Şimdi Ara

Blackberry Q10 [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.088
Cevap
9
Favori
87.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet şarj ederken kurcalıyordum bu yüzden ısındığını zannettim. Fakat dün sarja takılı değilken youtube da video izlediğim sırada yine cayır cayır yanmaya başladı telefon. siz de aynı şeyi deneyebilir misiniz? Video izlerken yanıyor mu telefon? ona göre servise göndercem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Echo54

Evet şarj ederken kurcalıyordum bu yüzden ısındığını zannettim. Fakat dün sarja takılı değilken youtube da video izlediğim sırada yine cayır cayır yanmaya başladı telefon. siz de aynı şeyi deneyebilir misiniz? Video izlerken yanıyor mu telefon? ona göre servise göndercem

Video izlerken hafif ısınması normal ve internette sörf yaparkende,eğer ısınma çok fazla ise cihazınızı kapatıp açın tekrar deneyin...
  • quote:

Evet şarj ederken kurcalıyordum bu yüzden ısındığını zannettim. Fakat dün sarja takılı değilken youtube da video izlediğim sırada yine cayır cayır yanmaya başladı telefon. siz de aynı şeyi deneyebilir misiniz? Video izlerken yanıyor mu telefon? ona göre servise göndercem

Dostum azönce senin için youtubeden iki tane yaklaşık 5 er dakikalık video klıp izledim ama Wİ-Fİ üzerinden inan en ufak bir ısınma yok cihazda..Siz sanıyorum 3g üzerinden izliyorsunuz..Ayrıca merak etiimde cihazınızın yazılım güncellemeleri tam mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderbolt

quote:

Dostum azönce senin için youtubeden iki tane yaklaşık 5 er dakikalık video klıp izledim ama Wİ-Fİ üzerinden inan en ufak bir ısınma yok cihazda..Siz sanıyorum 3g üzerinden izliyorsunuz..Ayrıca merak etiimde cihazınızın yazılım güncellemeleri tam mı acaba?

cihazın son güncellemesini yaptığımı zannediyorum. zaten aldıktan sonra bir güncelleme geldi.

videoları 3g (H) üzerinden izliyorum. Hafif ısınmayı anlayabiliyorum ama bazen elimi bile değdiremiyorum :/

• quote:

quote:

quote:

cihazın son güncellemesini yaptığımı zannediyorum. zaten aldıktan sonra bir güncelleme geldi.

videoları 3g (H) üzerinden izliyorum. Hafif ısınmayı anlayabiliyorum ama bazen elimi bile değdiremiyorum :/

En son güncellemeden sonra güncellemeleri manual kontrol edermisiniz? bende en son güncellemeden sonra 4mb bir güncelleme daha olmuştu...Ayrıca 3g üzerinden internete de girseniz video da izleseniz biraz daha fazla ısınması normal bir durumdur... özellikle uzun süreli videolar izliyorsanız cihaz daha da ısınabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderbolt -- 28 Haziran 2013; 12:23:02 >

• Bu ısınma problemi bende Z10da var. Web sayfası falan gezerken bile oldukça ısınıyor telefon...
  • o halde zannedersem qnx işlemcilerle ilgili bir problem var. çünkü playbook tabletimde de internette video filan izlerken yine aşırı ısınıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

quote:

Orijinalden alıntı: kvncrylmz

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

cihazda ısınma problemi mi var? sarja takılıyken internette gezdiğimde cayır cayır yanıyo telefon

Özellikle akıllı telefonlarda şarj esnasında başka işlem yapılırken elbetteki ısınma olacaktır...

Telefonlari genellemeyin s3 isinma konusunda cok basarili

S3 dediğiniz cihazı 6 ay kadar kullandım...ŞARJ ESNASINDA kurcalanan bütün akıllı telefonlar ISINIR...

S3den cok memnun değilim ama ISINMIYOR sarjdayken bile. 2012 temmuzdan beri kullaniyorum

Dostum ben sarjdayken demedim zaten ŞARJ ESNASINDA KURCALANAN BÜTÜN AKILLI TELEFONLAR ISINIR...

