Şimdi Ara

♦BlackBerry Passport♦BlackBerry Passport Silver Edition| Kullanıcıları Kulübü /ANAKONU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.236
Cevap
17
Favori
67.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: orkan_pp.1

quote:

Orijinalden alıntı: mdagli2003

bende geçen hafta bir heves gidip bir tane bb.passport aldım. almaz olaydım. sattığım lg g3 ün onda biri olamaz.
    malzeme kalitesine birşey demem ama uygulama ve yazılım tarafında çok kötü.
    alıştığım android uygulamalarının yarısı paralı. çoğu da yok. yerli uygulamaların neredeyse hiçbiri yok.
    snap diye bir uygulama ile android uygulamalarını çalıştırıyor deniliyor ama malesef 1/100 kadarını. çoğu uygulama hiç açılmıyor veya geri tuşu olmadığı için kullanılamaz durumda. yada en kötüsü ekrana oturmuyor.
    örneğin android deki vine yükledim ama videolar yarım ekran oynuyor. şaka gibi.
    en basitinden ana ekrana bir widget bile eklenmiyor çünkü widget diye birşey yok. standart ekran. aynı nokia 3310 gibi... o reklamlarındaki muhteşem saat de uygulamadır söyleyeyim. yani sürekli gidip açacaksınız ve ekrana hiç dokunmiycaksınız.
    normal bekleme ekranı saati değil yani. yana kaydırınca kapanan bir program. kendi bekleme ekranı saati rezalet.
    neyse sonuç olarak yine pişman oldum. en son 3 sene önce bb.Q5 alıp kendime kızmıştım. şimdi yine aynı şeyi yaptım. gitti güzelim G3,
    bu gidişle yakın zamanda satıp note 4 edge alacağım.

hocam maşallah güzel üfürüyorsunuz

ayrıca her ne hikmetse Q5 kullanmışsınız Z10 da almışsınız bide üstüne passport almışsınız

arkadaşın daha önceki blackberry konularına yazdıkları

http://forum.donanimhaber.com/m_75019229/mpage_22/f_//tm.htm#92665143

yani aslı astarı yok işkembeden sallıyor

arkadaşın eski yorumlarına baktım da bu kadar dengesizine ilk defa rastlıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• biraz konuya katkım olsun.
    Bb os 10 işletim sistemine android uygulamaları yüklenebilir.
    Ancak bu uygulamaların android işletim sistemindeki gibi çalışacağının garantisini kimse veremez.
    bb os 10'de bb native uygulamalar iyi çalışır. Elinizden geldiğince bb'nin kendi app marketini kullanmaya çalışın.
    Kare ekran güzel bir fikir. Bir şeyler okurken size ekstra görüş açısı sağlar.
    Ancak youtube'dan video açtığınızda ekranın üstünde, altında boşluk kalabilir.
    bb alacaksanız en yüksek fiyattan almayın. 5-6 ay beklerseniz fiyatlarının ciddi biçimde düştüğünü göreceksiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm.Bende z3 compact var.elinde BB Passport olan varsa pm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme geldi dün gece. Birhayli iyileştirme söz konusu. Çok iyi oldu bu
  • Ayrıca güncelleme sonrası benim ilk gözüme çarpan hata resimli parola oldu. Resimli parola belirlerken ki belirleyemiyorsunuz ekran yeşil bir ekranla birlikte titriyor
  • Evet, ben de şu an kuruyorum.

Benim ilk beklentim, telefon çalarken en ufak harekette zil sesinin kapanması. Sadece bunu değiştirdilerse bile iyi zaten.

Diğer değişikliklere bakacağız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axiaziz -- 20 Şubat 2015; 9:23:05 >
  • Yabancı forumlarda herkes yeşil ekran titremesinden şikayet ediyor. Mutlaka bir çözüm bulurlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Axiaziz

Evet, ben de şu an kuruyorum.

Benim ilk beklentim, telefon çalarken en ufak harekette zil sesinin kapanması. Sadece bunu değiştirdilerse bile iyi zaten.

Diğer değişikliklere bakacağız...

O bana düzelmiş gibi geldi evvelinde cebime elimi attığım anda susuyordu dediğiniz gibi bir kaç kez denedim olmadı sessize al iconuna değmediği sürece elim. Güzel köklü değişiklikler var gerçekten

Edit: konuşma ekranında hoparlör kelimesinin ö'sünü yemişler birde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFarez -- 20 Şubat 2015; 9:44:10 >
  • Sırasıyla iPhone 3g, Samsung Galaxy Ace, Galaxy Wonder, iPhone 4, iPhone 5c( şu an kullandığım telefon) kullandım. Tahmin ettiğiniz üzere iPhone'dan android'e geçince şok oldum resmen. Kasıyordu o zamanlar uygulaması azdı, sonrasında çoğalmasına rağmen çöptü hepsi. iPhone ise mükemmeldi her haliyle süperdi, taa ki bu yıla kadar. Sıkıldım telefondan. Kapalı sistem bana birçok zorluk çıkarıyor. Ama açık ve stabil bulmak da zor. Blackberry'ye cok kafam takıldı. Yaklaşık yarım yıldır araştırıyorum. Oyun hakkında kimse bir şey yazmıyor. Bununla ilgili tek bilmek istediğim google playden oyun indirsek kare ekranda nasıl olur? Ve sistem gerçekten stabil ve açık mı?( istediğimiz gibi uygulama, video, dosya vs indirebiliyor muyuz?
    Şimdiden teşekkürler

