Telefonum arızalandığı için evde yedekte duran Blackberry cihazıma simkartımı taktım. Red Classic tarifesindeyim. Fakat Blackberryde interneti kullanamıyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda BIS paketi almanız zorunlu dendi. Bana saçma geldi. Başka bir yolu yordamı yokmu interneti kullanmak için? BBM falan istemiyorum. Whatsapp, Twitter olsun yeterli.
Bazı sitelerde ayarlar verilmiş ama onlar olmadı. ( APN ayarları vs)
whatsapp kullanabilirsiniz. tarayıcıdan google'a whatsapp download yazın ve kendi sitesinden indirin. tarayıcıdan twitter'a girebilirsiniz. ancak twitter uygulamasından giremezsiniz, bis gerekir. tarayıcıdan internete bağlanamıyorsanız cihazı wipe etmeyi deneyin, hafızayı tamamen silin yani.
Cevap için teşekkür ederim. Tarayıcıdan hiçbir şekilde hiçbir adrese bağlanamıyorum. 504 gateway hatası alıyorum hep. Wipe atıpda denedim nafile.
Twitterın çalışmadığını biliyorum birkaç yerde okudum. BIS istiyor o uygulama.
Opera mini ile bağlanmayı dener misiniz ?
Merhaba,
Opera mini yok ki :) Blackberrynin kendi browseri var. Appworld zaten BIS istediği için yükleme yapamıyorum :) 2 ucu b.klu değnek yani
Telefonun kendi tarayıcısından m.opera.com adresine gidip indirebilirsiniz.
telefonun kendi tarayıcısı bağlanmıyor sorun orada zaten
Kendi tarayıcısı BIS istemese sıkıntı yok hocam. Onu anlatmak istedim
Şurada anlatılmış.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme