Şimdi Ara

♦BlackBerry Passport♦BlackBerry Passport Silver Edition| Kullanıcıları Kulübü /ANAKONU (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.236
Cevap
17
Favori
67.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    otomatik düzeltme yokmu, pasa yazınca paşa olarak düzektmiyormu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • landmoon L kullanıcısına yanıt
    Hocam var da. O öyle çok da stabil çalışmıyor, ben kapattım hatta.
  • teşekkürler, peki navigasyon varmı, daha önce blackberry kullanırken yoktu çünki

• quote:

Orijinalden alıntı: landmoon

teşekkürler, peki navigasyon varmı, daha önce blackberry kullanırken yoktu çünki

Evet var.

Hatta geçen gün denedim, araba kullanırken hareket halinde gayet düzgün çalışıyor.
  • son sorular

excell de filtre ekleme varmı (androidde wps office kullanıyorum)

lg g3 kullanıyorum,oyun oynamam ama internette çok gezerim, g3 ün büyük ekranından sonra küçük ekran bunaltırmı beni

selfie çekim kamerası nasıl

teşekkürler

• Telefonum geldı gerçekten baya guzel bır telefon kullanalım bakalın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırde arkadaşlar klavyesını dokunmatık yapmışlar çok hoş pekıvdokunarak yazma yokmu fızıksel

• quote:

Orijinalden alıntı: landmoon

son sorular

excell de filtre ekleme varmı (androidde wps office kullanıyorum)

lg g3 kullanıyorum,oyun oynamam ama internette çok gezerim, g3 ün büyük ekranından sonra küçük ekran bunaltırmı beni

selfie çekim kamerası nasıl

teşekkürler

Ekran kesinlikle bunaltmaz hatta kare ekranda daha bir zevkli internette gezinmek kesinlikle

Selfie kamerasını hatırlamıyorum kullandığım süre boyunca lakin ana kamera mükemmel diyebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

Bırde arkadaşlar klavyesını dokunmatık yapmışlar çok hoş pekıvdokunarak yazma yokmu fızıksel

hepimizin ilk beklentisi buydu o silme ve kaydırma özelliğini görünce ama sadece keşkelerde kaldı o özellik maalesef yok. Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şakirt Online

quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

Bırde arkadaşlar klavyesını dokunmatık yapmışlar çok hoş pekıvdokunarak yazma yokmu fızıksel

hepimizin ilk beklentisi buydu o silme ve kaydırma özelliğini görünce ama sadece keşkelerde kaldı o özellik maalesef yok. Hayırlı olsun.

ANLADIM TEŞEKKÜR EDERİM.
  • merhaba arkadaşlar bugün itibari ile yurt içi kayıtlı bb passport ile aranıza katıldım, androidden baygınlık gelmişti artık, ilk sorum şudur , google play service kuramıyorum hata veriyor , bunla ilgili yardım edecek arkadaş var mı acaba? soccerstars gibi google+ ile bağlanılan oyunları oynamak için bu apk yi kurmam gerekiyor aksi takdirde hesapla bağlanamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahan48

merhaba arkadaşlar bugün itibari ile yurt içi kayıtlı bb passport ile aranıza katıldım, androidden baygınlık gelmişti artık, ilk sorum şudur , google play service kuramıyorum hata veriyor , bunla ilgili yardım edecek arkadaş var mı acaba? soccerstars gibi google+ ile bağlanılan oyunları oynamak için bu apk yi kurmam gerekiyor aksi takdirde hesapla bağlanamıyorum

http://forums.crackberry.com/android-apps-amazon-store-apk-files-f413/google-play-store-blackberry-10-supports-buying-downloading-985344/

DOWNLOADS

makalenin download kısmında ki yüklemelerden sırayla dosyaları yükleyelim kurup indirdiğimiz dosyalardan gmail hesabıyla login olalım sıkıntısız çalışıyor. Ama öncelikle uygulama yöneticisinden, Uygulamaları Yükleme menüsündeki diğer kaynak yüklemelerinin açık olduğundan emin olmak gerek.

• yanlız ben google play store u kurdum onda sıkıntı yok, yanlızca google play service i kuramıyorum
  • Merhabalar. Cihazda Time of Flight adında bir sensör olduğunu gördüm. Bu sensör cihazda ne işe yarıyor? Kullanan biri bizleri aydınlatırsa sevinirim.
  • Merhabalar.

Ricâ etsem, telefonun 3G kullanım - şarj performansını yorumlayabilir misiniz ? Teşekkürler.

• Kullananlar bu telefonu almakla çok iyi şey yapıyor çok şık ve güzel telefon ama tr fiyatı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eric Cartman. kullanıcısına yanıt
    Hocam ben ksaca soyle soyleyeyim telefonu kardesime kaptirdim katirmadan once gunde 2 3 saat oyun oynuyordum internet baglantisi full hic kapanmaz zaten 1 gunu cok rahata cikariyordu birde full sarjla 2 3 film izliyorsunuz cok rahatlikla

• landmoon L kullanıcısına yanıt
    Telefonun selfie kamerasini begenmedm sadece tek eksigi o olmus

• quote:

Orijinalden alıntı: eek03

Telefonun selfie kamerasini begenmedm sadece tek eksigi o olmus

tüm hepsininki aynı.z30 dada classic dede q10 dada z10 dada. pek önemsemiyorlar geliştirmeyi zira kurumsal kullanıcılardan olsa gerek

• Aynen ama bi dunya para veriyon o eksik olunca goze carpiyor hocam :)

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.