Şimdi Ara

♦BlackBerry Passport♦BlackBerry Passport Silver Edition| Kullanıcıları Kulübü /ANAKONU (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.236
Cevap
17
Favori
67.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Birbilenesormalı

quote:

Orijinalden alıntı: elektrosenol

Neden umut kesilsin. Blackberry Forumuna takılan arkadaşlar genelde elit iş adamı kesiminden insanlar oldukları için her zaman giremiyolar foruma, o yüzden hemen cevap bekleme kendilerinden.

Bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışayım. Passport ' u alırsan videolar tam olarak ekrana oturmuyor yani video 16:9 formatında olduğu için Passport ' un ekranda üstten alttan boşluk kalıyor. Videoyu oturtmak için 4:3 formatına ayarlamanız gerekiyor. Çeşitli video işleme programları bu işi yapıyor bildiğim kadarıyla. Ama Youtube gibi sitelerde site 4:3 formatında streaming videoya izin vermiyor bildiğim kadarıyla. Aslında Passport ' un uygulama eksikliğini saymazsak, tek sıkıntısı bu bana kalırsa. Onun dışında her şeyi ile 4+4 ' lük bir cihaz. Silver Edition modelinde benim gördüğüm kadarıyla normal Passport modelinden biraz daha büyük ekran mevcut. Klavyede aynı zamanda tam fizikselden ziyade fiziksel+dokunmatik klavye bunun rahatlığı alıştıktan sonra hiçbir dokunmatik klavyeli cihazda yok.

quote:

Ayrıca bu saatten sonra blackberry alınır mı?

Bu soruyu 2013-2014 ' lerde Passport çıkmadan önce Z10 ve Z30 alan arkadaşlarda devamlı sordu ama şimdi aralarında halen daha cihazlarını paşa paşa kullananlar var. İhtiyaç meselesi ne diyeyim.

* * * * **

Normal resimler ve videolarda alt ve üst boşluklarla gözüküyor ?

Ben kare ekranı sevdiğim için dün duyduğum bu telefonla ilgilenmeye başladım. işyeryimde bilgisayarım kare ekran. Bulabilseydim eve kare ekran TV alırdım ancak yok, tüm TV ler plazma ve led TV lerin hepsi dikdörtgen. Kare ekranın özelliği resmi aynı oranda genişletir diye düşünüyorum. Siyah renk LG VU 3 istiyorum Türkiye de satılmıyor.

Passport ' ta normal resimler ve videolarda alt ve üst boşluklarla gözüküyor ?

Normalde sorun yok da miracast ile goruntu aktarinca sorun oluyor. Video oynaticiyi acip baska cihazda oynat deyince 16-9 tam ekran yapiyor ama mesela digiturk play de yapamiyorum tv de tam ekran olmuyor. Fasttube uygulamasinda da oyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• WhatsApp konusu ne olacak arkadaşlar? 7 ay sonra WhatsApp çalışmayacak bir yöntem bulmazlarsa.
  • CuneytKarahan C kullanıcısına yanıt
    Çalışır bence sorun olmaz, ama güncelleme gelmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: 307kd

quote:

Orijinalden alıntı: Birbilenesormalı

quote:

Orijinalden alıntı: elektrosenol

Neden umut kesilsin. Blackberry Forumuna takılan arkadaşlar genelde elit iş adamı kesiminden insanlar oldukları için her zaman giremiyolar foruma, o yüzden hemen cevap bekleme kendilerinden.

Bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışayım. Passport ' u alırsan videolar tam olarak ekrana oturmuyor yani video 16:9 formatında olduğu için Passport ' un ekranda üstten alttan boşluk kalıyor. Videoyu oturtmak için 4:3 formatına ayarlamanız gerekiyor. Çeşitli video işleme programları bu işi yapıyor bildiğim kadarıyla. Ama Youtube gibi sitelerde site 4:3 formatında streaming videoya izin vermiyor bildiğim kadarıyla. Aslında Passport ' un uygulama eksikliğini saymazsak, tek sıkıntısı bu bana kalırsa. Onun dışında her şeyi ile 4+4 ' lük bir cihaz. Silver Edition modelinde benim gördüğüm kadarıyla normal Passport modelinden biraz daha büyük ekran mevcut. Klavyede aynı zamanda tam fizikselden ziyade fiziksel+dokunmatik klavye bunun rahatlığı alıştıktan sonra hiçbir dokunmatik klavyeli cihazda yok.

quote:

Ayrıca bu saatten sonra blackberry alınır mı?

Bu soruyu 2013-2014 ' lerde Passport çıkmadan önce Z10 ve Z30 alan arkadaşlarda devamlı sordu ama şimdi aralarında halen daha cihazlarını paşa paşa kullananlar var. İhtiyaç meselesi ne diyeyim.

* * * * **

Normal resimler ve videolarda alt ve üst boşluklarla gözüküyor ?

Ben kare ekranı sevdiğim için dün duyduğum bu telefonla ilgilenmeye başladım. işyeryimde bilgisayarım kare ekran. Bulabilseydim eve kare ekran TV alırdım ancak yok, tüm TV ler plazma ve led TV lerin hepsi dikdörtgen. Kare ekranın özelliği resmi aynı oranda genişletir diye düşünüyorum. Siyah renk LG VU 3 istiyorum Türkiye de satılmıyor.

Passport ' ta normal resimler ve videolarda alt ve üst boşluklarla gözüküyor ?

