Şimdi Ara

BlackBerry Priv Ana Konu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
12
Favori
34.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostlar herkese merhaba,ben bu cihazı düşünüyorum fakat fiyatını biraz daha düşmesini bekliyorum açıkcası...android olması,kaliteli büyük bir ekranı,kızaklı ve fiziksel klavyesiyle diğerlerinden sıyrılması başlıca tercih nedenim...

kullanan arkadaslardan olumlu olumsuz yönlerinden ve kulaklık ses kalitesiyle bahsederlerse alacak olanlara ben dahil fikir vermiş olur...cevap verenlere şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxx1

dostlar herkese merhaba,ben bu cihazı düşünüyorum fakat fiyatını biraz daha düşmesini bekliyorum açıkcası...android olması,kaliteli büyük bir ekranı,kızaklı ve fiziksel klavyesiyle diğerlerinden sıyrılması başlıca tercih nedenim...

kullanan arkadaslardan olumlu olumsuz yönlerinden ve kulaklık ses kalitesiyle bahsederlerse alacak olanlara ben dahil fikir vermiş olur...cevap verenlere şimdiden teşekkürler.

Öncelikle olumsuz yönlerden başlayayım.

Isınma oluyor. Ama çok ciddi problem olmuyor.
    Klik sesi sıkıntısı yaşayan bir yığın insan var. Bende telefonumun yere düşürmem sonucu birkaç gün klik sesi yaptı fakat düzeldi.
    Şarjı sıkıntılı. Gün içerisinde 3G açık 3 saat civarı ekran süresi alıyorum.
    Kutudan çıkan kulaklık beş para etmez. Ancak arkadaşımın Sennheiser kulaklığını denedim ses gayet iyi geliyor.

Olumlu yönleri zaten kendiniz yazmışsınız.

• testlerden 53 000 gibi bir puan alarak kendını gostermıs ama hedeflesen satıs rakamına ulasamamıstır.
  • beta testerlar marshmallowu almaya başlamışlar hadi bakalım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gün içinde gittigidiyorda %25+%7 indirim vardı kaçırmadım aldım, hadi bakalım...

• Tam olarak ne kadar odediniz acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • By_XenoN kullanıcısına yanıt
    2463 tl

• Sanırım sorun düzeltmeleri içeren ve cihazın eleştiri aldığı eksik yanlarını tamamlayan güncellemeler olmuş. Kullanan arkadaşlardan kullanımın ilerlemesiyle ortaya çıkan olumlu-olumsuz yorumlarını ve bir de elde ya da başka bilindik cihazlarla yan yana fotoğraflarını rica edebilir miyim? :)
  • kaanyilmaz K kullanıcısına yanıt
    http://m.crackberry.com/what-marshmallow-means-priv?utm_medium=slider&utm_campaign=navigation&utm_source=cb

• quote:

Orijinalden alıntı: User Friendly

http://m.crackberry.com/what-marshmallow-means-priv?utm_medium=slider&utm_campaign=navigation&utm_source=cb

Size de geldi mi ? Yoksa. 6.0.1 d3gisiklikler nedir?

• BU PRİV İÇİN BB LİNK GİBİ VEYA SUİTE GİBİ PROGRAM YOK SANIRIM
  • Yurtdışında 400 dolara kadar fiyatı düşmüş.Alıp getirebilcek birileri yokmu? Max. 1500 TL'ye satilabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkselEsEs -- 29 Nisan 2016; 21:07:09 >
  • I/i meselesinde BlackBerry türkçe klavye ayarlarında sistem dilini kapatıp alfabe qwerty ile sadece Türkçe seçenekleri arasından sadece birini aktif bırakarak öncelik değiştirilebiliyor ama ben de tüm türkçe harflerin ekran klavyesinde ilk elde görünmesini isteyenlerdenim...

Sırasıyla:

Dil ve giriş
    BlackBerry Klavye Ayarları
    Giriş dilleri
    Sistemin dilini kullanın -pasif
    Alfabe (QWERTY) -aktif
    Türkçe -pasif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6EF013079 -- 30 Nisan 2016; 18:48:40 >
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Marshmallow bana bu hafta içinde gelecek, geç bir beta tester olarak...

• Ekran klavyesinde tüm türkçe harflerin dizilimde ilk elde görünmesi için bildirimde bulundum, bakalım...

• quote:

Orijinalden alıntı: User Friendly

Marshmallow bana bu hafta içinde gelecek, geç bir beta tester olarak...

marsmallow un autoloader ı crackberry gibi sitelerde var direk kurun...

• hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Beta tester olarak kalmam gerektiğinden o şekilde yapmam sıkıntı. Dememe kalmadı marshmallow iniyor bana da şuan :-)

• kaanyilmaz K kullanıcısına yanıt
    Son derece stabil ve akıcı...

• Merhaba, BlackBerry kısmında bu soru ilginç olacak ama mümkünse tarafsız olarak yorumunuzu istiyorum. Suan nexus 6p ve BlackBerry priv Amazonda aynı fiyata. İkisinden birini alacağım, hangisini tercih etmeliyim kararveremedim. 2010 dan beri android kullanıyorum halihazırda note 2 var.

• gidakontrol G kullanıcısına yanıt
    Nexus bir cihaz alacaksan şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki privi de blackberry nexus olarak görebilirsin

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.