Şimdi Ara

Blackberry Q10 [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.088
Cevap
9
Favori
87.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wiseoflex

Yukarıdaki sorumu cevaplayabilirmisiniz hocam rica etsem

http://pbvn.net/review/android-snapchat/
    hocam linkte bar dosyası var.burdan port programıyla telefonuna yükleyebilirsin.
  • teşekkürler fakat bende q10 yok yani telefonu alıcamda snapchat benim için önemli nasıl çalışıyor diye merak etmiştim :D
  • arkadaşlar telefonu sessize almanın kısayolunu nereden yapılıyor ? birde facebook arkaşlarımın numarları telefonda gözüküyor fakat whatsapp de gözükmüyor onu nereden ayarlayabılırım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: powersky

arkadaşlar telefonu sessize almanın kısayolunu nereden yapılıyor ? birde facebook arkaşlarımın numarları telefonda gözüküyor fakat whatsapp de gözükmüyor onu nereden ayarlayabılırım ?

Bidirim menüsünü aşağı çek "Bildirimler" yazısının yanındaki simgeye tıkla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderbolt

quote:

Orijinalden alıntı: powersky

arkadaşlar telefonu sessize almanın kısayolunu nereden yapılıyor ? birde facebook arkaşlarımın numarları telefonda gözüküyor fakat whatsapp de gözükmüyor onu nereden ayarlayabılırım ?

Bidirim menüsünü aşağı çek "Bildirimler" yazısının yanındaki simgeye tıkla...

hocam pil yüzdesini öğrenmek için ne yapıcaz peki ?
  • powersky kullanıcısına yanıt
    Dostum markette uygulamalar var yalnız hiçbiri kullanışlı değil ben çoğunu denedim...Pil yüzdesini görmen için ille uygulamaya girmen gerekiyor...Belki bu gelecek yeni versiyon ile bu durumun önüne geçilebilir...
  • quote:

Dostum markette uygulamalar var yalnız hiçbiri kullanışlı değil ben çoğunu denedim...Pil yüzdesini görmen için ille uygulamaya girmen gerekiyor...Belki bu gelecek yeni versiyon ile bu durumun önüne geçilebilir...

Bildiğim kadarıyla 10.2 versiyonda pil yüzdesi ana ekranda görülebilecek.
    Şu anda ayarlar > hakkında kısmında pil yüzdesini görebiliyor musunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan0075

quote:

Bildiğim kadarıyla 10.2 versiyonda pil yüzdesi ana ekranda görülebilecek.
    Şu anda ayarlar > hakkında kısmında pil yüzdesini görebiliyor musunuz?

Ayarlar-Hakkında-Donanım kısmından görülüyor...
  • 1-sesli navigasyon programı varmı

2-hotspot özelliği varmı

3-trackpad yokya, mesela excell de sütunun çizgisinden tutup daraltmak gibi ince işleri nasıl yapıyoruz

4-herhangi bir programla skype vs görüntülü görüşme yapılabiliyormu

5-ekranı gün ışığında rahat görünüyormu

6-S3 ten geçilir mi (oyun,film vs merakım yok)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: landmoon

1-sesli navigasyon programı varmı

2-hotspot özelliği varmı

3-trackpad yokya, mesela excell de sütunun çizgisinden tutup daraltmak gibi ince işleri nasıl yapıyoruz

Hepsi var

• quote:

2-hotspot özelliği varmı

Blackberry pismanliktir bulasma derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbo Turtle

quote:

2-hotspot özelliği varmı

Blackberry pismanliktir bulasma derim.

evet amaç business telefonda oyun oynamaksa hayal kırıklığı.

blackberry q10 kullanıyorum çok memnunum. sadece oyun oynanmıyor fazla ama 10.2 de bence o da hallolacak.

• Bu tel aklimi celmiyor degil gercekten cok sik hem dokunmatik hem klavyeli ogrenmek istedigim android uygulamalari calistirilabiliyor mu?
    10.2 surum ile oyun konusu duzelir demissiniz nasil olucak o dediginiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anelka39 -- 30 Temmuz 2013; 12:03:47 >
  • arkadaşlar sony z den bu cihaa geçmeyi düşünüyorum ne önerirsiniz bana acaba birde bende 4 gb paket var bir abim eskisi gibi bunlara biss almasanda oluyor dedi öyle ise hemen q10 geçeyim diorum ne önerirsiniz bana?
  • led uyarı ışığının kişilere göre farklı renkte yandığını duymuştum, acaba uygulamaya gore de farklılaştırabiliyor muyuz mesela watsup/outlook/sms gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Echo54

quote:

2-hotspot özelliği varmı

Hepsi var

Evet aynen, sorduklarınızın hepsi var...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deimos

iPhone 5 kullanan birine tavsiye eder misiniz? Artıları ve eksileri nelerdir sizce?

1 ay kadar kullandıktan sonra 3 günlük Q10 ile takas ettim..Hiç pişman değilim artıları:Öncelikle klavye,bildirim led ışığı(telefon kapalıyken tüm bildirimlerde led ışığın yanarak size bildirmesi)çıkarılabilir batarya,Daha iyi bir tarayıcı(tarayıcıda kendinde flash desteği) kesinlikle çok daha iyi malzeme kalitesi(eğilme bükülme zor gibi gözüküyor..) bilgisayara bağladığınızda sizi herhangi bir programa mahkum etmemesi.. ve hafıza kartı desteği...Esileri:Appstore a oranla çok az uygulamalar bulabilirsiniz..Ama çoğu gerekli uygulamalar vardır...Market dışında bana göre hiçbir eksikliği yoktur...

Siz yetkili bir abiye benziyorsunuz
    Saka bir yana sizi N900 konusundan hatirlarim
    Sormak istedigim iPhone ve androidteki gibi ucret li uygulamalari war eZ den yukleyebilirmiyiz

• anelka39 kullanıcısına yanıt
    Merhaba dostum... bazı android uygulamaları,bilgisayar vasıtasıyle yükleyebiliyorsun ama bu gelecek versiyon ile (10.2) uygulama sıkıntısı giderilecek deniyor,kısmetse bekleyip göreceğiz...
  • quote:

Merhaba dostum... bazı android uygulamaları,bilgisayar vasıtasıyle yükleyebiliyorsun ama bu gelecek versiyon ile (10.2) uygulama sıkıntısı giderilecek deniyor,kısmetse bekleyip göreceğiz...

EyvaAllah dostum alakana tesekkurler benimde gozum bu telefonda dokunmatik tamamda bi yere kadar tuslarla mesaj Metin yazmanin tadida bir baska bunu N900den bilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: anelka39

quote:

EyvaAllah dostum alakana tesekkurler benimde gozum bu telefonda dokunmatik tamamda bi yere kadar tuslarla mesaj Metin yazmanin tadida bir baska bunu N900den bilirim

N900 başlı başına en çok keyif alarak kullandığım bir cihazdı...Ahh Nokia ahh bakalım zaman ne gösterecek...

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.