Şimdi Ara

♦BlackBerry Passport♦BlackBerry Passport Silver Edition| Kullanıcıları Kulübü /ANAKONU (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.236
Cevap
17
Favori
67.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10.3.3. Güncellemesi geldi mi arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laurin Klement

Blackberry de son durum nedir arkadaşlar silver fiyatı baya düşmüş destek bitecek alırsak sıkıntı yaşarmıyız en fazla 1600 e kadar telefon almam gerekiyor daha önce bold 9000 ve 9800 kullandım baya kaliteliydi ama piyasadan çekilecek olması yazılım desteği bitmesi ve distribütör garantili satışı olmaması nedeniyle servis sıkıntısı gibi düşünceler kafamı karıştırıyor hepsi burada indirimli satıyor görüntüsü özellikleri güzel ama napsam bilemedim

Yazilim destegi kesilecek almayin. Hatta elinde olanlarda satsin bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: malahit

Arkadaşlar otomatik parlaklık nasıl kapatırım cihaz passaport

arkadaşlar bir bilen el atsın lütfen
  • Gelmiş bugün farkettim. 1.5 gb

• quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

quote:

Blackberry de son durum nedir arkadaşlar silver fiyatı baya düşmüş destek bitecek alırsak sıkıntı yaşarmıyız en fazla 1600 e kadar telefon almam gerekiyor daha önce bold 9000 ve 9800 kullandım baya kaliteliydi ama piyasadan çekilecek olması yazılım desteği bitmesi ve distribütör garantili satışı olmaması nedeniyle servis sıkıntısı gibi düşünceler kafamı karıştırıyor hepsi burada indirimli satıyor görüntüsü özellikleri güzel ama napsam bilemedim

Hayatımda hiç bir cihazın yazılım desteğinin faydasını görmedim.
    bir buçuk yıldır one m8 imi istediğim romu atıp kullanıyordum.
    Şimdi bir buçuk aydır passport se mi de keyifle kullanıyorum.
    Android uygulamaların %90 ının çalıştığı bir cihaza destek kesilse ne olur kesilmese ne olur?
    Blackberry ayrıcalıktır...

• dahili klavye olmasaydı full dokunmatik olsaydı tasarım daha güzel olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kergit

quote:

quote:

Android uygulamaların %90 ının çalıştığı bir cihaza destek kesilse ne olur kesilmese ne olur?

Yapma dostum. Bende 5 ay kadar passport kullandım. Android uygulamalarında bir çok optimizasyon sıkıntısı yaşadım. Ek olarak benim yazılım desteğinde demek istediğim şuydu. "Yazılım firmalarının desteği". Blackberry'nin değil. Whatsapp bile destek vermeyeceğini söyledikten sonra daha fazla uzatmaya gerek yok bence.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kergit

quote:

quote:

Yapma dostum. Bende 5 ay kadar passport kullandım. Android uygulamalarında bir çok optimizasyon sıkıntısı yaşadım. Ek olarak benim yazılım desteğinde demek istediğim şuydu. "Yazılım firmalarının desteği". Blackberry'nin değil. Whatsapp bile destek vermeyeceğini söyledikten sonra daha fazla uzatmaya gerek yok bence.

whatsapp desteğini çekerse android whatsapp yükler devam edersin sorunsuz çalışıyor.
    Şu an cihazımda 4 sayfa uygulama var. Facebook instagram şudur budur hepsi faal durumda.
    İstersen özelden ekran fotosu dahi atabilirim.
    Bence bu cihazın eksik bir yönü yok. Fazlası ise saymakla bitmez

• İstanbul avrupa yakasında cihazını iphone 6 ile takaslamak isteyen var mı ? Cihaz masraflı yalnız kullanım açısından sıkıntı yok batarya kozmetik sıkıntılı

• Ben android whatsapp'ı yükledim. Medya gönderme sorunu oldu. Sonra bb world mağazasından Waat-A-Fix uygulamasını yükledim. Şuanda fotoğraf gönderebiliyorum. Ancak video yine göndermiyor. Telefonla yada uygulamalarla alakası sorularınız olursa sorabilirsiniz.
  • Selamlar;
    Güncel olarak nedir son durum ? Skype , Whats App , Instagram , Facebook uygulamalari calisma durumu nedir ?

Iphone 6s plus hafiza sorunu ve jarz sorunundan gına geldi artik yeter , samsung un her yere düşmesinden sonra 900 tl verip ekran taktirmaktan keza aynı.
  • Arkadaşlar iyi akşamlar
    Kusura bakmayın rahatsızlık için fakat belirli sorularım olacak cevaplarsanız çok sevinirim .
    Lisede kullanırdım sürekli Blackberry şuan üniversite son sınıf öğrencisiyim maalasef telefonum bozuldu ve ciddi sağlam ve kaliteli bir cihaza ihtiyacım var bunun için çıkış yaptığı andan itibaren Pasaport silver edition aklımdaydı bugünlerde almaya karar verdim hepsiburada da 1700 civarı fiyatı fakat forumlarda artık pasaport un sadece mail ve telefon konuşması için kullanılabileceği whatsapp ve instagram gibi çoğu programın düzgün çalışmadığı hatta hiç çalışmadığı söylenmiş bu açıkcası beni biraz korkuttu ... Telefondan oyun oynamayı seven bir insan değilim oyun benim için sıkıntı değil fakat whatsapp ı aktif kullanırım sosyal medyada metrobüste giderken haber falan oku iki üç şeyi takip et falan kullanıyorum ve çevremdeki insanları takip ediyorum .... sizce pasaport silver edition almaya değer mi almalımıyım almamalımıyım Düşünceleriniz benim için çok önemli yazımı okuduysanız bile çok sağolun hayırlı geceler

• Merhaba arkadaşlar ben de bugün itibari ile blackberry passport silver edition'a geçiş yaptım.
    ilk izlenimlerimden önce çalışması gereken uygulamalar;
    -whatsapp çalışıyor
    -spotify çalışıyor

-instagram çalışmıyor!

kullanıcı ID mi ve şifremi gireceğim sırada uygulama donuyor ve sonlandırıldı diyor.

ne yapmam gerektiğini bilinçli ve deneyimli arkadaşlar bi el atıp yardımcı olursa Teşekkürlerimi bir borç bilirim.
  • Merhaba Arkadaşlar;

Passport ve Silver modeli arasında kağıt üzerinde bir fark yok (kasası dışında)

Kullanımda bir farklılık var mı?

