Şimdi Ara

BlackBerry Priv Ana Konu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
12
Favori
34.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sıfır ayarında garantili cihazımı satıyorum. İlgilenen arkadaşlar pm atabilirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihazda şöyle bir saçmalık tesbit ettim,sadece bendemi yoksa baska arkadaşlarda varmı,kullanan arkadaşlardan cevap bekliyorum...cihazdaki vidget lerde kendi takvim vidgeti dahil,atıyorumhava durumu vidgeti güncelleme yapmıyor bir süre sonra gün içinde,yeniden açıp kapatmak gerekiyor cihazı...böyle bir sorun yasayan varmıdır?..fabrika ayarlarına sıfırlayıp yeniden kurdum buna rağmen zaman kaybı yasadım duzelmedi.

böyle saçma bişeyle kullanmam söz konusu değil,devam etmesi halinde cihazı satacağım.
  • xxxx1 kullanıcısına yanıt
    Hava durumu widgeti kendini güncelliyor belirli aralıklarla. Dakka başı güncellemesi de gerekli değil zaten, hava bu. Tahminler haftalık bile yapılıyor vs. Herhangi bir sorun yok.

• Bunun için telefon mu satılır?

• Privde kilit ekranı bildirimi nasıl oluyor bir bildirim geldiğinde ekran da okunmuyor ılla kilidi açmak gerekıyor

• thermofısa T kullanıcısına yanıt
    Bildirimin üzerine dokunup parmağın basılı halde aşağı çekersen çerçeve genişliyor ve içeriği gösteriyor...

• sonunda privim geldi,ilk aldigim telefon kargodan kirik cikmisti bu sefer duzgun cikti.Ekrana tempered cam uyguladim mukemmel oldu ancak ekranin sol alt kosesinden gelen klik sesi beni deli etti ve onu duzeltirken tempered cami kirdim.Neyse suan ses kesildi.MM guncellemesini yukluyor suan,bir sorum olacak hub kismina twitter ve facebook,whatsapp nasil ekleniyor?bende hesap ekle kisminda direk mail adresi secenegi var baska yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gidakontrol G kullanıcısına yanıt
    Sen eklemiyorsun, uygulamalara hesabınla giriş yapınca otomatik alıyor hub...

• gidakontrol G kullanıcısına yanıt
    O "klik" sesini nasıl düzelttiniz peki?

• Youtube videosundaki gibi sol üst köşeden ve sağ alt köşeden tutup baskı uyguladım, ekranın üstündeki tempered anında çatladı ama klik sesi kesildi.
    Twitterin orjinal uygulamasını hiç kullanmadimki hep falcon Pro kullanıyorum, neyse eklemem onuda. Teşekkürler yardımlar için.

• dostlar cihazı pc ye bağladığımda cihazı görüyor ama dosyalar,photo vs hiç bir veriye ulaşamıyorum neden?..
  • Yukardaki hizli ayar cekmecesine bakinirsaniz, cihaz ne olarak baglanmis , usb sarj olarak kalmis gibi.
    Bu arada ekran ustundeki Navigasyon tuslarinin transparan olmasi efsane olmus, ekrandan calmiyor

• Facebook dan link tıkladığımda veri bağlantısı ücretlendirilir diye uyarı veriyor bunu kapatmanın yolu nedir arkadaş lar?

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxx1

Facebook dan link tıkladığımda veri bağlantısı ücretlendirilir diye uyarı veriyor bunu kapatmanın yolu nedir arkadaş lar?

Uyarı geldiğinde anladım bir daha gösterme gibi bir şeyi seçip ok ver.

• quote:

Orijinalden alıntı: CuneytKarahan

Çok havalı duruyor gerçekten. En azında iphone ve muadili telefonlara benzemiyor tip olarak. :) ah arka plastik olmasaydı :(

Arkası tam olarak plastik değil. BlackBerry nin patent sahibi olduğu bir malzeme. Kesinlikle ucuz bir görüntü yok. Hissi çok iyi.

• thekingisnaked T kullanıcısına yanıt
    Aynen yapıyorum ama herdefasında linke tıkladığımda ücret uyarısı veriyor mobilde, wi fi öyle bir sıkıntı yok.

Çözümünü bulmuş değilim.

• thekingisnaked T kullanıcısına yanıt
    +1

• Telefona orjinal kılıf, arka kapagada kart tutucu taktım,plajda cüzdan taşımaya son:) bugün 2 kişi merak edip sordu, hiç görmedik ne güzel telefon diye. Acayip ilgi uyandırıyor telefon

• Temmuz güncellemesi geldi bu arada, 33mb lik bir güncelleme ama yüklenmesi (download haric) bir saat sürdü. Bu arada root olmadan reklam engelleme için adguard kurdum tavsiye ederim. stabil calisiyor

• stv 3 ile stv 4 arasındaki fark nedir bilen varmı?..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.