Şimdi Ara

Blackberry model ve özellik tercihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Telefon olarak şu an Nokia E71 kullanıyorum, memnunum da denebilir. Ancak özellikle kasa görünüşü ve BBM için Blackberry'ye geçmeyi düşünüyorum.

Ancak kafama takılan, Blackberry'nin takipçilerine soracağım birkaç husus var.

Öncelikle aşağı yukarı 1000 TL'lik bir bütçem var telefonun kendisi için. Çok kısa sürede Blackberry ile ilgili bir şeyler okumaya çalıştım, özellikle de BIS konusu en çetrefilli konu gibi göründü bana. Telefon kullanımımı açıkladıktan sonra belli hususlarda yardım isteyeceğim.

Ben telefondan mail gibi özelliklere çok ihtiyaç duymuyorum, iş hayatında olmadığım için çok interaktif kullanmıyorum zaten mail'i, kullandığım kadarını da bilgisayardan rahatlıkça halledebiliyorum. O açıdan telefonda çok teferruatlı bir internete ihtiyacım yok, birkaç sayfaya girebilmem yeterli olur benim için.

Bunun için BIS almam mutlaka gerekli mi? Yani telefona mail gibi özellikler dışında ekstra ne katkıları var, hangi açıdan güzelleştiriyor? Ve BBM kullanabilmek için BIS zorunlu mudur, yoksa BBM farklı bir klasmandamıdır?

Ve de kullananlara göre Blackberry'nin fiziksel duruştan öte, kullanım olarak ne güzellikleri vardır? Bahsettiğim fiyat çerçevesinde alabileceğim en uygun modeli hangisidir ayrıca bu telefonun? (2.el düşünmüyorum)

Şimdiden herkese çok teşekkürler.

• Yukarı.
  • Butcenize en uygun cihaz 9780

Bissiz bbm ve push mail calismaz
  • şimdi elinizde 1000 tl nız varsa size baslangıc olarak 9300 u onerebılırım. ben sahsen 9700 kullancısıyım ve ıkı telefon arasında fazla fark yok. tabı buna ek olarak 9780 veya 9700 de alabılırsınız.

bis olamadan telefonu kullanabılırsınız tabı kıde. ancak bbm,windows live messenger, app world, gps, push mail ve browserı kullanamasınız. bunları kullanabılmenız ıcın bis almanız sart.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.