Şimdi Ara

BlackBerry Priv Ana Konu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
12
Favori
34.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Haggard1963

Arkadaşlar cihazın kasa kalitesi nasıl? Arka yüzeyde nasıl bir malzeme kullanılmış? Ses kalitesi nasıl, kaliteli bir kulaklıkla kullanan; flac-m4a gibi sıkıştırilmamış formatlarda müzik dinleyen var mı?
    Ciddi ciddi ilgimi çekti bu Priv, çok seçkin duruyor.

BlackBerry neticede, kasa kalitesi iyi ve arka kapak kaygan olmayan plastik malzemeden, kadifemsi bir his sunuyor. Telefonda müzik dinleyen bir tip değilim ve bu konuda da üzmeyeceği su götürmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gidakontrol G kullanıcısına yanıt
    iade şansın varsa at-t olmayan versiyondan al...

• Ses kalitesi çok iyi diyebilirim. Ama kulaklığı beş para etmez

• Arkadaşlar Merhaba,

Usa da iki tür fiyat var biri 399 usd diğeri 829 usd bunların biribirinden farkı nedir bilen varmı eğer farkı yoksa ucuz olanı alacağım çünkü ikiside unlocked yazıyor

399 usd,
    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=9SIA66S42P7368&cm_re=blackberry_priv-_-75-353-248-_-Product

829 usd,
    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=9SIA4DM3RB8515&cm_re=blackberry_priv-_-9SIA4DM3RB8515-_-Product

• quote:

Orijinalden alıntı: thekingisnaked

Ses kalitesi çok iyi diyebilirim. Ama kulaklığı beş para etmez

Kulaklığı ergonomik olarakta garipti, kulagima tam oturana kadar cihazı satmıştım 😬

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ToKuGaWa-

Arkadaşlar Merhaba,

Usa da iki tür fiyat var biri 399 usd diğeri 829 usd bunların biribirinden farkı nedir bilen varmı eğer farkı yoksa ucuz olanı alacağım çünkü ikiside unlocked yazıyor

399 usd,
    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=9SIA66S42P7368&cm_re=blackberry_priv-_-75-353-248-_-Product

829 usd,
    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=9SIA4DM3RB8515&cm_re=blackberry_priv-_-9SIA4DM3RB8515-_-Product

399 usd olan at-t operatörüne özel olan versiyon, blackberry, at-t için güncelleme dağıtmaya başlarsa eğer ancak cihaza at-t sim kart takılı ve internete bağlıysan güncelleme alabiliyorsun ota olarak. onun dışında rom atar gibi autoloader kullanarak da güncellenebiliyor.

829 usd olan modelde blackberry güncelleme sundukça, modele özel güncellemeleri direk alıyorsun.

tercih size kalmış.

• cevap için teşekkür ederim şu an q10 kullanıyorum ilk zamanlarda hep autoloader kullanmıştım zaten sıkıntı olmaz, 399 usd olanı da burada istediğim sim kart ile kullanabilirim değil mi ?
  • Şuan yurtdisindayim ve ürünü geri yolladım. Yenisi birkaç güne yollanır bana. Att modelini aldım, alırken prepaid att kartı aldım 8 dolara, güncelleme geldiğinde kartı takip guncellerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -ToKuGaWa- kullanıcısına yanıt
    Evet

• Çok sağolun, Bende 399 usd olanından alıyorum o zaman
  • Priv de galeri olarak ne kullanabiliriz ben fotoğrafları pek sevmiyorum

• thermofısa T kullanıcısına yanıt
    Quickpic veya cyanogen gallery kullanıyorlar genelde...

• quote:

Orijinalden alıntı: emreaavci

Samsung Apple ve diğer bilindik markaların aşina olduğumuz tasarımlarını yerle bir edecek tasarımda bir cihaz.

Slide bir android nasıl olurdu diye eskilerden beri düşünürüm. Samsung yapar dedim o edge'e yöneldi.

Özelliklerinden de çoğu arkadaş tatmin olmuş.

Kafamdaki soru BB türkiye den çekildi mi garanti ve servis mevzusu sıkıntı olur mu?

Birde maalesef ki fiyatı acaba iphone 6s mi diye düşündürüyor ancak farklı marka cihazlarla uyumsuz özgün bir arayüz sunmaya çalışırken insanı çileden çıkartan bir İOS yerine tam performans kullanılabilen bir Androidi tercih ederim sanırım.

Tabi ki fiyatının pahalı olduğu gerçeği değişmiyor. Forumda var mıdır ikinci eli falan.

( Kızağı açarak çağrı cevaplamak mümkün mü? Güzel bir hava katacağını düşünüyorum bunun BKZ : Matrix - nokia )
    Bu mesaja eklenen görseller:

Kızağı kaydırarak cevap varmış. Ağustos gibi almayı düşünüyorum bende ama tek düşündüren konu arka plastiği. Metal ya da cam yapsalar harika olurdu. Belki special editionu çıkar diye bekleyeceğim biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: -ToKuGaWa-

Çok sağolun, Bende 399 usd olanından alıyorum o zaman

Telefon gelince yorumları bekliyoruz. :)

• Dün itibariyle bende sahip oldum, tek kelime ;çok etkili ve kaliteli bi cihaz.

BlackBerry kalitesi bariz belli, ekranda görüntü nasıl alıyorum dostlar?.."

• xxxx1 kullanıcısına yanıt
    Güç tuşuyla ses kısma tuşunu kombine ederek

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxx1

Dün itibariyle bende sahip oldum, tek kelime ;çok etkili ve kaliteli bi cihaz.

BlackBerry kalitesi bariz belli, ekranda görüntü nasıl alıyorum dostlar?.."

Elde, masada falan foto atabilir misin? :)

• CuneytKarahan C kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam haziran ortası gibi elimde olacak İnşallah izlenimleri paylaşırım muhakkak
  • Benim prıvde şarj olurken yuvarlak kısımda çıkan çizgi ve süre çıkmıyor ayarı da açık. Sorun ne olabılır

• thermofısa T kullanıcısına yanıt
    Arada kullandığın başka bir şarj cihazı olmuş olmalı, tekrar onunla taktığında çıkıyor

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.