
    8.yunusemresa - siyah
    9.Burn in Hell - siyah
    10.hellboy11 - siyah
    11.ey44719 - beyaz
    12.fyzkynr - siyah
    13.andelip - siyah
    14.dr25 - siyah
    15.GöKHaN 35 - siyah
    16.KURSAD. - beyaz
    17.Nein - siyah
    18.olgacxx - siyah
    19.benkadir05 - siyah
    18.akanovic - beyaz
    19.manuman - siyah
    20.veysel87 - siyah
    21.divanederya - siyah
    22.ZarakiKenpachi_ - siyah
    23.tugcan1907 - siyah
    24.atakanredbayrak - siyah

polat 1870 beni de eklermisin siyah renk

Ekledim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam Ekle beni de siyah
  • Benide ekleyin siyah ile
  • Wi-fi ile bağlanıp normal tarayıcıdan facebook'a girmek istiyorum.
    Giriş sırasında kullanıcı bölümüne xxxx@hotmail.com yazmam lazım fakat "i" yerine sürekli "ı" yazdığı için giriş yapamıyorum.Nasıl yazabilirim?

Birde çoklu metin mesajı gönderemiyorum gönder deyince yazdıklarım silinip yeşil şekilde kalıyor alıcı listesi.Nasıl çoklu mesaj göndericem?
    Teşekkürler
  • Neden bu telefonun hoparlörünün sesi çok az çözebilmiş değilim.
  • 8520 kurtarmıyormu ?
  • bende yaklaşık 8 aydır bu telefonu kullanıyorum benim sorunum beyaz fonda ve gri fonda telefonu dikey olarak yatık vaziyette alttan bakıcan ekranın ortasında bi siyah leke görüyorum acaba bu normal bişiiymiş dik bakınca görünmüyor o siyah leke
  • quote:

Orijinalden alıntı: efemertmetin

Wi-fi ile bağlanıp normal tarayıcıdan facebook'a girmek istiyorum.
    Giriş sırasında kullanıcı bölümüne xxxx@hotmail.com yazmam lazım fakat "i" yerine sürekli "ı" yazdığı için giriş yapamıyorum.Nasıl yazabilirim?

Birde çoklu metin mesajı gönderemiyorum gönder deyince yazdıklarım silinip yeşil şekilde kalıyor alıcı listesi.Nasıl çoklu mesaj göndericem?
    Teşekkürler

facebook giriş ile ilgili olarak, ayarlarda klavye girşini "ingilizce"ye çevirin, artık i olarak giriş yapabilirsiniz.

çoklu mesajı ben gönderiyorum sorunsuz, metini yazıp üst kısımda alıcıları tek tek ekliyorum ardından gönder e basıyorum, sizdeki sorunun tam olarak neden olduğunu anlayamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sazan84

quote:

Orijinalden alıntı: efemertmetin

Wi-fi ile bağlanıp normal tarayıcıdan facebook'a girmek istiyorum.

Teşekkürler

facebook giriş ile ilgili olarak, ayarlarda klavye girşini "ingilizce"ye çevirin, artık i olarak giriş yapabilirsiniz.

çoklu mesajı ben gönderiyorum sorunsuz, metini yazıp üst kısımda alıcıları tek tek ekliyorum ardından gönder e basıyorum, sizdeki sorunun tam olarak neden olduğunu anlayamadım.

yazım dilini ingilizceye çevirince her iki sorunda kalmadı,başka forumlarda yazılım sürümü ile ilgili olduğunu yazmışlar

Teşekkürler

• 6.0.0.723 sürümü deneyen arkadaş var mıdır?

Ben telefonu 2 ay önce aldım ve aldığın günden beri bu sürümü kullanıyorum. Şarj konusunda yoğun kullanımda 1 günde bitiyor. Sanırım son sürüm budurç Düşük sürümlerde şarj daha uzun gidiyor olabilir mi?
  • Kısa süre içinde bb curve 9300 alacağım ama şu biss meselesinde aklıma takılan sorular var:

1-Ben şimdi avea faturasız hat abonesiyim ve yıkılan paketi kullanıyorum paketin içinde 1gb'lık internet mevcut ben şimdi bu internet paketimle telefonu bilgisayara bağlayıp modem olarak kullanabilir miyim?
    2-Bis diye bir şey var ama ben bunu avea faturasız hattımla nasıl alabilirim? Ücreti nedir, kullanım süresi ne kadardır hiçbir bilgim yok.
    3-Mobil internetten bağlandığımızda videoları oynatıyor mu?
    4-Wi-fi'den bb'nin kendi uygulamaları bis olmadan kullanılabiliyor mu?

Bu sorularımı cevaplayan olursa çok sevinirim, şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batu25 -- 23 Ağustos 2012; 21:13:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A_R_D_A

Bu saatten sonra 9300 alınır mı arkadaşlar ? Bbm,whatsapp,facebook,twitter kullanıcam ama çok fotoğraf çekerim önerirmisiniz? Teşekkürler...

Bbm, whatsapp hepsini kullanabilirsin ben iş için birçok resim çekip mail gönderiyorum ve herhangi bir sorun yok. Tabi sanatsal fotograflar çekerim dersen işini görmez. Ayrıca viber'da şu an bb'de kullanılabiliyor konuşma olmasa da mesajlaşabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vukleus

6.0.0.723 sürümü deneyen arkadaş var mıdır?

Ben telefonu 2 ay önce aldım ve aldığın günden beri bu sürümü kullanıyorum. Şarj konusunda yoğun kullanımda 1 günde bitiyor. Sanırım son sürüm budurç Düşük sürümlerde şarj daha uzun gidiyor olabilir mi?

Düşük sürümde şarj biraz daha uzun gidebilir ama günümüzde akıllı telefonların hepsinin sorunu pildir biliyorsunuz, sizin için maksimum farkedeceği bir iki saattir...
  • Blackberry 9300 beyaz kullanıcılarına bir sorum var.
    Bu telefonun gelen aramayı yanıtlama tuşu ile reddetme tuşu renkli mi renksiz mi?
    İnternette görsellerde renkli olanı da var renksiz olanı da, acaba birinden biri orjinal değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu25

Blackberry 9300 beyaz kullanıcılarına bir sorum var.
    Bu telefonun gelen aramayı yanıtlama tuşu ile reddetme tuşu renkli mi renksiz mi?
    İnternette görsellerde renkli olanı da var renksiz olanı da, acaba birinden biri orjinal değil mi?

Bunu bende cok merak ediyordum biri cevaplarsa cok sevinirim :)

• 8520 deki gibi sms geldiginde acmamazlik yapiyor mu okuyamiyorsun mesaji silmen gerekiyor felan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 29 Ağustos 2012; 12:28:21 >
  • bende beyaz aldım bugün ekleyebilirsiniz benide listeye :)
    bi sorun var ama internet paketi alsam tarayıcıya girebilirmiyim rahat rahat.(wi-fi ile girmeye calısınca hata alıyorum.)
    bide wi-fi özelliğini bis olmadan nasıl kullanabiliriz ?
    son olarak opera yüklesem wi-fi ile internete bağlanabilirmiyim acaba ?(işim falan yok benim whatsappla,app worldle filan sadece internete girebilsem yeter.)
  • benide ekle bugün vodafone'un kampanyasından aldım siyah :)

şu an çok hoşuma gidiyo görünüşü fln gerçekten hoş çok kaliteli duruyo..
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.