Teşekkürler

• Byone kullanıcısına yanıt
    İki modeli de kullandım hocam,silverın köşeleri yuvarlak hatlı olduğu için cebe koyup çıkarmak daha rahat oluyor.Birde şarjı biraz daha iyi.

İlk çıktığında aralarında 300 tl fark vardı ama bir kaç ay önce baktığımda 100 tl ye kadar düşmüştü.Tavsiyem silver

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Blackberry Passport ve Passport silver arasındaki izlenimlerim ve tercihim normal passport

1. Fiziksel tuş normal passportta daha sert ve fiziksel bir telefon kullandığınızı anlıyorsunuz fakat silver Edition daha yumuşak ve genelde çift yazıyor

2. Normal Passport ağırlık olarak daha hafif boyut olarak daha kısa fakat silver edition çelik kasa olması sebebi ile daha ağır duruyor daha uzun

3. Normal Passport kasada soyulma olma olasılığı yok fakat silver edition da tuş kısmı ve sim kart kapağı plastik olduğu için çabuk aşınıyor ve bu durum can sıkıcı bir hal alıyor

4. Normal Passport da kamera çıkıntısı yok denecek kadar az fakat silver edition da kamera çıkıntısı baya bi var telefonu kılıfsız çizilecek diye düz bir yere koyamıyorsunuz

5. Normal Passport alüminyum alaşımlı metal olduğu için ısınma olayı silver edition daki çelik kasaya göre baya bi az silver edition da resmen eliniz yanıyordu ısınma olunca

6. Telefonda beyaz renk daha bi albenili duruyor pasaportun kare tasarımını daha çok belli ediyor

7. Aksesuar bulma kılıf Vs normal Passport için piyasada daha çok çeşit kılıf aksesuar var ve silver editiona göre fiyatı daha uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erciyesliahmo -- 28 Şubat 2017; 20:18:31 >

• Hocam yorumlar için çok teşekkür ederim.

Daha önce kullanıcı yorumlarında okumuştum bu çift algılama olayını sanırım kullanıcıdan ziyade kronik bir durum! ..

Diğer bir dikkatimi çeken konu da sim kapağı ve tuş panelinin çabuk çizilebileceğini belirtmişsiniz, plastik olmasından dolayı, normal passport modelde de durum aynı değil mi? Yoksa farklı bir materyal mi kullanılmış acaba..

Lütfen beni yanlış anlamayın cihazları canlı görme şansım hiç olmadı.. maalesef ha deyince gidip inceleyebileceğim bir adres de yok izmir de

O yüzden biraz detay almak için çabalıyorum

Teşekkür ederim

• Şuan z5 compact kullanıyorum ama içim ısınmıyor telefona hep aklım pasaportta

bu telefonda Spotify instagram snapchat ve WhatsApp kullanımı ne durumda kullanan arkadaşlar yazarsa sevinirim

Şöyle söyleyeyim silver edition modelinde paslanmaz çelik kasa olduğundan dolayı plastik kısımlarına metal rengi verebilmek için plastik kısımlarında boya kullanılmış ve bu boya zamanla soyulma ve çizilmede renk atması oluyor hiç hoş durmuyor normal passportta kasa zaten tamamen metal değil beyaz veya siyah fark etmez plastik kısımlarında soyulma zaten olmadığı gibi çok büyük çizilme olmadığı sürece çiziklerde belli olmuyor

Ayrıca şunuda belirteyim alüminyum çelik malzemeye bakarak ısınmada bir nevi soğutma görevi görüyor ve ısınma olayını silver modeline bakarak daha az oluyor

Birde iki modelıde kullandığım için bataryada bi fark göremedim ikiside aynı şarj süresi sunuyor birinin birinden üstün bir yanı yok batarya süresinde

• quote:

Orijinalden alıntı: erciyesliahmo

Şöyle söyleyeyim silver edition modelinde paslanmaz çelik kasa olduğundan dolayı plastik kısımlarına metal rengi verebilmek için plastik kısımlarında boya kullanılmış ve bu boya zamanla soyulma ve çizilmede renk atması oluyor hiç hoş durmuyor normal passportta kasa zaten tamamen metal değil beyaz veya siyah fark etmez plastik kısımlarında soyulma zaten olmadığı gibi çok büyük çizilme olmadığı sürece çiziklerde belli olmuyor

Ayrıca şunuda belirteyim alüminyum çelik malzemeye bakarak ısınmada bir nevi soğutma görevi görüyor ve ısınma olayını silver modeline bakarak daha az oluyor

Birde iki modelıde kullandığım için bataryada bi fark göremedim ikiside aynı şarj süresi sunuyor birinin birinden üstün bir yanı yok batarya süresinde

İki telefon arasındaki tek fark kasa. Kalan tüm özellikleri aynı. Bende SE modelini kullanıyorum 1 yılı aşkın süredir herhangi bir yerinde çizilme veya renk atması durumu yaşamadım.

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.