Şimdi Ara

♦BlackBerry Passport♦BlackBerry Passport Silver Edition| Kullanıcıları Kulübü /ANAKONU (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.236
Cevap
17
Favori
67.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konunun son sayfalarını okuyup vazgeçtim Passport'tan. İstemeden de olsa mecbur iphone 6 alıcam bu gidişle ama hiç istemiyorum. Yahu crack jailbreak falan filan yapmadan Passport'ta facebook, twitter, instagram direkt yükleyip sıkıntısız kullanamıyor muyuz şimdi?
  • ARCHITECT kullanıcısına yanıt
    Kullanılıyor hocam öyle şey mi olur. Kim dedi bunu size. Bende eski BB kullanıcısıyım. Zaten kendi marketinde facebook filan var. BB10 ile birlikte Android uygulamalarıda sorunsuz şekilde kuruluyor diyorlar. Kullanan kişilerle konuştuğum kadarıyla bunları söylediler yani. Android'in instagramını kurmuş adam misal. Bayağı kullanıyor.
  • YusfRdem kullanıcısına yanıt
    Hocam son sayfalarda yazılan cevaplar hiç öyle değil, facebook ve whatsapp çekilmiş, güncelleme vs. yapılamıyormuş.
    Blackberry'Nin facebook şirketinin kendi çıkardığı uygulaması haricinde bir uygulaması var zaten. Ama whatsapp da herhangi bir muadil söz konusu değil sanırım..

Ama bir çözüm elbet olacaktır. BB10'dan çekiliyorlar birde. Android olarak kurulup kullanılabilir diye düşünüyorum.

Kullananlar bilgi verse aslında çok daha güzel olur.
  • Android uygulamalarının çoğu verimli çalışmıyor örneğin periscope,scorp,snapchat bunlar hiç çalışmayanlar çoğu uygulamada kısmi çalışıyor.Ayrıca çalışanlar şarjı kullanmıyor sömürüyor ve yavaş çalışıyor o android kısmı hikaye bana göre,blackberry işletim sistemine has uygulamalar telefonda çok iyi çalışıyor fakat android run time desteğiyle kullanılan uygulamalar ciddi anlamda sorun teşkil ediyor.İşletim sistemi ne kadar güzel olsada developer desteği olmadığı sürece popüler olamazsınız bu konuda blackberry maalesef sınıfta kaldı.Zaten yüksek ihtimalle onlarda android ile devam etmek zorunda kalacaklar.Son olarak şunu söyleyebilirim eğer uygulama çok fazla kullanıyorsanız özellikle genç arkadaşlara tavsiyem uzak durun,fakat business man konumundaysanız veya benzer bence çok havalı ve kullanışlı özellikle blackberry travel uygulaması benim favorimdi.Uçak bilgilerimi mailimden çekip bana gideceğim tarihi saati hatırlatıyor gideceğim ülke ve şehirde hava durumu bilgisini hatırlatıp güzel bir feedback bırakmama sebep olmuştu.Uçaktan indiğimde Fethiye ye hoş geldiniz hava durumu bilmem ne diye anında ekranda çıkması tebessüm bırakmıştı yüzümde.İşin özü basit kullanım farklı tarz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam almayın. Bir çok geliştirirci desteğini kesti bb10 platformundan. ios veya android bir cihaz almanız çok daha iyi olacaktır.
  • onkuba kullanıcısına yanıt
    Halbuki bana twitter, facebook, instagram, whatsapp yeterliydi. Iphone alacağım tekrar.
    Bu dört uygulamayı passport se de kullanıyorum. Instagram android son sürüm yüklü, çok iyi çalışıyor. Isınma sorunu yok. Facebook 'ta hem telefondaki hem de android 29.0.0.23.13 mu neys onu kullanıyorum, sıkıntı yok benim için. Twıtter' ın resmi BlackBerry World uygulaması var, gündem yokluğu dışında bi sorun yok. Whatsapp şimdilik iyi, D geçenlerde bi güncelleme vardı. Geleceği ne olur bilemiyorum ama şimdilik benim için bi sıkıntı yok, iyi gunler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AristA

Bu dört uygulamayı passport se de kullanıyorum. Instagram android son sürüm yüklü, çok iyi çalışıyor. Isınma sorunu yok. Facebook 'ta hem telefondaki hem de android 29.0.0.23.13 mu neys onu kullanıyorum, sıkıntı yok benim için. Twıtter' ın resmi BlackBerry World uygulaması var, gündem yokluğu dışında bi sorun yok. Whatsapp şimdilik iyi, D geçenlerde bi güncelleme vardı. Geleceği ne olur bilemiyorum ama şimdilik benim için bi sıkıntı yok, iyi gunler.

