Şimdi Ara

BlackBerry Priv Ana Konu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
12
Favori
34.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kameradan sallayınca gelen sesi başka privlerdede teyit ettim ve samsung servisine sordum s6 larda bunun rahatsız edici olduğunu söyledi ama bendekini gördü o kadarın normal oldugunu söyledi eniştemin privi var salla bak dedim birşey yok dedi ben aldım salladım ses geliyor yani harbiden ayran karıştırır gibi ekran bize bakarken bize yaklaştırıp uzaklaştırcak sekilde sallayınca kameradan tık tık geliyor ois miş normalmi arkadaşlar . bu arada klik sesini kendi yöntemlerimle düzeltmiştim ama kızagı bol kullandıkca oturdumu ne yaptı şuan gayet iyi durumda bu arada bbm grubumuz vardı bt10 olarak burayada açacagız hepinizi bekleriz 2 sohbetimiz var birisi donanım yazılım gibi konularda yardımlaşmak için diğeride eğlence geyik için ikisinide konu olarak açacağım
    beni ekleyip guruba al diyenide alırım pinim yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esat1993can -- 21 Eylül 2016; 18:58:30 >
  • Ingiltere de 1600 tl olan telefonu TR de 2200 e satiyor vicdansizlar.

• zotka Z kullanıcısına yanıt
    Vicdansız olan satıcılar değil bizim ki gibi geri kalmış ülkelerdeki devasa dolaylı vergiler adı altında hepimizi haraca bağlayan devlet isimli mafyadır.

Dünyanın hiçbir ülkesinde bizimki kadar dolaylı vergi yokken hatta çoğu devletin iki katından fazlayken bir ürünün bizdeki fiyatının diğer herhangi bir ülkeden en az 1/3 kadar fazla olması gayet doğal hatta azdır bile.
  • https://www.youtube.com/watch?v=ShNF1oWYVys

bb priv türkçe yeni incelemesi buyrun arkadaşlar
  • Telefon BB Shop'ta indirime girdi, Türkiye'de olsa da alsak.

• quote:

Orijinalden alıntı: CuneytKarahan

Telefon BB Shop'ta indirime girdi, Türkiye'de olsa da alsak.

1500 e vereyim 😃 sifir. Jelatini ustunde.

• Arkadaşlar elimde bir tane priv var doğubanktan alınmış fatura falan var bu telefonun garantisine neresi bakıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotka

quote:

Yurtdışı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuon

Arkadaşlar elimde bir tane priv var doğubanktan alınmış fatura falan var bu telefonun garantisine neresi bakıyor?

Garanti kağıdında neresi yazıyorsa o, yurtdışı ise hiçbirsey yazmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gidakontrol

quote:

Arkadaşlar elimde bir tane priv var doğubanktan alınmış fatura falan var bu telefonun garantisine neresi bakıyor?

hocam bir şey yazmıyor fakat yurtdışı da değil imei ithalat yoluyla kaydedilen imei diyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gidakontrol

quote:

Ayırc garanti kağıdı yok fatura var fakat şu var kutusunda hiç türkçe yazmıyor veya kullanım klavuzunda hocam bu cihaz zaten ithalat garantisi altında değil mi? yani zaten offical olarak türkiyeye girmedi ki.
  • Yüzde 90 intellicell garantisindedır. Fatura olmadan bakarlarmi bilemem ama..

• iki tur turkiye girisi var cihazin.Birisi benimki gibi yurtdisinda yolcu yaninda getirip imei kaydettirmek,ikinci yol resmi ithalatla getirip satmak.Ikinci yolda fatura ve garanti belgesi olmadan servis bakmaz.mutlaka onayli fatura ve garanti belgesi lazim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zotka

quote:

Yurtdışı mı?

Evet ingiltere

• quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

Yüzde 90 intellicell garantisindedır. Fatura olmadan bakarlarmi bilemem ama..

Evet öyleymiş. fatura var hocam garanti belgesi yok fakat zaten fatura bunun yerine geçiyordur.
  • Arkadaşlar bu telefon için kılıf ve ekran koruyucu arıyorum satan var mı.
  • Bende var. Detaylari yazarim

• Bu arada telefon hala kimsede yok, yaklaşık 4 aydır kullanıyorum ben, benden başka kimseyle karşılaşmadım. Enaz 30-40 kişi alıp incelemek için izin istedi bu sürede. İkinci elde değer kaybetmeyecek ürün herhalde :)

Son güncellemeden sonra ısınma sorunu yaşamadım acaba sizdede durum boylemi

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.