Şimdi Ara

Blackberry Q10 [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.088
Cevap
9
Favori
87.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yani bu konu genel olarak alanların veya almayi düşünenlerin konusu. Fiyat yüksek ok. Ama bu alanları veya alacak olanları bağlar. Lütfen fiyat konusunda daha fazla kafa sisirmeyelim.

Bu arada telefonla ilgili bir sorum olacak. Benim rehber iyice karıştı :) linkedinden filan da kişi çekti çok fazla. Acaba kişileri birleştiren bir uygulama tavsiye eder misiniz? Bir de şu android bar dosyaları nasıl yükleniyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın Hollandadan Blackberry Q10 cihazım geliyor yanında 64gb hafıza kart (Sandisk Mobile Ultra Micro SDXC class 10) toplam € 600. Yanındada kılıf aldım http://www.****shop.com/index.php?route=product/product&product_id=158 Inşallah sıkıntı çıkmaz. Şimdiye kadar klavyeli olarak Nokia E-6 kullandım ve sıkıntı yaşamadım. Birde Lumia 920 var. Soruları olan varsa yazsın cevaplarım.
     Blackberry Q10 [ANA KONU] Kılıfı € 19 aldım. 64 GB hafıza kartı bedava yanındaydı. Kartın değeri € 50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzytaste -- 5 Temmuz 2013; 14:50:57 >

• arkadaslar selam
    q10 aldım
    twıtter ve facebook uygulamasına gırerken her gırışim de sankı kurulum yapıyomuş gibi gırıyorum önceki telım bold 9900 de dırek şifremi yazar gırerdım
    bu telefonda mı boyle ?

internete gırdıgımde arama motoru ekranı daraltıyor onu nasıl kaldırabılırım?

twitter uygulamasına gırdıgım de twıtter kışılerım kişiler rehberıme geçıyor bunu nasıl engelleyeblırım

cevaplarınız ıçın şımdıden tesekkur edrım
  • Arkadaşlar bir sorum olacak,

arama yapmak istediğimde, mesela rehberden bir arkadaşımı seçip arama butonuna basınca bir süre bekleme oluyor. bu durum sizde de var mı?
  • Arkadaşlar BlackBerry Q10'in kutusundan deri kılıf çıkıyor mu?
  • cartographer C kullanıcısına yanıt
    Kutunun kendisinde deri kılıf çıkmadı bende (Cihaz Hollandadan). Ayrı alman gerekebilir. Türkiyedeki cihazlar farklı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzytaste

Kutunun kendisinde deri kılıf çıkmadı bende (Cihaz Hollandadan). Ayrı alman gerekebilir. Türkiyedeki cihazlar farklı olabilir.

Türkiye'dekilerde de yoktur büyük ihtimalle. Neyse teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar birşey danışmak istiyorum?
    6 yıldır Blackberry kullanıyorum. (curve- 9700-9790-9900) hepsini her zaman severek kullandım. Çok sevdiğim kasası ve şıklığı itibariyle 9790 oldu.
    3 aydır ise Z10 kullanıyorum. (Gayet memnunum. Malum, BATARYA ömrü orta seviyede...) YOĞUN BİR İŞ HAYATI olanlar için günde 12 saat'i deviremiyor..:(
    Şimdi ise bu sayfadaki yorumlara bakarak; Q10 a geçmeyi (denemeyi) düşünüyorum. (Zira tuşeli telefon her zaman tercihim olmuştur) Ancak; 3 aylık cihazımı zarar edip, Q10 a geçmek ne kadar doğru olur? Gerek varmı? Bir türlü karar veremiyorum:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanuzay -- 10 Temmuz 2013; 15:05:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanuzay

Arkadaşlar birşey danışmak istiyorum?
    6 yıldır Blackberry kullanıyorum. (curve- 9700-9790-9900) hepsini her zaman severek kullandım. Çok sevdiğim kasası ve şıklığı itibariyle 9790 oldu.
    3 aydır ise Z10 kullanıyorum. (Gayet memnunum. Sadede malum, BATARYA ömrü orta seviyede...)
    Şimdi ise bu sayfadaki yorumlara bakarak; Q10 a geçmeyi (denemeyi) düşünüyorum. (Zira tuşeli telefon her zaman tercihim olmuştur) Ancak; 3 aylık cihazımı zarar edip, Q10 a geçmek ne kadar doğru olur? Gerek varmı? Bir türlü karar veremiyorum:(

Teknik olarak hemen hemen aynı artı pil daha iyi kasa olarak daha şık ve karizma duruyor bana göre fazla zarar edilmeden değiştirebilinir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakanuzay kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle Q10a geç kardeş. Çok fena makine
  • quote:

Arkadaşlar birşey danışmak istiyorum?
    3 aydır ise Z10 kullanıyorum. (Gayet memnunum. Sadede malum, BATARYA ömrü orta seviyede...)

Daha önceden anladığım kadarıyle sürekli blackberry klavyeli modeller kullanmışsınız eğer ki klavye önemliyse sizin için hiç düşünmeden geçin derim.Bir de ergonomi olarak Q10,Z10 a göre biraz daha iyi ve pil biraz daha avantajlı...