Twitter da gündem 3-5 gün önce var dı,birden gitti genelmiş demek ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Facebook icin birsuru alternatif var en olmadi android uygulamasinin 28 ve 29 surumleri sıkıntısız calisiyor. Whatsapp simdilik guncelleme aliyor yil sonunda desteklemeyecekmis ama onun da adroid versiyonu sorunsuz calisiyor. Twitter zaten orijinal BlackBerry uygulamasi var ve surekli guncelleniyor. Instigram icin de bir suru uygulama var marketinde. sıkıntı surada, android uygulamalari android telefon hizinda aciliyor ama BlackBerry uygulamalari isik hizinda o yuzden millet android uygulamalarindan sikayetci

• 307kd kullanıcısına yanıt
    Bende passport uygulamalarını araştırır oldum lakin yorumunuzda şuraya takıldım. Instagram için bir sürü uygulama var marketinde demişsiniz, instagram 3. parti uygulamalara erişimi kapatmıştı sanırım hala çalışıyor mu kendi uygulaması dışında hocam?
  • ReiCheN kullanıcısına yanıt
    İnstagramın kendi versiyonu sorunsuz çalışıyor. 3. Parti uygulamalara gerek yok

• ReiCheN kullanıcısına yanıt
    Kullanmadığım için bilgim yok ama o uygulamalar sürekli güncelleniyor, desteklemese güncelleme de gelmezdi
  • Arkadaşlar blackbery 9900 bold ve lg G PRO android kullanıyorum. Andoridden acayip şekilde sıkıldım. Bana illallah dedirtti.

Önceden ios almayı düşünüyordum ama pasaportu görünce gönlüm kaydı. Kullandığım bir çok program hem ios da hemde androidde var.

Aşağıya yazacağım programlar pasaportta çalışıyor mu acaba? alıp da pişman olmak istemem..

cepteteb
    garanti bankası
    ing bankası
    adobe reader
    dropbox
    ego
    facebook
    instagram
    camscanner
    PROFİMAİL
    tumblr
    MAİLDROİD
    twitter
    tubemate
    mega
    blackmart
    swarm
    mobizen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet_kara46 -- 24 Haziran 2016; 18:56:37 >
  • Blackberry Passport SE kullanmış biri olarak.

-İşletim sistemi (yardımcı programların çoğuna ihtiyaç duyulmuyor)
    -Kullanım kolaylığı
    -Fiziksel klavye kullanımı(Touchpad işlevselliği)
    -Multitasking
    -Güvenlik
    -Malzeme kalitesi
    -Hızı
    -Ses kalitesi
    -Kare geniş ekran
    -Arka kamera kalitesi
    -Pil ömrü
    -Çoğu banka uygulaması android port sıkıntısız calısıyor
    -Çelik kasası

Piyasada bunların olduğu ios ve android telefon yok

Bu fiyata alınabilecek en iyi telefon.

Yalnızca Facebook bağımlıları uzak dursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvliGamer -- 28 Haziran 2016; 10:10:51 >
  • Kullandığım eski sürümlü android facebook uygulaması artık açılmıyor ve bugün whatsappdan beklenen bildirim geldi telefonuma yılsonu destek kesilecek diye inş. android sürümüde telefonda sorunsuz çalısır.
  • Evet, WhatsApp uyarısını bende aldım. Fakat fb'ta sorun yok. Çalışıyor halen.

• Ziraat bankasi tablet uygulamasi sorunsuz caliyor. Apk olarak asagidaki linkten yukleyebilirsiniz

https://1drv.ms/u/s!Ap8yI70awopL8TlyPO7P2HIIqlM_:

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yapıkredi uygulaması kullanıyorum ama cüzdan uygulamasını bulamadım yukleyebilen var mı ya da nerden bulabilirim?
  • BlackBerry 10 a linux tabanlı dediğim için sanki vatanı satışımız gibi bir muamele görmüşüz :D arkadaşlar benim bildiğim o yada ben yanlış söyledim ama BlackBerry 10 ile Android arasında bi kan bağı var diyim size. Qnx değil anlamına gelmiyor bu dediğim yada Android de qnx dir anlamına da gelmiyor. Onun dışında arkadaşın vıkıpedıa ile çelişiyor dediği Android uygulamalarının nasıl çalıştığına dair yazdıklarım bizzat kullandığım şeylerdir. Çok isteyen bbm den eklesin ekran görüntüsü vererek video sohbette göstereyim lütfen keseden atmayın.

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.