Şimdi Ara

BlackBerry Priv Ana Konu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
12
Favori
34.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu cihaz hepsiburada.com da turuncu mağaza diye sastıcıda 2797 tlmye düşmüş edermi sizce bu mu s7 edge mi
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    teknik özellikleri çok farklı degil. S7 muhtelif sensörler eklemiş bu modele, ne kadar pratik bilemiyorum.

Mail ve güvenlik olarak Priv, piyasadaki her telefondan bi tık önde bence. BB nin en saglam kartı olan hub-Dtek privde de mevcut.

Dizayn ve tarz olarak, Priv açık ara piyasadaki tüm telefonlardan farklı. Benim gibi, işlevselligin yanısıra dizayna da önem verenler için ideal :)

fiziksel klavye de, alışkın olan ve arayanlar için önemli bir artı.

Özellikle Iphone ve Samsungun ergenlerin elinden düşmedigi bu zamanlarda, Privi gercekten agırlıgı olan bir telefon olarak da görüyorum.

Fiyat güzelmiş
  • priv in dış ses yüksekliği nasıl acaba ? passport kadar varmı çift speaker mi yoksa tek mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blackberry Türkiye'de yokmu?
    Yani internet siteleri disinda satan bir yer elektronik magaza vs yokmu benmi bulamıyorum?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dicanio

Blackberry Türkiye'de yokmu?
    Yani internet siteleri disinda satan bir yer elektronik magaza vs yokmu benmi bulamıyorum?

resmi olarak türkiyede yok yıllar oldu çekileli ,

ancak telefoncuda orda burda ahmet, mehmet in ithal edip kendi garantisini verdiği cihazlar mevcut.

priv için adam akıllı servisi olsa çoktan alırdım fakat şu intel garanti gerçekten berbat ötesi,,, bozulmazsa çok şukela ama bozulursa cihaz, resmen parayı çöpe atmış oluruz.
  • dicanio kullanıcısına yanıt
    http://blackberry-tr.com/priv.html

• quote:

Orijinalden alıntı: User Friendly

http://blackberry-tr.com/priv.html

blackberry resmi olarak tr de yok eğer resmi olarak tr de olsaydı eğer blackberry.com.tr olur du adresi

site koycebine diye sanal marketin hazırladığı bir sitedir hatta kendi siteleri
    http://ozguriletisim.com/ozgur_mobil_iletisim_contact.html

umarım anlatabildim :)

Hakan gündüz ben de biliyorum kendi hazırladıkları bir site olduğunu , özgür iletişime ait olduğunu vs.

Whois bakmayı biz de biliyoruz. Kaldıki tüm iletişim bilgileri zaten sitede mevcut.

Kendilerinin BlackBerry ile ne tür bir bağları var ya da yok bilemeyeceğim, evrak isteyen arasın sorsun, gitsin baksın vs.

Bu arada com.tr olmak zorunda değil.

• Yaklaşık iki buçuk senedir q10 kullanıyorum ve telefonumdan aşırııı derece de memnunum fakat 2016 yılı sonu itibariyle bb10 ve altı sürümlerden ciddi mana da uygulamarda kısıtlama gelecek gibi duruyor. Bende klavye den vazgeçemeyenlerdenim fakat cihazın android olması beni aşırı derece tedirgin etmekte. Cihaza değil android e güvenmiyorum. Daha önce yazılan tüm yazıları okudum, Fiyatlar maalesef fahiş durumda ama şu an hepsi burada fiyatı 2.800 tl. Tavsiyeniz ne olur. Telefonda sadece mail, whatsapp, skype, line, viber, linkedin kullanıyorum onun haricinde face,twitter,instagram vs... gibi hiçbir uygulamayı kullanmıyorum. Tamami ile iş. Tavsiyelerinizi bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

quote:

ancak telefoncuda orda burda ahmet, mehmet in ithal edip kendi garantisini verdiği cihazlar mevcut.

priv için adam akıllı servisi olsa çoktan alırdım fakat şu intel garanti gerçekten berbat ötesi,,, bozulmazsa çok şukela ama bozulursa cihaz, resmen parayı çöpe atmış oluruz.

Cok tesekkurler.
    Ben aldim 3 gundur kullaniyorum ve izlenimlerimi yazayim belki ilgilenen olur.
    En once cok kaliteli, elinizde verdigi his bu.
    Isinma falan bisey yasamadim. Ilk zamanlar oldugu icin yogun kullaniyorum pil gercekten muthis. Klavye cok iyi ama gerek duymuyorum. Ama su anda klavyeden yaziyorum.
    Turkce klavyede i ve I sorunu var. O biraz problem yani kelime onerilerini kullanmiyorum sirf bu sebepten ve cozemedim.
    Ha bir de picture lock.
    Su anda secemiyorum kitlendi sadece pattern kullanabiliyorum varsa bilgisi yardimi olan sevinirim.
    Onun disinda evet pahali.
    Ben 2800 e aldim garantili.
    Butceniz varsa inanin eder.
    Ha birde daha onceden mevcut olan sd card oturmadi.
    Simdilik su cok kotu diyecegim bisey cikmadi.
    Fotoda cok iyi..
    Tabi benim izlenimlerim almak isteyene yardimi olursa sevinirim.

