Şimdi Ara

Blackberry Q10 [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.088
Cevap
9
Favori
87.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S3 ten sonra Q10a geçmek istiyordum, fiziksel klavyeden dolayı, bu gün ikisini yana yana kıyasladım, ne yazıkki q10 hoşuma gitmedi

1.S3 ün ekranı çok daha parlak, ki güneş altında o bile bana yeterli gelmezken q10 çok soluk kalır

2. S3 daha ince, cepte taşıması daha rahat

3.S3 daha hafif

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhaba suanda 9900 kullaniyorum ve ekrani malesef cizige karsi dayaniksiz oldugu icin ekran jelatini kullaniyorum acaba Q10un cizilmeye karsi dayanikliligi nasil siz jelatinsiz mi kullaniyorsunuz ?

• Ben jelatinsiz kullanıyorum ama jelatin takacağım. Çiziğe karşı dayanıklı oldugunu hiç sanmıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: superbia

Ben jelatinsiz kullanıyorum ama jelatin takacağım. Çiziğe karşı dayanıklı oldugunu hiç sanmıyorum.

Cevabiniz icin tesekkurler acikcasi telefonu aveada incelemistim ekran cami 9900ile sanki ayni malzemeden yapilmis gibi geldi bana bencede takmanizda fayda olur acikcasi bende guvenemedim cizilir mi cizilmez mi diye o yuzden uzun sure jelatinsiz kullanan bir arkadas fikir verirse cok iyi olur.

• Teknomarkette gördüğüm üründe çizik yok gibiydi. Teşhir ürünleri de hor kullanılır hep. Bildiğim kadarıyla bu cihazda digitizer ve ön cam birleşik ve sertleştirilmiş bir cam kullanılıyor. Gorilla glass değil. Ancak bu okuduğum kaynağı birkaç yerden teyit ettiremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan0075 -- 7 Ağustos 2013; 3:37:34 >
  • sonunda Q10 aldım. 9780 kullanıcısı olarak işletim sistemi vs. üstünlüğünü anlatmama gerek yok. fiziksel olarak kıyaslayacak olursak klavye 9780 e göre çok rahat ve yumuşak. dokunmatiği oldukça tatmin edici. tutuş ve taşıması çok rahat. oyun vb dışında ilgilenen arkadaşlara tavsiye ederim. tel açıkken şarj esnasında ve şarj dolduğunda herhangi bir led ışığı yanmıyor bu normal mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan0075

Teknomarkette gördüğüm üründe çizik yok gibiydi. Teşhir ürünleri de hor kullanılır hep. Bildiğim kadarıyla bu cihazda digitizer ve ön cam birleşik ve sertleştirilmiş bir cam kullanılıyor. Gorilla glass değil. Ancak bu okuduğum kaynağı birkaç yerden teyit ettiremedim.

Anladim cok tesekkurler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: superbia

Q10 kullanmak çok hoşuma gidiyor da bu pil olayı beni delirtecek. Optimizasyon sorunu var bariz, ios 5'de böyleydi.

Ben Q10 un pilindne çok memnunum, normal beklemede 6 güne kadar çıktı sürem ki diğer androidler normal beklemede bile dibi delik kova gibi 2 günü zor çıkarıyordu, kullandıklarım; 40 dakika konuşma yapsam %5 şarj gidiyor, ki bu çok iyi bir değer, aynı konuşmayla %15 şar ttüketen telefonlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvncrylmz -- 11 Ağustos 2013; 13:40:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Köşe Yazarı

Pil performansı derdi çözülür umarım

Telefonda pil sorunu yok. 40 dakika konuşmada %5 kadar gidiyor, ekran kapalı ve kulaklıkla. Aynı değeri çoğu andoridde göremezsiniz. Normal beklemede de günde % 10 kadar tüketiyor ki kullandığım androidlerde bu değer %20 lerdeydi. Gece modu uykuda tüketim sıfır. Eski andoridimde % 3 !!!
  • Hem sabah namazına kalkarım hem de işe gitmek için kalkarım, en az hazırda kurulu iki alarm şart diyenler:

Appleworldda (telden girin) ÜCRETSİZ "ALARM CLOCK" VAR, mavi renkli. Birden fazla alarma izin veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvncrylmz

Hem sabah namazına kalkarım hem de işe gitmek için kalkarım, en az hazırda kurulu iki alarm şart diyenler:

Appleworldda (telden girin) ÜCRETSİZ "ALARM CLOCK" VAR, mavi renkli. Birden fazla alarma izin veriyor.