• MKAed kullanıcısına yanıt
    Ben iphone 6 plus ı satıp BB passport alan biri olarak sorularını cevaplayabilirim.Sistemi ciddi anlamda stabil ve en ufak kasma takılma uygulama hatası 3 haftadır görmedim hissetmedim.Google playi kurabiliyosun oyunlara gelince %75-80 oranında çalıştırıyor kare ekranda bi sıkıntımız yok gayet verimli.uygulama olarak BB markette olmayan swarm&instagram ve bu tip programları alabiliyosun video dosya vs vs almanda göndermende sıkıntı yok.Umarım yardımcı olabilmişimdir
  • MKAed kullanıcısına yanıt
    Ben BlackBerry passport kullanıcı olarak kare ekran tam ekran oluyor zevklı oyun oynamak guzel ben hıc bı sıkıntı cekmedım sımdıye kadar telefon kalıtelı ve gayet şık bı telefon zaten sadece apple gıbı uygulama cok yok
  • Cevaplarınız için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: MKAed

Sırasıyla iPhone 3g, Samsung Galaxy Ace, Galaxy Wonder, iPhone 4, iPhone 5c( şu an kullandığım telefon) kullandım. Tahmin ettiğiniz üzere iPhone'dan android'e geçince şok oldum resmen. Kasıyordu o zamanlar uygulaması azdı, sonrasında çoğalmasına rağmen çöptü hepsi. iPhone ise mükemmeldi her haliyle süperdi, taa ki bu yıla kadar. Sıkıldım telefondan. Kapalı sistem bana birçok zorluk çıkarıyor. Ama açık ve stabil bulmak da zor. Blackberry'ye cok kafam takıldı. Yaklaşık yarım yıldır araştırıyorum. Oyun hakkında kimse bir şey yazmıyor. Bununla ilgili tek bilmek istediğim google playden oyun indirsek kare ekranda nasıl olur? Ve sistem gerçekten stabil ve açık mı?( istediğimiz gibi uygulama, video, dosya vs indirebiliyor muyuz?
    Şimdiden teşekkürler

Kullandığın android telefonlar biraz sorunlu telefonlardır.
    Hele wonder kullanmak tam bir işkence.
    Android tarafında çok daha iyi telefonlarda var.
    Şimdi android için yazılmış programı android sistemine yüklemek var android için yazılmış programı bb os 10'e yüklemek var. Aynı stabilite ile çalışmayabilirler.
    Kare ekranlı telefon alırsan,youtube videoları ekrana sığmaz,kenarlarında boşluk kalır.
    Passport tek elle kullanılacak bir cihaz değil,iki elle kullanman lazım.
    Baştan bunları yazıyorum, ne olur ne olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet o cihazlar sorunlu ama arkadaşlarımın galaxy s4 lerini sony z2 lerini de biliyorum android sorunlu bir sistem. BB10 da o kadar stabil çalışmayabilirler. Ama meraklı bi insanımdır. Değişik sistemler kullanmak istiyorum. Sıkıldım bunlardan artık. Video ise o kadar sorun değil bence ya görsek yeter. Uygulamalar çalışsın bunu istiyorum sadece. Oyun bazında da olmazsa iPad alırım

• quote:

Evet o cihazlar sorunlu ama arkadaşlarımın galaxy s4 lerini sony z2 lerini de biliyorum android sorunlu bir sistem. BB10 da o kadar stabil çalışmayabilirler. Ama meraklı bi insanımdır. Değişik sistemler kullanmak istiyorum. Sıkıldım bunlardan artık. Video ise o kadar sorun değil bence ya görsek yeter. Uygulamalar çalışsın bunu istiyorum sadece. Oyun bazında da olmazsa iPad alırım

yok oyunda öyle tam ekran olmuyodu güncelleme ile çözdüler tam ekran oluyor. videoyuda çözürler eminim.eğer ekran çok sorun oluyorsa z30 bakın derim

• Z30 da çok düşündüm ama passport bi başka sıra dışı geldi bana. Kare ekranda sorun çıkıp çıkmadığını merak etmiştim sadece uygulamalarda. Onda da araştırmalarım sonucu çok çıkmıyormuş sorun.

• quote:

Z30 da çok düşündüm ama passport bi başka sıra dışı geldi bana. Kare ekranda sorun çıkıp çıkmadığını merak etmiştim sadece uygulamalarda. Onda da araştırmalarım sonucu çok çıkmıyormuş sorun.

tabi passport daha iyi olur fakat diğer yönleride var mesela tek elle kullanılamıyor

• Evet o sıkıntılı gerçekten ama bilemiyorum ya z30 ya da passport

• quote:

Evet o sıkıntılı gerçekten ama bilemiyorum ya z30 ya da passport

ne kadar süre kullanmayı düşünüyorsunuz ve genelde ne yaparsınız telefonda?

• 2-3 yıl civarı. Genelde oyun oynamayı severim( ama iPad alacağım yani o sorun ortadan kalkıyor) maillerime, haberlere bakarim, twitterda takılırım belki tek tük fotoğraf, çok filtre de kullanmam fotoğraflarımda. Mesajlaşırım (çok fazla)

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.