Şimdi Ara

Blackberry'de mailler kayboluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Blackberry Bold 9700 cihazım ve BİS var.Şirket mail adresimi telefona tanıttım ve şirket outlook hesabıma gelen mailler Blackberry'e de geliyor.Buraya kadar bir sorun yok ancak akşam saatlerinde Blackberry'den maillerin silinmiş/kaybolmuş olduğunu görüyorum.Bu olay hergün tekrar ediyor.Bu arada cihazda gelen mailleri saklama süresi "sonsuza kadar" şeklinde seçili.

Konuyla ilgili yardımcı olabilecek kimse var mı?

• eğer cihazda hafıza kartı yoksa veya cihazın hafıza kartı doluysa cihaz maillerden kontaklardan silmeye başlıyor(muş) bunu cihazın kendi kullanım klavuzları (cihazdaki elektronik klavuz) da söylüyor. Belki bunla alakalı olabilir.
  • Hafıza durumuna baktım.Hafıza çok müsait, 2 gb hafıza kartı var ve birkaç resimden başka birşey yok cihazda.Müşteri hizmetleri 5.0 olan sürümün yerine 6.0 olanı yüklememi söyledi cihaza.Ama sorunu çözer mi emin değilim.Bir de 9700'lerde 6.0 sürümü kasma yapıyormuş diye duymuştum.6.0 sürümünü yükleyeyim mi?

Çok sinir bozucu bir durum.Mail için Blackberry kullanıyoruz ama mailler kayboluyor.Gel de sinir olma.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.Fikri olanların yorumlarını bekliyorum.

Selam ve sevgiler..
  • mesajlar hafızasını hafıza kartına al o zaman, muhtemelen telefon hafızasına kaydediyordur
  • Bu işlemi hangi menüden nasıl yapabilirim.Tarif edebilir misiniz? Kusura bakmayın cihazın acemisiyim biraz.
  • mesajlara gir mesaj ayarlarını seç oradan mesaj hafızasını bul sonra hafıza kartı olarak seç
  • Mesajların içinde bu şekilde bir fonksiyon bulamadım.
  • ben standart telefon işletim sistemine göre söylemiştim seninkinden pek anlamıyorum malesef
  • Ben problemimi çözdüm.Buraya da yazayım da insanlığa faydamız dokunsun biraz.

Outlook'da Araçlar-Hesap Ayarları kısmındaki ayarlarda iletinin bir kopyasını sunucuda bırak kısmını işaretliyorsunuz.Bende de işaretliydi fakat dikkat edilmesi gereken şey, bu seçeneğin altında gün sayısını seçebileceğiniz bir sekme daha var.Bunu da işaretlediğinizde gün sayıları aktif oluyor ve bu sayede seçebiliyorsunuz.İleri seçeneğini tıklayarak hesap ayarlarını bu şekilde yapılandırıyorsunuz.
  • rubens_tr R kullanıcısına yanıt
    teşekkürler çözüm için :) yıllar olmuş gerçi sen yazalı ama ancak işim düştü bu konuya :D @rubens_tr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.