Tekrar denerim hocam unutmazsam isinma veya isinmama durumunu yazarim :)

Çok büyütülecek birşey degil..Kullandığım ip5 bile şarj esnasında kurcalayinca isiniyordu...

Degil ama bu konuda pimpirikli olanlar da vardir elbet

insan evladı bile yürürken ısınır... kimse, ben niye ısındım şıpır şıpır oldum demez...

Insan ve telefon ayni sey mi

insan ve telefon tabiki ayn şey, biri 37,5 derecede çalışıyor, biri de elektirkle çalışıyor,
    ikisi de buz gibi çalışacak hali yok dostum, elektirik, haliyle ısı üretecek.
    Ha, cayır cayır yanıyormuş. Onu bilemem ama telefon su kaynatan araba gibi alev alacak değildir herhalde

Arka kılıfı varsa, kullanırken onu çıkarıp kullanın, ısı sirkülasyonu daha iyi sağlanır...

• BEYAZ renk q10 lar satışa sunuldu mu arkadaslar?
  • Saatleri bulan telefon görüşmeleri yapan biri olarak ısınma problemi ahize kısmında ne durumda. Bir çok telefonda 1 saatten sonra telefonla konuşamaz duruma gelecek kadar ısınma yaşadım. Kullanan arkadaşlar tarafsız bir şekilde cevaplayıp aydınlatırsa sevinirim. Rica ediyorum insan bile ısınıyor telefon nasıl ısınmasın mantığında yorumda bulunmayın. Yok çift çekirdekliymiş yok 3G deymiş ısınır tabi mantığı yanlıştır ısınmayanları elimin altından geçmişken bu yorumları görmek milyarları verip verdiği paradan ötürü zorunlu bir bağlılık duyma gibi geliyor. Lütfen tarafsız bir yorumda bulunursanız benim gibi bu konuda hassas olanları aydınlatmış olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufoufo

BEYAZ renk q10 lar satışa sunuldu mu arkadaslar?

Turkcell'de var.

• quote:

Orijinalden alıntı: p4mdut

Saatleri bulan telefon görüşmeleri yapan biri olarak ısınma problemi ahize kısmında ne durumda. Bir çok telefonda 1 saatten sonra telefonla konuşamaz duruma gelecek kadar ısınma yaşadım. Kullanan arkadaşlar tarafsız bir şekilde cevaplayıp aydınlatırsa sevinirim. Rica ediyorum insan bile ısınıyor telefon nasıl ısınmasın mantığında yorumda bulunmayın. Yok çift çekirdekliymiş yok 3G deymiş ısınır tabi mantığı yanlıştır ısınmayanları elimin altından geçmişken bu yorumları görmek milyarları verip verdiği paradan ötürü zorunlu bir bağlılık duyma gibi geliyor. Lütfen tarafsız bir yorumda bulunursanız benim gibi bu konuda hassas olanları aydınlatmış olursunuz.

BlackBerry Q10'da ısınma diğer cihazlara göre biraz fazla. Bu duruma birde 3G açık olunca oldukça ısınma oluyor hele bu sıcak havalarda. Tek çözüm 3G'yi kapatmak gözüküyor şimdilik.

• Yaklaşık 4 gündür kullanıyorum öyle rahatsız edicek ısınma olmuyor ama alet hızlı bazı yerlerde 4g lte cekiyor(avusturya) ve tık tık acıyor sayfaları ayrıca kasası yapısı çok güzel meretin çok çok memnunum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özellikle 3G bağlantı kullanıldığında biraz daha fazla ısınma yapıyor..Ama Wi-Fi bağlantı kullanıldığında ısınma durumu yok denecek kadar az..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az once inceledim cihazi. Gayet guzel ve zarif ama fiyatini haketmiyor. 2000 liralik birsey vaad etmiyor ne yazikki. Bb fiyat politikasi olarak yanlis yolda maalesef.

