Şimdi Ara

♦BlackBerry Passport♦BlackBerry Passport Silver Edition| Kullanıcıları Kulübü /ANAKONU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.236
Cevap
17
Favori
67.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba, henüz yeniyim o yüzden merakımı maruz görün ; blackberry passport kullanıyorum ;

yazılım sürümü ; 10.3.1.1565
    os sürümü ; 10.3.1.2243 diyor , şimdi bu güncel mi , yazılım mı os sürümümü önemli olan

birde şu malum ekran titremesi olayı ile bende karşılaşıyorum hangi sürüm ile bundan kurtulacağız , ay sonunda dağıtılacak olan bir sürüm vardı o hangisi
  • dostum bunu nasıl yükleyeceğiz, yıllardır android kullanınca öyle kalakaldım :) autoloader nedir
  • Güncelleme geldi beyler yukleyelim umarim titremelerden ve ses kısıklıgından kurtuluruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahan48

arkadaşlar merhaba, henüz yeniyim o yüzden merakımı maruz görün ; blackberry passport kullanıyorum ;

yazılım sürümü ; 10.3.1.1565
    os sürümü ; 10.3.1.2243 diyor , şimdi bu güncel mi , yazılım mı os sürümümü önemli olan

birde şu malum ekran titremesi olayı ile bende karşılaşıyorum hangi sürüm ile bundan kurtulacağız , ay sonunda dağıtılacak olan bir sürüm vardı o hangisi

Az önce bir güncelleme geldi kontrol edin umidimiz titreme arada kamerada yesıl ekran ve ses kısılmalarının duzelmesı ben yukluyorum ki minik bi dosya muhtemelen bu hatalar kapatildi diye dusunuyorum

• senin aldığın güncelleme, benim linkte sunduğum güncellemeden bir önceki
  • quote:

Orijinalden alıntı: User Friend

senin aldığın güncelleme, benim linkte sunduğum güncellemeden bir önceki

yaklaşık ikibuçuk saatir o dosyayı indirmeye çalışıyorum ne de yavaşmış mubarek :) ama yatmadan deneyeceğim and ettim :)
  • emrahan48 E kullanıcısına yanıt
    kolay gelsin, iyi geceler...

• hayırlı olsun

• hocam son verdigin surumde goze carpan bir degisiklik yok degilmi ben yukledim su an pek bi performans ya da gorsel degisiklik göremedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hayır ufak iyileştirmeler dışında majör bir değişiklik yok, titreme ne durumda?

• quote:

Hayır ufak iyileştirmeler dışında majör bir değişiklik yok, titreme ne durumda?

valla yukledigimden beri hic karsilasmadim, benim dikkatimi ceken en buyuk iyilestirme yazimda tahmin de cikan kelimeleri klavye ile yukari surerken zorlaniyordum simdi cok rahatlamis parmak ucuyla atabiliyorun

Güzel

• bırde kacc saat ekran suresı aldıgımızı gorebılecegımız uygulama yokmu. ekran acık kalma suresını gosterecek yanı.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

bırde kacc saat ekran suresı aldıgımızı gorebılecegımız uygulama yokmu. ekran acık kalma suresını gosterecek yanı.

maalesef onu ben de göremedim

bu arada dns ayarlarını da değiştiremiyoruz gördüğüm kadarıyla
    İkisi de mevcut, cihazı iyi kurcalayın

Ayarlar -> Uygulama Yöneticisi -> cihaz izleme

Ayarlar -> ağ bağlantıları -> wifi -> kaydedilen -> listeden seç-> ip'yi otomatik al'ı kapat -> dns gir -> kaydet

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrahan48

quote:

bırde kacc saat ekran suresı aldıgımızı gorebılecegımız uygulama yokmu. ekran acık kalma suresını gosterecek yanı.

maalesef onu ben de göremedim

bu arada dns ayarlarını da değiştiremiyoruz gördüğüm kadarıyla

androıd uygulamalarının cıhazda cok sarj yedıgını sızde gozledınızmı acaba. yoksa cıhazın sarjı mukemmel

evet oyle bir durum var gibi ama android marketten de cok fazla birsey indirme geregi duymadigim icin beni zorlamadi, ama android tlflardan sonra hele g3 kullanan biri olarak pil omrune aşık oldum diyebilirim kesinlikle muhtesem

• quote:

Ayarlar -> ağ bağlantıları -> wifi -> kaydedilen -> listeden seç-> ip'yi otomatik al'ı kapat -> dns gir -> kaydet

hocam sen hayat kurtaricisin ya :) tesekkurler

bu arada arkadasin dedigi ekran kac saat acik kaldi o yok dedigin yerde grafiksel var ordan pek bir sonuc cikartamiyoruz

• quote:

ip yi otomatik al ı kapatıp dns yi giriyorum ancak kaydedemiyorum , ip ve ağ alt maskesi değerlerini de girmemizi istiyor
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.