Şimdi Ara

BlackBerry Priv Ana Konu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
12
Favori
34.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Frekans farkları var. Şu tablo kısmen priv için de geçerli:http://forums.crackberry.com/attachments/blackberry-priv-f440/393078d1457026405t-blackberry-priv-models-supported-frequencies-priv.png

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablosuz şarjı deneyen oldumu acaba? İse yariyorsa samsungun şarj standını almayı düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AT&T priv kullanan arkadaşlardan autoloader kullanan var mı ? aradım ama ben bulamadım, AT&T için diğer autoloader larda uyuyormu acaba telefonun brick olma olasılığı yüksekmiş biraz çekindim açıkçası. Custom rom atmak için önerisi olan arkadaşlar yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -ToKuGaWa- -- 12 Temmuz 2016; 16:18:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gidakontrol

Youtube videosundaki gibi sol üst köşeden ve sağ alt köşeden tutup baskı uyguladım, ekranın üstündeki tempered anında çatladı ama klik sesi kesildi.
    Twitterin orjinal uygulamasını hiç kullanmadimki hep falcon Pro kullanıyorum, neyse eklemem onuda. Teşekkürler yardımlar için.

videosunun linkini atabilirmisin sağol
  • Temiz priv arıyorum. Elimdeki temiz iphone se 64 gb ile takas edebilirim. İlgililer ulaşabilirse sevinirim :)

• BlackBerry Passport tan Priv e geçiş yaptım stv-100-3 modelini kullanıyorum sorusu olan ulaabilir. kilik sesi yapanlar kızagı açsın baş parmagıyla klavyenin ortasına bastırsın diğer yandanda kilik yapan alt köşeden kendine dogru güç uygulasın çok abartmadan ses geçer . her türlü uygulamayı hub a alabiliyor hub ayarlarını kurcalayın biraz 6.1 sürümünden sonra bu dedikleriniz düzeldi. kilit ekranında bildirimlerin kabak gibi içeriginin görünmesi saçma birşey zaten o zaman neden bu ekrana kilit ekranı diyoruz ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esat1993can -- 31 Ağustos 2016; 19:24:53 >
  • Selam millet. İPhone 6 Plus alma arefesimdeyim ama nedense sürekli gözüm Blackberry e kayıyor. Önce Pasaport çok ilgimi çekti ama işletim sistemi yüzünden vazgeçtim. Bu kez Priv e acayip kafayı taktım. 1650 TL ye sıfır pasaport kayıtlı model buldum ama cihaz dili ingilizce dedi satıcı. Türkçe içinde yok sanırım. Sizce napmak lazım. Aşırı derecede sosyal medya kullanıyorum. Özellikle instagram ve snapchat. İPhone alırsam ancak 2.el 16 GB Lik model alabileceğim buda ilerisi için sorun. Priv almak istiyorum sanırım bi yardım edin dostlar (:

• Spielberg kullanıcısına yanıt
    cihaz android olduğu üzre dili türkçeye çevriliyor doğal olarak. Sıkıntı cihazın hangi model olduğu, frekans farkı oluyor çünkü. stv1 ... stv4'e kadar gidiyor. stv4 ise sıkıntısız kullanırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: User Friendly

cihaz android olduğu üzre dili türkçeye çevriliyor doğal olarak. Sıkıntı cihazın hangi model olduğu, frekans farkı oluyor çünkü. stv1 ... stv4'e kadar gidiyor. stv4 ise sıkıntısız kullanırsın.

O zaman stv4 değil ise almamalıyım dogru mu anladın? Bunu nasıl öğrenebilirim peki yani hangi seri olduğunu?

• Spielberg kullanıcısına yanıt
    kutuda yazıyor. stv 4 olan global olan model. diğerlerini kullananlar da var lakin sen bunu ara kutuda.
  • İphone 5 s ile takaslık priv arıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Esat1993can

BlackBerry Passport tan Priv e geçiş yaptım stv-100-3 modelini kullanıyorum sorusu olan ulaabilir. kilik sesi yapanlar kızagı açsın baş parmagıyla klavyenin ortasına bastırsın diğer yandanda kilik yapan alt köşeden kendine dogru güç uygulasın çok abartmadan ses geçer . her türlü uygulamayı hub a alabiliyor hub ayarlarını kurcalayın biraz 6.1 sürümünden sonra bu dedikleriniz düzeldi. kilit ekranında bildirimlerin kabak gibi içeriginin görünmesi saçma birşey zaten o zaman neden bu ekrana kilit ekranı diyoruz ki ?

Kilit ekranı bildirimleri kapatılabiliyor ayarıyla.

• kadaşlar yeni farkettim cihazı sallayınca kamerasından tık tık ses geliyor lens aşagı yukarı daha doğrusu dıştaki cam ile içeri arasında tünel gibi olan yolda boşta ve oynuyor kamerayı açınca bu oynama geçiyor kamera açıkken sallayınca cçok az belli belirsiz bir düzeye geliyor bu ses . cızlama odaklarken ses yapma gibi bir sorun yok kamera uygulamasını açınca çok hafif bir kıpraşma oluyor bunu elle hissediyorum bazen ve sabitliyor kamera kapalıyken kulagıma yaklaştırıp sallayınca sesi duyabiliyorum çekimlerde sorun yok defalarca kez denedim ama sizde denermisşniz bu normal birşey mi ? kamerayı açtıgımda lense bakarak saga sola oynatınca lensin terazideki sıvı gibi oynadıgınıda gözle görmek mümkmün içime kurt duştu bilen biri varsa anlatsın bide priv kullananlar kendi cihazlarında buna bakıp teyit ederlerse sevinirim
  • Şimdi baktım ama lens benimkinde sabit. Oynama hareket vs yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Esat1993can

Herhangi bir ses yok hocam bende.
  • Esat1993can kullanıcısına yanıt
    Normal bir şey: ois

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6EF013079 -- 5 Eylül 2016; 11:06:27 >
  • Android 6 ile ısınma sorunu çözüldü mü arkadaşlar kullananlar bilgi verebilir mi?

• Isınması diğer amiral gemileri gibi ve kadar bence.

• Selfie çubuğu ile kullanımı basaran varmı.Cubugu taktığım anda otomatik çekim yapıyor sayısız. Bir türlü ayarlayamadim

• BB Priv çok efsane görünümlü bir telefon :)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.