Allah kabul etsin ama sabah namazından sonra yatmamak lazım.

• Arkadaslar dun Q10 ınceleme fırsatı buldum cok hosuma gıttı cıhaz Z10 kullanıyorum suan Q10 gecıcem sanırım Z10 dan Q10 gecenler arkadas varmı ekran konusunda sıkıntı yasıyormu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Echo54

quote:

Orijinalden alıntı: kvncrylmz

Hem sabah namazına kalkarım hem de işe gitmek için kalkarım, en az hazırda kurulu iki alarm şart diyenler:

Allah kabul etsin ama sabah namazından sonra yatmamak lazım.

helal be :)

• arkadaşlar bende yeni Q10 aldım. hemde samsung note2 yi satarak. ikisi birbirnden çok farklı biliyorum:) birkaç sorum olacak. yardım ederseniz sevinirim

1- önce kullandığım bb 9800 torch cihazda ana ekrandayken harflere bastığımda hızlı arama yapabiliyodum. Q10 da daha uzun yolla yapabiliyorum.
    2- avi formatında film izleyemiyorum
    3- viber ve tango uygulamaları yok
    4- görüntülü arama nasıl yaparım
    5- pil göstergesini durum çubuğunda görebilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilkarabuk -- 12 Ağustos 2013; 23:29:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilkarabuk

arkadaşlar bende yeni Q10 aldım. hemde samsung note2 yi satarak. ikisi birbirnden çok farklı biliyorum:) birkaç sorum olacak. yardım ederseniz sevinirim

1- önce kullandığım bb 9800 torch cihazda ana ekrandayken harflere bastığımda hızlı arama yapabiliyodum. Q10 da daha uzun yolla yapabiliyorum.
    2- avi formatında film izleyemiyorum
    3- viber ve tango uygulamaları yok
    4- görüntülü arama nasıl yaparım
    5- pil göstergesini durum çubuğunda görebilirmiyim

4 ve 5. sorularının cevabı, ben de merak ettim:

Pil gösterge programlarında sanırım ekran üstü bildirim seçeneği yok ama store u bi daha araştırıp indirip denemek lazım.

görüntülü konuşmaya gelince, telefonda böyle bir yazılım yok, faceflow diye bir program indirmek gerekiyo, o da ücretli.

Sonuç: Bu teleronda en basit şeylerden yararlanmak bile ücrete baplanmış. Batarya göstergesi bile, "gün gün bilgi vermek için paralı sürüme geç", diyor. Alarm programı var, ikinciyi kuracaksan, paralı sürümümü indir diyor. vs

• bir sürü eksiği var kabul. sayılan maddelerin bir çoğu 10.2 güncellemesi ile gelicek

• Arkadaşlar bende 2 Aylık KVK Garantili siyah kutulu sorunsuz temiz BlackBerry Q10 var, ilgilenenler arayabilir. 05436488960
  • quote:

Orijinalden alıntı: rosebud32

turkcell de turbo 3g kullanabilmek için için çift taşıyıcılı telefon gerekiyormuş q 10 bu özelliğe sahip midir? bu özelliği kullanan turkcell abonesi var mı performansı normal 3g ye göre gerçekten farkediyormudur?

Q10 telefonu LTE destekliyor kardeş. 3g turbo dediğin neki. En üst mevcut olan teknoloji var cihazda. Evet performans 10 numara. Sıkıntı olmaz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilkok

fm radyo var mı bu cihazda ?

Radyo yok. Sadece online radyo var
  • Merhaba,

Arkadaşlar Bold 9900 modelini kullanıyorum ve bu telefonu çok merak ediyorum nasıl kullanan arkadaşlar memnun mu ? artıları eksileri neler biri beni aydınlatabilir mi bu cihaz hakkında

Not:Alıntı yaparak cevaplayınız.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.