Normalde sorun yok da miracast ile goruntu aktarinca sorun oluyor. Video oynaticiyi acip baska cihazda oynat deyince 16-9 tam ekran yapiyor ama mesela digiturk play de yapamiyorum tv de tam ekran olmuyor. Fasttube uygulamasinda da oyle

* * * * * *

Cevap için teşekkürler.

• AristA A kullanıcısına yanıt
    BlackBerry 10 WhatsApp kapanırsa android whatsapp BlackBerry 10 da android telefonların çoğundan daha iyi çalışıyor o yüzden o konuda korkun olmasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esat1993can kullanıcısına yanıt
    Resim gönderiyor mu sizde?

• a.ekin kullanıcısına yanıt
    tam olarak neyi sordugunu anlayamadım fakat android kökenli whatsapp da whatsapp bınsundugu tüm özellikler kullanılabilmekte. benim açtıgım bir konuda tarif ettiğim şekilde ve verdiğim linklerdeki facebook ve mesengerıda orda tarif ettiğim ayarlar ile kurarsanız onlarıda aynı şekilde kullanmanız mümkün.
  • Herkese merhaba;
    Silver Edition cihazımı satıyorum. Nakit almak veya takas yapmak İsteyen olursa pm yolu İle irtibata geçebilir. Şehir: Ankara

• Arkadaşlar bir sorum olacaktı, Q10 'umda klavye ayarlarından
    Qwerty seçip, ingilizce karakterler ile türkçe kullanım yapabılıyordum. Passport ' ta ise qwerty seçimi yapamıyorum türkçe kategorisinde. Basitleştirilmiş qwerty seçimi mümkün yanlızca. Qwerty klavye kullanımı için ingilizce seçmek gerekli, onu yaparsam da türkçe kelime tahmini ile klavye fonksiyonlarını kullanmak mümkün olmayacak. Örneğin tarayıcı kullanımında, bir site ismi yazarken i yazabilmek için ı'ya basılı tutup seçmem gerekiyor. Ben bunu istemiyorum. Eğer yapabilmek mümkün ise, nasıl yapabileceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

• selamlar, bende bir haftadır passport kullanıcısıyım fazlasıyla memnunum fakat almadan önce ufak bir araştırma yapmıştım android uygulamalarınında bizim telefona indirilebildiği gibi fakat şimdi aldıktan sonra en ufak birşey bulamadım:D yani hep öyledir zaten aldıktan sonra bircok baktığın ogrendiğin seyi unutursun hersey reset olur, sizden ricam whatsapp madem sene sonu kapanacak buna bir alternatif aynı sekilde periscope instagram gibi programları nasıl yükleyebileceğimi vs yani cihazı daha nasıl dahada işlevsel hale getirebilirim anlatabilrseniz çok müteşekkir olurum, en kötü link atın su su sayfalara gir arastır deyin ben hallederim site önerisi şu bu varsa oda olur
  • Deranzo kullanıcısına yanıt
    BlackBerry 10 türkçe karakterler için şu adımları izleyiniz:

Sistem ayarları
    Dil ve Giriş
    Giriş Dilleri
    Dili algılama --> Kapalı
    Türkçe -->
    Varsayılan Düzen: Türkçe Q
    Kaydet
  • Hocam türkçe q klavye bende gözükmüyor. Sadece basitleştirilmiş qwerty var.

• Passportu androidle satsalar iyi olacak yakında whatsapp dahil çoğu uygulama iptal olacak gibi beğendiğim bir model ama bu yüzden almaktan vazgeçtim

• Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Ama benim istediğim, türkçe kelime tahmini kalması, fakat klavyenin qwerty olması. Yani " ı'ya bastığımda i "çıkmasını istiyorum. Mesaj ve Whatsapp'ta sorun oluşturmasa da, internet kullanımında tahmin ettiğiniz gibi bir hız kaybına sebebiyet vermekte.

iyi de varsayılan olarak dediğin şekilde açılıyor zaten sistem/klavye, sen değiştirmediysen... diye hatırlıyorum...
  • Ama o zaman da klavyedeki dokunmatik fonksiyon ile türkçe tahmin kapanıyor, ingilizce 'ye dönüşüyor :) sanırım bu şekilde kabul edip devam edicez.

I harfi cikmasa sıkıntı kalkacak ortadan ama israrla I harfi cikiyor Turkce secince

• ozan062 kullanıcısına yanıt
    1mobile market yazin tarayiciya arama motorunda ilk sirada cikiyor zaten. Download deyip telefona indirin ve indirme tamamlaninca uzerine tiklayip kurun. Google playstore elinizin altinda... en basit yontem bu

• Eski bir passport kullanıcısıyım çok sevmiştim tasarımını inanılmaz hoşuma gidiyor fakat uygulama desteği olmadığı için satmak zorunda kaldım,çok mu zor popüler uygulamaları bir işletim sistemine uyarlamak.Android ile çıkarsa şu telefonu gözüm kapalı alacağım o yüzden zaman zaman bakıyorum buralara passport android yazılımı çıktı diye bir haber gelir belki diye:) öyle ki aslında androidi de sevmiyorum:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 307kd

1mobile market yazin tarayiciya arama motorunda ilk sirada cikiyor zaten. Download deyip telefona indirin ve indirme tamamlaninca uzerine tiklayip kurun. Google playstore elinizin altinda... en basit yontem bu

çook teşekkür ederim hocam tamda benim gibi bu konularda özürlü birisine en basit bu şekilde anlatılırdı saolasın :))
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.