• Beni sıcaklar fena vurdu..
    Biraz önce Full kutulu aparatlı Blackberry 9981 Porsche Design Black alıyordum. 2. el yurtdışı kayıtlı. Garantili.ÇOk çok temiz... 2.350 tl ye pazarlık yaptık. (FENA KARİZMA BİR CİHAZ) 3 aylık KVK'lı Z10'umu (telefoncu): 850 tl sayarım dedi... (Bozuldum) :)

Böylelikle bu delilikten son anda kurtuldum.... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanuzay -- 10 Temmuz 2013; 14:59:16 >
    bana da aynen 850 dedı :) bende sız bu gıdısle ıs yapamazsınız..benden 850 alcan sen 1000 tl nakıt satacan taksıtlı ısteyene 1100 dıceksın bende gıderım ınternet sıtesınde satarım sıte 12 boluyor zaten 1050 yazarım 1000 elıme gecer sızde cok beklerısınız ıkıncı el cıhaz satacam dıye dedım mal mal bakıyor suratıma :)
  • 41fb4141 4 kullanıcısına yanıt
    biz kaşındıkça böyle işgüzarlar kazanıp duruyor...
    Z10 ile hayatıma devam etme kararı aldım.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: cleanton

quote:

Orijinalden alıntı: kvncrylmz

Benim meselem minimum 3 günü çıkarmak

3 gün çıkarman mümkün değil gerçekçi de değil. Konuşma çok pil harcamıyor, sadece konuşup internet kullanmazsan belki 3 gün idare eder.

Pil konusunda bu kadar takıntılıysan yedek pil almalısın. Yedek pil ve şarj ünitesi 55 USD'ye evime teslim mal oldu. Alınmayacak bir şey değil.

Sattığım telefonda 2 günü ancak görürken aynı kullanım performansı ile (Toplamda 2 saat kadar telefon görüşmesi, günde 50 kadar mesajlaşma) Q10 umu 5 gün kullandım. GSM bekleme modunda. 30 dakikalık telefon görüşmesinde de %4 tüketim yaptı.

Telefon aramaları için led bildirimi, sadece ve sadece BAŞUCU modunda iken sürekli yanıyor, onun dışında sadece mesajlarda sürekli yanıyor led.

Netice itibariyle benim beklentim, telefonun bekleme süresinin uzun çıkmasıydı ki beni tatmin etti. Uçak modu + başucu modunda tüketim % O

Elbette yoğpun kullansam bu 5 gün, 2 güne iner ama öteki telefonuma elimi sürsem şarjı boşalıyordu, bu ise öyle değil, şarjı dirençli çıktı. Hele hele % 10 la ben, rahat bir günü çıkarırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvncrylmz -- 10 Temmuz 2013; 22:40:35 >

• quote:

biz kaşındıkça böyle işgüzarlar kazanıp duruyor...
    Z10 ile hayatıma devam etme kararı aldım.....

bende aynen devam blackberry herkez kullanamaz cunku pazarı olmayan telefon parayı kıyanlar kullanabılır bence ;) A10 gelene kadar Z10 a devam :))

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cleanton

quote:

Benim meselem minimum 3 günü çıkarmak

3 gün çıkarman mümkün değil gerçekçi de değil. Konuşma çok pil harcamıyor, sadece konuşup internet kullanmazsan belki 3 gün idare eder.

Pil konusunda bu kadar takıntılıysan yedek pil almalısın. Yedek pil ve şarj ünitesi 55 USD'ye evime teslim mal oldu. Alınmayacak bir şey değil.

Sattığım telefonda 2 günü ancak görürken aynı kullanım performansı ile (Toplamda 2 saat kadar telefon görüşmesi, günde 50 kadar mesajlaşma) Q10 umu 5 gün kullandım. GSM bekleme modunda. 30 dakikalık telefon görüşmesinde de %4 tüketim yaptı.

Telefon aramaları için led bildirimi, sadece ve sadece BAŞUCU modunda iken sürekli yanıyor, onun dışında sadece mesajlarda sürekli yanıyor led.

Netice itibariyle benim beklentim, telefonun bekleme süresinin uzun çıkmasıydı ki beni tatmin etti. Uçak modu + başucu modunda tüketim % O

Elbette yoğpun kullansam bu 5 gün, 2 güne iner ama öteki telefonuma elimi sürsem şarjı boşalıyordu, bu ise öyle değil, şarjı dirençli çıktı. Hele hele % 10 la ben, rahat bir günü çıkarırım.

Q10 u aldınız sanıyorum? hayırlı olsun...

• Sırf merak'tan Z10'dan,,,Q10'a geçmek istiyorum...:( Ama yine zarar edicem sarınım...

Delirdim ben...
    SOnum Porsche Design 9981 black olabillir...
    Ben de düşünüyordum ama Z10 un geniş ekranından sonra Q10 un ekranından memnun kalamam gibi geliyor bana...
  • Z10 u 1 hafta kadar kullanma deneyimi yaşadım...4.2 ekran ve oldukça iyi bir ergonomiye sahipti.Ama şunu söylemek isterim ki Q10 ergonomi olarak ondan biraz daha iyi ben tek elle klavyeyi kullanabiliyorum...
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.