Şimdi Ara

BlackBerry Priv Ana Konu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
12
Favori
34.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda cihazin siparisini bugun verdim.Umarim nexus almadigima pisman olmam.Daha once hic bb kullanmadim,acaba bb hub vs gibi ayrintilar icin onerebileceginiz site yada kaynak varmi.Kullandigim cihazin hakkini sonuna kadar vermek isterim,tum ozelliklerini ogrenmek istiyorum cihaz gelene kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gidakontrol G kullanıcısına yanıt
    Geldiğinde çabucak çõzersin zaten

http://demos.blackberry.com/priv-by-blackberry/na/ca/gen/videos/priv-by-blackberry-overview-blackberry-hub.mp4

http://demos.blackberry.com/priv-by-blackberry/na/ca/gen/index.html

http://helpblog.blackberry.com/2015/11/getting-started-with-priv-by-blackberry/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6EF013079 -- 5 Mayıs 2016; 7:13:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkürler linkler için.Amazonda satılan cihazlar att unlocked mis ve update için içine att simcard takmak gerekiyormuş. Sonuçta 4 dolarlık prepaid card alarak sorunu çözmeyi düşünüyorum ama teyit etmek istedim. Türkiye simcardi varken Upgrade yapilamazmi unlocked cihaz

• gidakontrol G kullanıcısına yanıt
    Carrier unlocked ile factory unlocked arasındaki fark tam da bu. Siz ota olarak at&t olmadan güncelleme alamazsınız. Bunun dışında autoloader 'lar ile de upgrade yapabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: gidakontrol

Sonunda cihazin siparisini bugun verdim.Umarim nexus almadigima pisman olmam.Daha once hic bb kullanmadim,acaba bb hub vs gibi ayrintilar icin onerebileceginiz site yada kaynak varmi.Kullandigim cihazin hakkini sonuna kadar vermek isterim,tum ozelliklerini ogrenmek istiyorum cihaz gelene kadar.

Hocam pişman olmayı bırakın sevineceksiniz. Özellikle 6.0 güncellemesi ile şarj inanılmaz iyileşti. Ben Aralık ayından beri kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim.
  • At-t henüz mm güncellemesini çıkarmamış sanırım. İnşallah telefon gelene kadar cikarir

• cihazın fiyatı bir türlü düşmüyor,BB kalitesi ve android iyi bir karışım.bu gidişle alamayacağız cihazı...sürgülü fiziksel klavye ve BB,rakibi bile yok.
  • Bu telefona custom rom geliştiriliyormu?
  • Cevap için teşekkür ederim. Burada desteğinin olmaması beni korkutuyor. Yoksa sadece klavyesi ve şarj olurken ekrandaki bildirimi için bile almak isterim. Maalesef fiyatı çok fazla ve de düştüğünde de eski kalmış olacak diye düşünüyorum. Resmi olarak var olsaydı bb çok güzel olurdu... Ama genelde satın aldığım cihazlarda illaki bir sıkıntı çıkıyor ve garantiye yolluyorum. Bedevi-çöl ilişkisi bir nevi. Bu cihaz benim için de fazla riskli. Az para değil. Ne diyeyim. Keşke benim olsaa
  • AkselEsEs A kullanıcısına yanıt
    BlackBerry güvenliği dolayısıyla geliştirilemiyor diyelim

• kaanyilmaz K kullanıcısına yanıt
    intellicel iletişimin getirdikleri garanti altında, bu yeterli oluyor...

• iPhone'umu satıp almayı düşünüyorum ama şu arkasının plastik malzeme olması kalite algısını çok düşürüyor. Bi de imessage ile facetime'a çok alıştım yıllardır. Ne yapsam bilemedim.
  • CuneytKarahan C kullanıcısına yanıt
    Hocam bende Türkiye garantili cihaz var İPHONE ile takas etmeyi düşünüyorum. İlgilenen olursa iletişime geçelim.

• Teknik özellikleri yanlış yazılmış

• Fiyatı 550₺ yazıyor. Çok iyiymiş, alalım hemen.

• Arkadaşlar cihazın kasa kalitesi nasıl? Arka yüzeyde nasıl bir malzeme kullanılmış? Ses kalitesi nasıl, kaliteli bir kulaklıkla kullanan; flac-m4a gibi sıkıştırilmamış formatlarda müzik dinleyen var mı?
    Ciddi ciddi ilgimi çekti bu Priv, çok seçkin duruyor.

• Bende. Bugün aranıza katıldım müthiş bir telefon

• Ebay den aldığım privin yolda ekranı kırılmış, şimdi işin yoksa 20 gün daha bekle. Kavusamayacagim herhalde telefona

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gidakontrol

Ebay den aldığım privin yolda ekranı kırılmış, şimdi işin yoksa 20 gün daha bekle. Kavusamayacagim herhalde telefona

Hocam e-bay den direk Türkiye'ye sipariş verdiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.