Şimdi Ara

♦BlackBerry Passport♦BlackBerry Passport Silver Edition| Kullanıcıları Kulübü /ANAKONU (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.236
Cevap
17
Favori
67.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar pasaport kayıtlı blackberry passport cihazımı sıfırlamak isterken hata verdi. Sonrasında cihaz açılmadı tabi. Bende blackberry link kurarak geri yükleme işlemini yaptım. İşlem sorunsuzdu fakat sistem yükleniyor bölümünün tam ortasında takılı kaldı. Bir tık bile ilerlemiyor. Nedeni ne olabilir, ne yapabilirim bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.
  • Cıhaz ıyı hosama ekranda acılma sorunu var .aldıgımın Yaklsık3.haftasında ekran camı kasadan sol ust koseden hafıfce dısarı cıkıyor.parmagımla bastırınca yerıne oturuyor. Islerımın yogunlugu dolayısıyla servıse gonderemedım, en kısa surede gonderecegım. Yurtdısı sıtelere bakınca yada google a blackberry screen lıft yazarsanız benzer sorunları gorebılırsnz, aynı sorunu yasayan ve sonrasında cozum yolu bulan varmı?
  • Arkadaşlar slmlr,whatsapp ile alakalı bir sorum olacak. Çektiğim videoyu boyut büyük diye gondermıyor,video kalitesini düşürüp oyl çekim yaptığımda yine iki dkdan fazla video gönderemiyorum. Bunu da yolu varmı acaba?
  • General Mobile GM5 Plus sattım. Şimdi iPhone 6 Plus alma arefesindeyim. Pasaport'un tipi çok hoşuma gidiyor. 2.Elde çok uygun fiyatları.

Ne diyorsunuz alınır mı? Whatsapp, Face, Insta, Twit, Snapchat,Spotify vs çok fazla kullanıyorum. Önerir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spielberg

General Mobile GM5 Plus sattım. Şimdi iPhone 6 Plus alma arefesindeyim. Pasaport'un tipi çok hoşuma gidiyor. 2.Elde çok uygun fiyatları.

Ne diyorsunuz alınır mı? Whatsapp, Face, Insta, Twit, Snapchat,Spotify vs çok fazla kullanıyorum. Önerir misiniz?

ben 3-4 kez alıp sattım passport,guzel ve karızma cıhaz. snapchat google play hatası verıyordu o zaman dıger uygulamalar calısıyordu bnde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CiGaHaGi

quote:

General Mobile GM5 Plus sattım. Şimdi iPhone 6 Plus alma arefesindeyim. Pasaport'un tipi çok hoşuma gidiyor. 2.Elde çok uygun fiyatları.

ben 3-4 kez alıp sattım passport,guzel ve karızma cıhaz. snapchat google play hatası verıyordu o zaman dıger uygulamalar calısıyordu bnde

hocam nasıl alıp satıyorsun bu kadar? Sıfırı bile zor bulunuyor piyasada
    Bende almaya niyetlendim ama çıkalı 2 yıl olmuş bir cihaza o paraları vermeye gözüm yemiyor.
    Hali hazırda one m8 kullanıcısıyım Tavsiye edermisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kergit

quote:

Orijinalden alıntı: CiGaHaGi

quote:

hocam nasıl alıp satıyorsun bu kadar? Sıfırı bile zor bulunuyor piyasada
    Bende almaya niyetlendim ama çıkalı 2 yıl olmuş bir cihaza o paraları vermeye gözüm yemiyor.
    Hali hazırda one m8 kullanıcısıyım Tavsiye edermisiniz?

sahıbınden de alıp sattım hocam ama bu aralar uygun ılan yok. 6 ay falan once 700 e almıstım son cıhazı.

Cıhazı tavsıye ederım cok karızma duruyor ama tek sıkıntısı tek elle kullanım sansı cok zor bnde classıc modelını kullanıyorum artık

• Dostlar mail gelince kilit ekranında gözüküyor ancak telefon sesli bildirimde bulunmuyor. Bu normal mi değilse bildirimleri nasıl açabilirim?

Düzenleme: Hallettim,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.ekin -- 4 Eylül 2016; 6:41:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar blackberry passport almayı düşünüyorum ama fiyatı pahalı. kullanan arkadaşlar tavsiyede bulunabilirmi sizce o para verilir mi?
  • kesinlikle tavsiye etmiyorum, bir yildan uzun suredir kullaniyorum.

• Telefonda stabilite sıfır. Bildirim gelince ekran ışığını aç dedim, iki gün sonra aktif oldu. Bazen ekran ışığı açılıyo, bazen açılmıyo. Bazı bildirimler geliyo, çoğunlukla gelmiyo ana ekrana. Uygulama yok, instagramı play store dan indirdim, cayır cayır kasıyor. Snapchatsiz bir telefon hayal edemiyorum? Tarayıcısı hiç iyi değil, telefon kısacası kasıyor arkadaşlar. Aldım 15 gün dayanamadım direk sattım.

Batsınlar da piyasada adamakıllı telefon yapan firmalar kalsın. Bu nedir yaa. Almayın abi şu firmadan telefon. Hüsran ötesi oldum resmen.

• https://forum.donanimhaber.com/m_120566703//tm.htm#120566703

bbm guruplarımıza isteyen herkez katılabilir açıklamayı okursanız sevinirim güncel ve açık kalacak bbm gurupları için buyrun

• passport un perfonmansı düşük diyenlere gelsin
  • 850 TL ye aldım bugun sıfır kadar temizlikte .Telefon cok hosuma gitti ilk cıktıgındaki fiyatı ile arasında dağlar ovalar var:) Bu kadar fiyatı dusen telefon ilk kez tanık oluyorum.Telefon cok guzel tam istediğim gibi bir telefon .Bazı uygulamalar play store dan dolayı sanırım kasıyor.Onun harıcınde facebook twitter ınstagram watssapp tarayıcı benim ıcın su an yeterli seviyede 2. bir telefon olarak aldım fazlasıyla bu fiyata beni tatmin etti diyebilirim.
  • Arkadaşlar Passport Silve Edition cihazımı satmayı düşünüyorum. İlgilenen olursa pm atabilir.

• Passport ta fiziksel klavyeyi kullanmadan yazi yazma secenegi var mi sanal tuslar la?

• Hayır.
  • Silent keybord diye bir application var glba onla yapabiliyorsun

• http://forums.crackberry.com/blackberry-passport-f434/bb-passport-screen-keyboard-also-letters-1018334/
    Deneyen oldu mu hic?

• Merhaba,
    Yanlış anlamadıysam telefonunun kendi marketine instagram yok. Doğru mu?
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.