• s7 edge aldım teşekkürler

• Chaz icin 4.5g Uyumlu degildir diyor?
    Ve vakifbank uygulaması calismiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunkeser -- 31 Mart 2016; 23:44:19 >
  • bu ürünün dış sesi z30 veya apssport ile kıyasanınca nasıl acaba
    https://www.youtube.com/watch?v=5_XyQZZgWhk

• the_cerberus kullanıcısına yanıt
    Bu i ı olayini maalesef bende çözemedim tek problem bu.
    Sirf bu yüzden ingilizce klavye kullanıyorum ve tabi bor anlami olmuyor.
    Çözen vars sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Türkçe klavyenin ı-i sorunlu halini çekip gönderseniz de fikir sahibi olsak?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

quote:

Cok tesekkurler.
    Ben aldim 3 gundur kullaniyorum ve izlenimlerimi yazayim belki ilgilenen olur.
    En once cok kaliteli, elinizde verdigi his bu.
    Isinma falan bisey yasamadim. Ilk zamanlar oldugu icin yogun kullaniyorum pil gercekten muthis. Klavye cok iyi ama gerek duymuyorum. Ama su anda klavyeden yaziyorum.
    Turkce klavyede i ve I sorunu var. O biraz problem yani kelime onerilerini kullanmiyorum sirf bu sebepten ve cozemedim.
    Ha bir de picture lock.
    Su anda secemiyorum kitlendi sadece pattern kullanabiliyorum varsa bilgisi yardimi olan sevinirim.
    Onun disinda evet pahali.
    Ben 2800 e aldim garantili.
    Butceniz varsa inanin eder.
    Ha birde daha onceden mevcut olan sd card oturmadi.
    Simdilik su cok kotu diyecegim bisey cikmadi.
    Fotoda cok iyi..
    Tabi benim izlenimlerim almak isteyene yardimi olursa sevinirim.

hocam merhabalar yaklaşık 15 gündür telefonu kullanıyorsunuz sanırım, telefonla ilgili görüşleriniz nelerdir, bende almayı düşünüyorum ama android olmasından kaynaklı tereddütlerim var.

• Telefonda herhangi bir problem yok yazdiklarim gecerli. Sarji cok iyi ve cok yogun kullaniyorum.
    Kamerasini begenmeyenler olmus iphone 6 s den gectim arada dunya var.
    Hizli takilmiyor, isinma falan oyle olmadi.
    Gayet memnunum..
    Tek problem eger problem derseniz klavyede turkce i I sorunu.
    Aksesuar bulmak zor.
    Onun disinda kullandigim en iyi telefonlardan diyebilirim.

Soyle bir problemim var kullanan arkadaslardan yardim rica ediyorum.
    1 telefonun sol yani hafif bastirinca klik yapiyor beni sinir etti :) kapak alarak cozulurmu diye dusunuyorum

2 telefon bazen kendi kendine siyah beyaz aciliyor. Yani kapali dururken bildirim falan yok ekran aciliyor siyah beyaz.

Varmi yardimi olan?

Cevap için teşekkür ederim hocam, bende q10 kullanıyorum onda da i sorunu var ama basılı tutarak çıkıyor i ve zamanla da alışıyorsunuz, ben alıştım ve beni rahatsız etmiyor, tekrardan ilginize teşekkür ederim
  • quote:

Telefonda herhangi bir problem yok yazdiklarim gecerli. Sarji cok iyi ve cok yogun kullaniyorum.
    Kamerasini begenmeyenler olmus iphone 6 s den gectim arada dunya var.
    Hizli takilmiyor, isinma falan oyle olmadi.
    Gayet memnunum..
    Tek problem eger problem derseniz klavyede turkce i I sorunu.
    Aksesuar bulmak zor.
    Onun disinda kullandigim en iyi telefonlardan diyebilirim.

Soyle bir problemim var kullanan arkadaslardan yardim rica ediyorum.
    1 telefonun sol yani hafif bastirinca klik yapiyor beni sinir etti :) kapak alarak cozulurmu diye dusunuyorum

2 telefon bazen kendi kendine siyah beyaz aciliyor. Yani kapali dururken bildirim falan yok ekran aciliyor siyah beyaz.

Varmi yardimi olan?

O sorun kapak ile düzeliyor. Benim telefonum yere düştükten sonra klik sesi yapıyordu. Bir süre kapaklı deri kılıf ile kullandım. Çıkardım sorun düzelmişti

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.