Şimdi Ara

BlackBerry Priv Ana Konu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
12
Favori
34.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba 3 ay önceye kadar z10 um vardı fakat batarya problemi oldu teknosa servıse verdım geri aldılar neyse derdim yeni telefn almak PRİVE aklıma gdıp gelıyo hemde cok hepsiburda da şöle bi yorum var priv alan kişinin yorumu şu almış cok begenmış gerı satıyomus neyse yorumunu paylasym GALERİ YOK diyor sna sryım dedım priv ana konuya

HEPSİBURADA da ki yorum
    her özelligi ile mükemmel amaaaaa
    (23.09.2016)
    fotograf ve galeri uygulamasını cok kullanan arkadaşlar için bi uyarı galeride dosya açması gereken ve albüm oluşturması gereken arkadaşlar sakın almasın ben aldım ve şu an geri satıyorum cünkü cihazda galeri yokkk google fotograf uygulamasını kullanmak zorundasınız yada play storeden surekli reklam içeren uygulamaları kullanmak zorundasınız bır telefonda galeri olmaması bana göre saçmalık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ers11n -- 13 Ekim 2016; 0:08:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada son telfn sıralamam Note5--Lg5 Lg v10-- bunların dısında PRİV farklı ve özel oluysun blackbery ile hepsıburada takıpteyım fıyatı inip cıkıyor sürekli degrlı yorumunuzu bklerım

• Blackberry Priv almak istiyorum
    garantili faturalı türkçe şekilde nasıl nereden temin edebilirim (sıradan bir android telefon almak gibi)
  • blackberry şu anda facebook desteklemiyor, yılbaşından sonra whatsapp desteklemeyecek..

bu telefon android olduğu için böyle bir sıkıntı olmayacak mı ?
  • Adi ustunde bu model android. Sizin watsap facebook desteklemicek dediginz modeler z10 Q10 ve diger modeller. Ama onlarada
    google play. yukleyip watsp face kullanirsnz ynlsm varsa affola

• quote:

Orijinalden alıntı: modoste

Blackberry Priv almak istiyorum
    garantili faturalı türkçe şekilde nasıl nereden temin edebilirim (sıradan bir android telefon almak gibi)

Gitti gıdıyorda satılıyor hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • görüntüsü hoş alınabilir aslında hep aklımın bi köşesinde biraz daha ucuzlarmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakcan64

görüntüsü hoş alınabilir aslında hep aklımın bi köşesinde biraz daha ucuzlarmı acaba

Bende takip ediyorum, 2600 lerden çıkmıştı bir ara 2050 ye görmüştüm sıfır fiyatını. Düşmeye devam eder bence

• Türkiye'den almak isteyen arkadaşlar için telefon hepsi burada da 1.945 TL ye düşmüş
    gitti gidiyorda 1.899 TL ye

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/blackberry-priv-android-cep-telefonu-248302219

http://www.hepsiburada.com/blackberry-priv-p-TELCEPBLACKPRI-S?magaza=Mys

• Olması gereken fiyat 1600 civarı. O fiyatlara düşse keşke

• bende bugün aldım arkadaşlar hakikaten harika bir cihaz bayıldım

• arkadaşlar bu ekran yanında pil gösterimi çıkıyordu bi ayarı mi karıştırdım naptım anlamadım şimdi çıkmıyor sebebi ne olabilir

• Beyler yaklasik 6 aydir kullandigim bb priv cihazimi satmak istesem kaca gider sizce.telefon unlock,tum upgradeleri anlik aliyor?kara cuma indiriminden nexus almayi dusunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gidakontrol -- 12 Kasım 2016; 20:58:58 >
  • 1700 lira faturalı 17 ay garantili sorunsuz Priv .düşünen arkadaşlar mesaj atabılır.

• gidakontrol G kullanıcısına yanıt
    Forumda 2.el bölümünde 2-3 gün önce bir üye satıyordu 13 ay garantisi kalmış temiz,tamir vs görmemiş 1350 TL. diyor fiyatına. Ben ona rağmen çok gördüm ne de olsa BB artık telefon üreticisi değil ve üretimleri durdurulmuş cihazlar. Siz de o fiyat aralığında ilân açabilirsiniz belki bir inceleyin 2.el piyasasını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 18 Kasım 2016; 22:22:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uretimi dursada priv gibi klavyeli android telefon yok,ve donanimi halen guncel telefonu tr de baya isteyeceklerini dusunuyorum.1500 civarina satilir muhtemelen,blackfriday fiyatlarini gorelim,ona gore satmaya calisirim

• gidakontrol G kullanıcısına yanıt
    Sıfırı hepsiburadada 1950 tl + 50 tl hediye puan .

• Millet merhaba,
    Bu hafta telefonu alacağım 4 aydır araştırıyorum. Avustralyada 450AU$ şuanda. Sorum..

Pili ne kadar gidiyor? Oyun asla oynamam muzik ve internette takılırım kadar.. htc m8 kullanıyorum şuan telefona dokunmadan pil bitme özelliği var dayanamıyorum artık..

Bir de kullanmaya başladıktan bir sure sonra kasmaya başlıyormu?

Tesekkurler..

• Fikri olan?

• Ben 6 aydir kullaniyorum.Gun icerisinde nete giriyorum bolbol,serviste ya dizi izlerim ya muzik dinlerin gunde 2-3 saat.Bu kullanimla aksama kadar rahat geliyor.Kasma olayi henuz olmadi makinede,her ay duzenli guncelleme geliyor alete

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.