• The Exorcist kullanıcısına yanıt
    sende alma kardeş bu kadar basit bu değmiyorda plastık yumagı samsung mu hak edıyor yada kaba saba htc mı hak edıyor yada bı halt etmeyen ıphone mu hak edıyor bırak ALLAHINI seversın 3300 ıle gırdı ıphone 5 bu edıyor da bunun ozellıgını 2ye katlayan cıhaz 2000 tl nıye etmıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 41fb4141

sende alma kardeş bu kadar basit bu değmiyorda plastık yumagı samsung mu hak edıyor yada kaba saba htc mı hak edıyor yada bı halt etmeyen ıphone mu hak edıyor bırak ALLAHINI seversın 3300 ıle gırdı ıphone 5 bu edıyor da bunun ozellıgını 2ye katlayan cıhaz 2000 tl nıye etmıyor...

Genc arkadasim. Heyecan yapma. Beni germe.

Ben ne iphone un ne de samsungun bu parayi hak ettiginden bahsettim mi? Onlar ediyor da q10 mu etmiyor dedim? Sen sizofren misin? Kafanda kurup gelmis bana atarlaniyosun aklinca. Kendi gorusumu burada paylasirken illa 1-2 fedainin atilarak cihazi savunmasi sart mi arkadas?

Herneyse.

Yukarida yazdigim gibi, cihaz zarif ve guzel. Ama 2000 lirayi maalesef haketmiyor. Yahu 2000 liraya telefon satilmasini gelmis burada bana savunuyosunuz. Birak q10 u iphone denen cihazin da bu fiyatlardan satilmasi bana garip geliyor.

Her ne kadar bb nin yeri bende ayri olsa da o begenmedigin iphone vaadettikleriyle bb yi geciyor. Kaldiki dedigim gibi o da fiyatini haketmiyor. Q10 ise asla haketmiyor. Satilan yuksek fiyatlari savunmaniz sadece onu mesrulastirir.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Exorcist

quote:

Orijinalden alıntı: 41fb4141

Genc arkadasim. Heyecan yapma. Beni germe.

Ben ne iphone un ne de samsungun bu parayi hak ettiginden bahsettim mi? Onlar ediyor da q10 mu etmiyor dedim? Sen sizofren misin? Kafanda kurup gelmis bana atarlaniyosun aklinca. Kendi gorusumu burada paylasirken illa 1-2 fedainin atilarak cihazi savunmasi sart mi arkadas?

Herneyse.

Yukarida yazdigim gibi, cihaz zarif ve guzel. Ama 2000 lirayi maalesef haketmiyor. Yahu 2000 liraya telefon satilmasini gelmis burada bana savunuyosunuz. Birak q10 u iphone denen cihazin da bu fiyatlardan satilmasi bana garip geliyor.

Her ne kadar bb nin yeri bende ayri olsa da o begenmedigin iphone vaadettikleriyle bb yi geciyor. Kaldiki dedigim gibi o da fiyatini haketmiyor. Q10 ise asla haketmiyor. Satilan yuksek fiyatlari savunmaniz sadece onu mesrulastirir.

Sen bilirkişi misin nesin? :)

• Demek ki fiyatinda gercekten bir sikinti var ki bu kadar kisi pahali oldugunu soyluyor. Benim dusuncem de bu yonde ki bende yazmisim. Burasi eksisozluk mu ki ayni sey farkli kisilerbtarafindan yazilmasin? O zaman bir kisi incelesin konu kapansin. Olur mu boyle bisey. Hosuna gitmiyosa okumazsin bitti gitti. Babanizin mali gibi savunmanizi anlamiyorum. Bu cihaz size 2000 liralik ne veriyor bize bunu anlatin o zaman. Biz de hakikaten bak biz haksizmisiz diyip cekilelim koseye.

• cleanton kullanıcısına yanıt
    helal be başkan şükür derdimi anlayan çıktı yaw zaten burdakıler fıyatını kabul edıp alanlar buraya boyle yazı yazmanın ne anlamı var dımı ya...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.