Arkadaşlar bu Blackberry cihazlarından kullanan var mı? Turkcell Blackberry hizmeti veriyor. Bu cihazları kullanmak mı mantıklı sizce, yoksa Windows Mobile'lı bir cihaz (i-mate vs.) alıp şirket bağlantısını yapmak, mailleri okumak mı? Windows Mobile'lı cihazların yapamayıp, bunların yaptığı bir şey var mı?
walla bende bitane siemens sk65 var. aslında blackberry desteği için almadım ama varmış. turkcelle sordum yaklaşık 45ytl'den başlayan tarifeleri var. vede turkcell teknik destekte çalışan bir akadaşıma sordum turkcellin bu servisi olması gereken kadar iyi değil dedi. gmail hesabıyla ayarları ppcye girerek kullanmanın daha mantıklı olduğunu belirtmişti. sebep olarakta turkcellin sunuduğu hizmetin i-mate jam'lerin özelliği arasında pek bir fark olmadığıydı. mevzu çok uzun zaman önce oldupu için detaylar unutmuşum
quote:
Orjinalden alıntı: Dozaj Filesi
walla bende bitane siemens sk65 var. aslında blackberry desteği için almadım ama varmış. turkcelle sordum yaklaşık 45ytl'den başlayan tarifeleri var. vede turkcell teknik destekte çalışan bir akadaşıma sordum turkcellin bu servisi olması gereken kadar iyi değil dedi. gmail hesabıyla ayarları ppcye girerek kullanmanın daha mantıklı olduğunu belirtmişti. sebep olarakta turkcellin sunuduğu hizmetin i-mate jam'lerin özelliği arasında pek bir fark olmadığıydı. mevzu çok uzun zaman önce oldupu için detaylar unutmuşum
konu açılmışken sorayım, blacberry cihazlara program yükleyebiliyormuyuz. arkadaşın makinada medya oynatıcı yok. müzik vidyo olayına giremiyor. var mıdır bunun bi programı ?
blackberry bireysel kullanım için bence gereksiz, bluetooth dan dosya alışverişi yapamıyorsun-sadece kulaklık kullanmaya izin veriyor kamerası yok program yüklemek için sitesine bakmak lazım bireysel kullanımda mail alış-verişinde aksamalar olabiliyormuş ama şirketler için muhteşem birşey özellikle exchange kullanılıyorsa kullanıcının posta kutusuna mesaj geldiği anda 1 sn içinde hatta bazen aynı anda mesaj blackberrye de geliyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme