Şimdi Ara

Blackberry Q10 [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.088
Cevap
9
Favori
87.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anelka39

Bu tel aklimi celmiyor degil gercekten cok sik hem dokunmatik hem klavyeli ogrenmek istedigim android uygulamalari calistirilabiliyor mu?
    10.2 surum ile oyun konusu duzelir demissiniz nasil olucak o dediginiz

10.2 ile android 4.2.2 kütüphanesini destekleyecek. Yani tüm android uygulamaları bb10da çalışacak. Uygulama geliştiricileri çok kolay bir şekilde bb10 a entegre edebilecekler. Her ne kadar q10 a aşık olsam da su an neyi tercih ederdin diye sorsan z10 derdim. BB10 işletim sistemi full dokunmatik ekranlar için yapılmış q10 sonradan düşünülmüş gibi bir his veriyor. Ama oyun ve multimedya manyağı olmadığım için telefon beni business anlamda çok rahat götürüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Echo54

quote:

Orijinalden alıntı: anelka39

Bu tel aklimi celmiyor degil gercekten cok sik hem dokunmatik hem klavyeli ogrenmek istedigim android uygulamalari calistirilabiliyor mu?
    10.2 surum ile oyun konusu duzelir demissiniz nasil olucak o dediginiz

10.2 ile android 4.2.2 kütüphanesini destekleyecek. Yani tüm android uygulamaları bb10da çalışacak. Uygulama geliştiricileri çok kolay bir şekilde bb10 a entegre edebilecekler. Her ne kadar q10 a aşık olsam da su an neyi tercih ederdin diye sorsan z10 derdim. BB10 işletim sistemi full dokunmatik ekranlar için yapılmış q10 sonradan düşünülmüş gibi bir his veriyor. Ama oyun ve multimedya manyağı olmadığım için telefon beni business anlamda çok rahat götürüyor.

dostum bende z10 dan geçtim q10 na inan z10 dan çok ama çok hızlı.ve dokunmatik yapılan tüm işlemlere artı olarak birde klavye kısa yolları varki.
    pc kullanmak gibi.
    pil olarak daha iyi.kulaklık ve dış hoparlör sesi z10 dan bayağı iyi.
    yani bu cihaz cidden olmuş.
    bu arada ekran küçük ama yazı karekterleri v.s z10 la aynı boyutta.
    z10 dan boyut olarak daha küçük ve daha sağlam gözüküyor.

• Bugün Q10 u aldım gerçekten tatmin etti beni cihaz ama inanılmaz bir ısınma sorunu var bunu çözemezsem bu telefonu kullanmam zor görülüyor.güncellemeleride yaptım son sürüm şuanda.whatsapp facebook twitter acıkken sadece whatsappı kullanırken inanılmaz ısınma oluyor.ekrana yumurta kırsam pişer yani o derece gerçekten abartmıyorum.şu sorunumu birisi çözsün lütfen.
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: esperer

dostum bende z10 dan geçtim q10 na inan z10 dan çok ama çok hızlı.

Bildiğim kadarıyla Türkiye'ye gelen Z10 (LTE olmayan model) OMAP4470, ancak Türkiye'ye gelen Q10 (LTE) ise Snapdragon S4. Aralarında bir miktar performans farkı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serbesemre

Bugün Q10 u aldım gerçekten tatmin etti beni cihaz ama inanılmaz bir ısınma sorunu var bunu çözemezsem bu telefonu kullanmam zor görülüyor.güncellemeleride yaptım son sürüm şuanda.whatsapp facebook twitter acıkken sadece whatsappı kullanırken inanılmaz ısınma oluyor.ekrana yumurta kırsam pişer yani o derece gerçekten abartmıyorum.şu sorunumu birisi çözsün lütfen.
    Teşekkürler

Kardeş 3G açık mi kapalı mi? Açık olunca ısınıyor bende z10 kullanıyorum ama senınkı kadar değil.

• arkadaşlar bugüne özel 2 aylık 22 ay daha garantisi devam eden bb q10 1199 tleye satıyorum.ürün sıfırdan farksızdır
  • 3g yi şuana kadar hiç açmadım wifiden baglaninca isiniyor hucreseli acinca yaniyor.3g yi acsam kömür olur heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: qwerty38

arkadaşlar bugüne özel 2 aylık 22 ay daha garantisi devam eden bb q10 1199 tleye satıyorum.ürün sıfırdan farksızdır

bende olmasaydı gözüm kapalı alırdım. 2 ay öncesine kadar adama 1600 verdim satmıyodu

• quote:

Orijinalden alıntı: Echo54

quote:

arkadaşlar bugüne özel 2 aylık 22 ay daha garantisi devam eden bb q10 1199 tleye satıyorum.ürün sıfırdan farksızdır

bende olmasaydı gözüm kapalı alırdım. 2 ay öncesine kadar adama 1600 verdim satmıyodu

bende normalde 1350tl satıyordum ama bugüne özel 1200 tl yaptım fiyatı hatrı sayılır bir müşterimden aldım ürün sıfırdan farksız ve isteyen birine gitsin istedim
  • biraz daha okursam yorumları; sanırım 6 aylık Z10'umu satıp, Q10'a geçeceğim....?
    Arada sıkıştım kaldım.....:)

