Şimdi Ara

♦BlackBerry Passport♦BlackBerry Passport Silver Edition| Kullanıcıları Kulübü /ANAKONU (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.236
Cevap
17
Favori
67.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hiç bir uygulama yokki instagram olsun bu kadar kaliteli bir telefonu üretip yazılım yönünden destek vermemek neyin kafası anlamak güç bari android sürümü yapıp yayınlasalar.
  • Scheisse kullanıcısına yanıt
    En yaygın sosyal ağların bile olmaması çok tuhaf geliyor bana. Amazon app stor uygulama konusunda zaten zayıf. BB app storun da bu kadar pasif kalmasına anlam veremedim açıkçası.
  • Blackberry telefonunda Android uygulamalarını kullanmak isteyenlerin, bu siteye girmelerini ve maddeler halinde verılen yönergeleri uygulamaları gerekiyor. Sonra istediğiniz çoğu uygulamayı çalıştırabilirsiniz google play'dan indirip. Site :http://playstoreblackberry.com/

Edit: Notyetktu nickli arkadaşımızın uyarısı üzerine düzelttim mesajı. Her uygulamayı çalıştırabilirsiniz yazmıştım arkadaş doğru söylüyor çalışmayanlar var ne yazık ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoygaKhan -- 24 Ekim 2016; 19:28:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amras_Elanesse

Blackberry telefonunda Android uygulamalarını kullanmak isteyenlerin, bu siteye girmelerini ve maddeler halinde verılen yönergeleri uygulamaları gerekiyor. Sonra istediğiniz her uygulamayı çalıştırabilirsiniz google play'dan indirip. Site :http://playstoreblackberry.com/

yazdığınız paragrafta yer alan "istediğiniz her uygulamayı çalıştırabilirsiniz" ifadesi yanlış bir ifade. örneğin youtube çalıştımaya çalışın bakalım nasıl bir uyarı ile karşılaşacaksınız. google uygulamalarına ihtiyaç duyan uygulamaları çalıştıramıyorsunuz.

• notyetktu kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın söylediklerine ilave olarak şu linkteki uygulamayı kullanabilirsiniz. Ben youtube'u bu sayede kullanabiliyorum.

http://forums.crackberry.com/android-apps-amazon-store-apk-files-f413/how-patch-android-apps-depending-google-maps-google-play-services-914930/#post10118742

• quote:

Orijinalden alıntı: notyetktu

quote:

Orijinalden alıntı: Amras_Elanesse

Blackberry telefonunda Android uygulamalarını kullanmak isteyenlerin, bu siteye girmelerini ve maddeler halinde verılen yönergeleri uygulamaları gerekiyor. Sonra istediğiniz her uygulamayı çalıştırabilirsiniz google play'dan indirip. Site :http://playstoreblackberry.com/

yazdığınız paragrafta yer alan "istediğiniz her uygulamayı çalıştırabilirsiniz" ifadesi yanlış bir ifade. örneğin youtube çalıştımaya çalışın bakalım nasıl bir uyarı ile karşılaşacaksınız. google uygulamalarına ihtiyaç duyan uygulamaları çalıştıramıyorsunuz.

Düzelttim üstadım teşekkürler.

• Telefon şahane ama tarayıcı çok kötü,felaket kasıyor. Bir kelime yazıyorum bir dakika sonra ekrana anca yazılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: a.ekin

Telefon şahane ama tarayıcı çok kötü,felaket kasıyor. Bir kelime yazıyorum bir dakika sonra ekrana anca yazılıyor.

Benimki gayet stabil çalışıyor. İnternetle yada telefon güncellemesi ile alakalı bir sorun yaşıyor olabilir misiniz? Yada bir kez kapatıp açın telefonu sorunun düzelmesi lazım..
  • Arkadaşlar yeni yazılım güncellemesinin ne zaman geleceğine dair bir bilginiz var mı? Android'ı stabil calıstırabılecegı tartısılıyordu bu yeni gelecek sürümle.

• a.ekin kullanıcısına yanıt
    Bende de ayni sorun vardi hatta farkli farkli internet tarayicilari indirmeme ragmen durum degismemisti .internet tarayicisi asiri kasiyor ve yavasti. Bu durumdan kurtulmaniz icin size sunu tavsiye edebilirim : telefonuzun ses tuslarini asagi ve yukari olmak uzere ikisine birden basin ve basili tutun yaklasik 20 saniye basili kalin tel kapanip acilacaktir ben denedim sonrasinda her sey normale dondu. Birde internet tarayicinizin gecmisini temizleyin arada derim.

• kaisas K kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ediyorum. Dediğinizi yaptım tarayıcıyı ilk açtığımda aşırı kastı ama şimdi düzeldi. Umarım yine kasmaz :))

• Rica ederim. Bende ayni temenni icerisindeyim umarim benim tarayicida kasmaz ben bu dert yuzunden teli bile degistermeyi dusunuyordum :)

• Arkadaşlar google playden whatsapp indirdim ancak çalışmadı. Uygulamaya Görüntülü konuşma geldi biliyorsunuz. Ancak bizim telefondakı versıyonda bu özellik yok. Nasıl yapabileceğimiz hususunda fikri olan var mı?

• Bende aranıza katıldım arkadaşlar telefon 10 numara :)
  • Arkadaşlar ekran koruyucu nerden bulabilirim internet üzerinden?
  • zalman_1 kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de zor veya pahalı. Ben aliexpress üzerinden aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: a.ekin

Türkiye'de zor veya pahalı. Ben aliexpress üzerinden aldım.

tavsiye edeceğiniz varmı aliexpress ten
  • zalman_1 kullanıcısına yanıt
    Nilkin marka 9h bir cam almıştım 7$'a. Gayet güzel tavsiye ederim.

• Blackberry de son durum nedir arkadaşlar silver fiyatı baya düşmüş destek bitecek alırsak sıkıntı yaşarmıyız en fazla 1600 e kadar telefon almam gerekiyor daha önce bold 9000 ve 9800 kullandım baya kaliteliydi ama piyasadan çekilecek olması yazılım desteği bitmesi ve distribütör garantili satışı olmaması nedeniyle servis sıkıntısı gibi düşünceler kafamı karıştırıyor hepsi burada indirimli satıyor görüntüsü özellikleri güzel ama napsam bilemedim

• Arkadaşlar otomatik parlaklık nasıl kapatırım cihaz passaport

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.