Şimdi Ara

♦BlackBerry Passport♦BlackBerry Passport Silver Edition| Kullanıcıları Kulübü /ANAKONU (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.236
Cevap
17
Favori
67.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Alt ağ: 255.255.255.0

... tarzında takıl...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrahan48 E kullanıcısına yanıt
    Değiştirdin mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: User Friend

Değiştirdin mi?

degistirdim hocam baslat cmd ipconfig den baktim dogru giriyomusum ancak dns tek rakam yazmak yeterliymis orda takilmisim hallettim sıkıntı yok sagolasin :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Passport'un en hoş yönlerinden biri de Work Wide uygulamasının keyfini çıkarmak (3 dolar ödemeye değer)

• quote:

Orijinalden alıntı: User Friend

Passport'un en hoş yönlerinden biri de Work Wide uygulamasının keyfini çıkarmak (3 dolar ödemeye değer)

bu work wide ekrani ikiye bolup kullanmanin blackberrycesi mi :) android de g3 de kendinden olan bir ozellikdi ama hic kullanmadigim bir uygulama

kare ekranda denemeye değer
  • freesi yok mu

çok araştırmadım
  • Merhaba arkadaslar blackberry passaport almak istiyorum ama nerden alicagima karar veremedim en hesapli gittigidiyorda cepport adindaki saticu 7 adet satmis bu veya baska bir aatici onerebilirmisiniz iyi gunler

• Tr'ye onlar kanalıyla geliyor diyelim şimdilik. Daha hesaplısı yok.

• Peki sorun yasarmiyim ekran kenari aciliyir diye ikudum bir kac yerde kullanim kaynaklimi kronik birseymi birde alinca kontrol etmem gereken birsey varmi ilginiz icin cok tesekkirlerr

• bir ve aynı kişiden duymuşsundur neyi kastettiğini anlamadım bile onun. eline al incele, nasılsa netten alışveriş ve kısmi koşulsuz iadesi var. dikkat edeceğin "özel" bir şey yok.
  • Cok tesekkur ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: apache_45

Merhaba arkadaslar blackberry passaport almak istiyorum ama nerden alicagima karar veremedim en hesapli gittigidiyorda cepport adindaki saticu 7 adet satmis bu veya baska bir aatici onerebilirmisiniz iyi gunler

istanbuldaysan sahibinden de kadikoydeki bikac telefoncuya sifir urun geliyor yurt ici kayitli bakip gorerek alabilirsin

• Arkadaslar passport icin onerebileceginiz deri kapakli kilif varmi hepsiburadakinin haricinde

• arkadaşlar sizce bu cihazdan türkiyede kaç kullanıcı vardır kaç kişi kullanıyodur, acaba kaç tane şanslı kullanıcı var çok merak ettim :)
  • Merhaba arkadaşlar, 5 günlük siyah z30 cıhazım satılıktır. İlgilenenler lütfen pm göndersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: imperiOsus

Merhaba arkadaşlar, 5 günlük siyah z30 cıhazım satılıktır. İlgilenenler lütfen pm göndersin.

Cihaz "mgencer05" e satılmıştır. Hayırlı olsun.

• dostum bisey sorabilirmiyim, her gece gmaile mail geliyor, lutfen parolanizi guncelleyin diye guncelledim hatta silip yeniden tanimladim hesabi cihaza ama her aksam duzenli olarak gece mail geliyor surum yukselttikten sonra basladi bu sorun neden kaynaklaniyor acaba sence

• dostum ebay'den orjinal kapaklı kılıfını getirtebilirsin 40-50 dolar bişi burdakileri aldığına deymez 1-2 hafta sürmüyor
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.