• Herkese merhaba,
    Ben yaklaşık 2 yıldır galaxy s2 kullanıyorum. Q10 almayı planlıyorum. Benim merak ettiğim konu, telefonun görüşme sesi kalitesi ve çekim gücü.
    galaxy s2'de genel anlamda ses kalitesinden memnun değilim. görüşme kalitesinin zayıf olduğunu düşünüyorum. Hem kendi sesimin iletilmesi hem de karşı tarafı duymada beklediğim performansı alamıyorum. Dahası şebekeye bağlanmada sıkıntılar yaşamakta. görüşme esnasında rüzgar gürültüsüne benzeyen ve cızırtı gibi rahatsız edici sesler gelebiliyor.
    Bunun dışında hoparlöründen çıkan ses de kaliteli değil. Hoparlörün telefonun altında olması sebebiyle de ses çıkışı bir dezavantaj taşıyor.
    Blackberry Q10'da acaba görüşme kalitesi, sinyal çekim gücü ve hoparlör ses çıkış kalitesi nasıldır?
    Teşekkürler.
  • Arkadaşlar son güncellemeden sonra telefonun bataryası her dakika yüzde 1 azalıyor bugün 2 kere sarj ettimm. Bilgisi olan var mi?

• arkadaşlar sony zden bb q10 geçeyim diorumda dier bblerdeki gibi biss istiyormu bende 4gb internet paketi varda?
  • Bis aboneliği tarih oldu. İSTEMİYOR.
    Ayrıca xperia Z'den çok daha efektif bir cihaz. Tavsiye ederim. (Ben 5 aydır Blackberry Z10 kullanıyorum. Çok memnunum. Sırf içimde kaldığından İlk Fırsatta Q10 a geçeceğim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanuzay -- 1 Ağustos 2013; 17:38:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanuzay

Bis aboneliği tarih oldu. İSTEMİYOR.
    Ayrıca xperia Z'den çok daha efektif bir cihaz. Tavsiye ederim. (Ben 5 aydır Blackberry Z10 kullanıyorum. Çok memnunum. Sırf içimde kaldığından İlk Fırsatta Q10 a geçeceğim)

şuan ikiside var ama kamerası z nin daha iyi gibi ama karar veremedim:S
  • Ben xperia Z ye bir türlü alışamadım. 1 hafta kadar deneme fırsatım oldu. Çok büyük, keskin köşeli, cepten çıkarana kadar canım çıkıyordu, her harici giriş için kapak aç-kapa vs... hiç alışamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraysonmez

Herkese merhaba,
    Ben yaklaşık 2 yıldır galaxy s2 kullanıyorum. Q10 almayı planlıyorum. Benim merak ettiğim konu, telefonun görüşme sesi kalitesi ve çekim gücü.
    galaxy s2'de genel anlamda ses kalitesinden memnun değilim. görüşme kalitesinin zayıf olduğunu düşünüyorum. Hem kendi sesimin iletilmesi hem de karşı tarafı duymada beklediğim performansı alamıyorum. Dahası şebekeye bağlanmada sıkıntılar yaşamakta. görüşme esnasında rüzgar gürültüsüne benzeyen ve cızırtı gibi rahatsız edici sesler gelebiliyor.
    Bunun dışında hoparlöründen çıkan ses de kaliteli değil. Hoparlörün telefonun altında olması sebebiyle de ses çıkışı bir dezavantaj taşıyor.
    Blackberry Q10'da acaba görüşme kalitesi, sinyal çekim gücü ve hoparlör ses çıkış kalitesi nasıldır?
    Teşekkürler.

Ben henüz karar aşamasındayım, yani cihaz sahibi değilim; ancak sizin sorduğunuz konular BBRY'nin en iyi olduğu disiplinler. Tatmin edeceğini sanıyorum. Tüm incelemelerde konu ses ve görüşme kalitesi olduğunda direkt bu maddeyi mükemmel veya çok iyi yorumuyla geçiyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar sizlerde rahatsız ediyorum ama bildirim ışığı rengi sadece kırmızımı var yoksa renk ayarlanabılıormu ayarlarda karıştırdım bulamadımda saygılar

• quote:

Arkadaslar sizlerde rahatsız ediyorum ama bildirim ışığı rengi sadece kırmızımı var yoksa renk ayarlanabılıormu ayarlarda karıştırdım bulamadımda saygılar

bununla ilgili bende yazdım ama hal cvp yok. Berrybuzz program bu işi görüyor sanırım. kurup kullanan var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rosebud32

quote:

Arkadaslar sizlerde rahatsız ediyorum ama bildirim ışığı rengi sadece kırmızımı var yoksa renk ayarlanabılıormu ayarlarda karıştırdım bulamadımda saygılar

bununla ilgili bende yazdım ama hal cvp yok. Berrybuzz program bu işi görüyor sanırım. kurup kullanan var mı arkadaşlar?

berrybuz programını appworlda bulamadım ben
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.